Erkekler morelleri bozuk yada taktiklari birsey varsa cinsellikten uzak mı dururlar ?

Ylz cmn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
63
-9
30
Eşimin annesi covitten yoğun bakıma yattı çok ağır atlattı ölümle yaşam arasında gidip geldi. Dün normal odaya alındı çok şükür artık iyiye gidiyor.yaklasik 3 haftadır da ilişkiye girmedik.surekli hastanelere gitti tabi ki annesi kotuyken bu beklenemezdi ama şimdi iyiye gidip sizce artık yaklaşmalı mı çünkü öncesinde de sık olmayan ilişkimiz vardı bu dönemle daha çok alismasindan korkuyorum ? Şu anda da hem kendi isi hem de babasının dükkanına bakmakla uğraşıyor. Ne önerirsiniz fikirleriniz nelerdir ?

Tabiki de hayır . Isteksizligi vardı hatta doktora gidecekti arada kaynadı . Normal yani dimi bu durum bazıları aa nasıl olabilir bi anormallik var diyebiliyo malesef
Önünüze gelene seks hayatınızı mı anlatıyorsunuz? Kim o anormallik var diyenler?

Adamın isteksizliği falan yok. Siz 9 yıllık evlilik 2 çocuktan sonra adamdan ilk günkü performansı bekliyorsunuz sadece. Başka işiniz gücünüz uğraşınız yok mu? Annesi hastayken bile duygusal olarak destek olacağınız yerde seks performansına kafa yoruyorsunuz.

Tabiki de hayır . Isteksizligi vardı hatta doktora gidecekti arada kaynadı . Normal yani dimi bu durum bazıları aa nasıl olabilir bi anormallik var diyebiliyo malesef
Babam vefat etti. Beş ay boyunca asker arkadaşı gibi takıldık ve beş ay süresince gıkı çıkmadı bir şey talep etmedi partnerim. Şu an annesi ölüm döşeğinden dönen biri için akla gelecek son şeylerden biri cinsellik.

Adamın ardında ayılar bağırıyor, adam yıpranmış, adam yorulmuş. Seks makinesi mi adam? Horhor çeşmesi gibi her bastığında su verecek? Yağmur çamur, kar kış, ölüm kalım, hastalık sayrılık demeden?

Bakın eşimle coook sorunlar yaşadık anlatsam hak verirsiniz butakıntı ve düşüncelerime . Ama anlatmak düşünmek bile istemiyorum eskileri . Ben önceden hiç umursamazdım ama yaşadıklarım hep acaba eşim sevmiyo mu nasıl istemez yoksa başka şeyler mı dusunuyo ve başka sorular aklıma getiriyo hatta bu yüzden pazartesi psikologa gidicem . Sizlerin bana daha nazik dille fikir vermelerini istedim sadece

Ne yaşadığınızı anlatmadığınız için bilemiyoruz. Ama her ne yaşanmış olursa olsun herşeyin yeri ve zamanı vardır. Şu an sizin için seks düşünme zamanı değil eşinize destek olma zamanı. Sizin yerinizde olsam eşimin bu kötü zamanında aklımdan geçenler için utanırdım.

Babamı kaybettim ben 3 sene önce. Bir arkadaş daha yazmış yukarıda 8 ay sevişmedik biz hastalık sürecinde ve benim yasım bitene kadar. İkimize de bişey olmadı, bir yerimiz eksilmedi, ölmedik. Bu süreçte eşim anlayış göstermek yerine bu konuda üzerime gelseydi çok ciddiyim boşanmayı düşünürdüm ben. Duygusuz, ruhsuz bir insan olurdu çünkü gözümde. Adam 8 ay hamle bile yapmadı ben isteyene kadar.

Ergen misin sen?
Ayıp denen bişiy var
Ayrıca anlayış sıfır...

Adamı rahat bırakmanızı öneririm
Annesi hasta babasının işleri de omzuna yüklenmiş lütfen birazcık olsun anlayışlı olun. Annesi atlatmış olabilir ama onu kaybetme korkusu babasının işleri derken size her şey kolay geliyor

Başkası anormal dese nolur ki? Hastalık disindaki seyler geçerli o anormallik. Ailemden biri hastaneye düşse aklıma bil gelmez sevismek.

böyle bir süreçte aklına gelmemesi, canının istememesi çok normal. ama annesi düzelmeye başlamış, bence tamamen iyilestikce ve endişe azaldıkça normale dönmesi gerek bence. ölüm gibi değil çünkü, arkasından yas tutmasını, o kadar zamana ihtiyaç duymasını gerektirecek bir durum yok diye düşünüyorum. belki şoku atlatmak için kısa bir süre daha geçmesi gerekebilir

Eşinin yaşadığı benzer şeyleri yaşadım, adamı sal .onu en iyi sen tanırsın biz ne desek boş . Ayrıca psikolog yardımı alman her konuda seni de evliliğini de ferahlatır. O dönem tek hatırladığım şey kocamın omzuna başımı koymak istediğimdi, eşinde böyle düşünüyor olabilir .biz bi de yeni evliydik Ne çektik beee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…