Erkekler Için Yazilmiş Olan Koyucu Söz,mektup,şiir Vs.bekliyorum Kizlar Paylaşalim.

en buyuk favorimi yazıyoruuuuum :roflol:

Kadınlar basit seylerden hoslanır; mesela erkeklerden... :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

buda benden
her yangın rüzgara karsı savunmasızdır.ama sönmüşse o yangın fırtına olsa faydasızdır......hadi sana güle güleeeeeeeeee

Artık Ne Gözlerim, Ne ellerim, Nede Yüreğim Sana Ait Deil, Artık Hepsi Sadece BENİM...

msn deki mesajım bu
tatlicadiarzu

Erkeklerin hepsi ukala karaktersiz çünkü hiçbiri ciddi düşünmez ilk önce kızların vucuduna bakarlar hepsi başka amaçla sever ama istediklerini karşısındaki kız vermeyince direk ayrılır işte buda erkeklerin hepsi şerefsiz anlamına gelir adam gibi seven yok hepsi başka amaçla severa.s a.s

Evet hepsi öyleymiş, daha geçen hafta anladım bunu. Çok canım yanıyor, ona 1 yılımı verdim, onu deli gibi sevdim ama ödülüm ne oldu, hiçççç
Yazık onca zamanıma, yazık sana verdiğim onca sevgiye.
Erkeklerin hepsi mi aynı, içlerinden bitane iyi olanı çıkmayacakmı hiç ya, yoruldum ben her defasında hüsrana uğramaktan. Beni çok sevdiğini, benim için ölebilecek kadar çok sevdiğini söylüyordu oysa daha geçen hafta, şimdi internette kızlarla aşna fişne yapıyo, Senden nefret ediyorummmm...

Yapmayınn Kızlarr Her Erkek Boyle Degıldırr Benımm Sevgılım Boyle Degıl En Azındannn 2 Yılımızı Beraber Gecırdık Hala Ilk Gunkı Gıbıyız Tum Aılesı Benı Bılıyoo Benden Baskasıyla Olamayacagınıda Tabı Arada Sorunlar Oluyor Aam Buda Tuzu Bıberıı Onemlı Olan Dogru Insanı Bulmak Allahıma sukur Ben Buldumm Insallah Sızde Mutlu Olursunuz!!!!....

erkek:seni çok seviyorum
kız:hpppşuuu:)
erkek:?
kız:kusura bakma saçmalığa alerjim varda :):)

> Ben sön sözümü söylersem eğer geri dönüşü yoktur senin gibi şerefsizlere kahpeler çoktur!:roflol:

PAŞA GÖNLÜM İSTERSE SVERM!. ZORLMA İSTERSM SEVDİRRM!..UĞRŞMA!!!.DİCEKSN Kİ NREYE KDAR BU HVALAR;
KİM TAKAR DEVRAN DÖNENE KDAR

HAYATINDAN TAMAMEN SILEMEZ BENI KIMSE,YA KALBINDE, VARSA YÜREGINDE YADA BEDENINDE MUTLAKA BIR IZIM KALIR GERIYE..Yüregin yoksa eger rahat ol ozaman izim bedeninde,beni unutmana yetecek MESAFE yok bu alemde,bosuna ugrasma sadece zaman geçer biraz daha bakarsin,alemlere akarsin ama yerime asla bir ALLAHIN KuLunu K O Y A M A Z S I N! ..

HEPINIZ KENDI DALGANIZA BAKIN...DIKKAT EDIN BENIM DALGAMDA BOGULMAYIN

BENİ UNUTMAK İÇİN YEMİN ETMİŞSİN , GÖZLERİM AKLINA GELMİŞ VAZGECMIŞSIN , BİLİORMUSUN GÜSELİM *biiipp* BiLE DEĞİLSİN :)

Bana hiç inanma yalancıyım!!oturup birşey anlatma alaycıyım!!senin yaran bana degmes cnm...bnmle oyun oynama mızıkcıyım...!!!

Y.O.K Artık Sana Ait TeK Zerre ßünyemde..Sen koca ßir HİÇ oldun ßen'de, ettiğin TeK cümle ile..!

♥♥♥yokluğumun Hissedilmesi,varliğimin Hatirasidir...♥♥♥

sanmayın ki gücüm bitti ,, yorgunum.

sanmayın ki siLahım yok ,, suskunum..

zamanı bekLiyorum! Fırtına öncesi ben hep böyLe durgunum!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…