Erkekler için parfüm önerileriniz

ben feromenli parfüm almak istiyorum ama nerden alabilirim bilen varmı acaba?
canım feromonlu erkek parfüm istersen sana tavsiyem-FM den al,armani aqua de cio sunu feromonlusu var...çok hoş koku ,adidas de var galiba.6 çeşit erkek parfümlerden feromonlu koleksiyonda

slmmm
erkek arkadaşıma doum gününde rochas olmak istiorum. tekin acardan sordm 103 dediler. şimdi internette gezerken strawberry de denk geldi. piyasa fiyatı 69.50 ,strawberry de 62.50 dio. nası oluo o? -tatlicadiarzu-ayrıca sizce nerden alıym? internetten güwenlr oluomu?? bide ödeme nasıl oluo? kartlaysa bonus fln oluomu?? :bbo:

şimdiden tşkkrlerrr hihoyyyt

Arkadaşlar erkek kokusu olarak tolsom u hiç denedinizmi oğlum kullanıyor ben bayılıyorum.isteyene temin edebilirim.özelden yazabilirsiniz.

PACO RABANNE 1MILION !!!
SUPER BIR KOKUSU VAR KESINLIKLE TAVSIYE EDIYORUMM :)

ve

Diesel fuel for life de cok guzel kokuyor. Sevgilime onu aldim busene ins. begenir

kesinlikle GıO .erkek arkadaşım kullanıyor bayılıyorummmm bir koku sapığı olarak.sonra avondan ungaro fullspeed perceive de süper.hele esmerse ungaro mukkemel gidiyor tenine gitmesi önemlii tabii

Bunlar kocişin parfümleri,hepsini ayrı ayrı önerebilirim,çünkü hepsi birbirinden seksü kokuyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızlar fresh ve kkışkırtıcı bir koku olaraktan bulgari aQua diorum..bizzat koklayıp çok beendiim bi koku..kesin koklayın bu kokuyu..(temiz,deniz kokususu gibi ama aynı zamanda erkeksi..)bunun yanısıra armani code u çok duymuştum arkadaslarımdan..kokusunu bilmiyorum ama baya beğenilen bir parfüm..bu ikisini koklamadan dawranmayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…