• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler için parfüm önerileriniz

AcquaDiGioCologne.jpg
Full_Speed_EDT.jpg
mb8378_acb4c8df9b059b2002a42da2a2fe2a57_r1.jpg

üçünü de çok beğeniyorum valla :asigim:

kızlar aranızda avonun essence bluerush i'm perfect ve de dış görünümü çok değişik olan INTERACT 'i kullanan varmı erkek arkadaşımla tanışma yıldönümümüz yaklaşıyo ve bu ürünler kampanyadaymış ama hangisinin kokusu daha hoştur bilmiyorum CADIARZU

arkadaşlar ben gio armaninin taklidini arıyorum.hani kozmetiklerde satılıyor ya başka bir isim altında.bilen varmı?

arkadaşlar ben gio armaninin taklidini arıyorum.hani kozmetiklerde satılıyor ya başka bir isim altında.bilen varmı?

d&p lerden ya da cem parfümerilerden ( cem parfümeri bakırköy ve kadıköyde var benim bildiğim ) alabilirsin , cemin parfümleri daha kalıcı oluyor bu arada yerimseniben neredeyse ayırt edilemiyor gerçeğinden .. bir de sansiro ve nedens grubunda bulabilirsin o parfümü , onlar da cem ve D&P gibi versiyon koku yerimseniben ama bu versiyon kokularda esanstan çok alkol olduğu için sanırım çabuk uçuyor ve aradan zaman geçtikçe üstüste sıkılan kokular ( yani mont-kaban-ceket üzerinden sıktıysanız ) pek hoş kokmuyor , aklınızda bulunsun yerimseniben ama orjinal parfümü üst üste ne kadar sıkarsanız sıkın kötü kokmuyor paltolar felan yerimseniben

Armaninin hemen hemen bütün kokuları ama özellikle mania ve black code hihoyyyt
bir de 18 + vardı bir zamanlar , çoooook güzel bir kokuydu ..

en iğrenç erkek kokuları ; bence rebul , jagler , arko traş kolonyalarının hepsi , baharatlı erkek kokularının hepsi , bir de bir zamanlar old spice vardı kafamçokkarıştı

4 yıllık sevgilime Givenchy Pi sayesinde aşık oldum
eşsiz bir koku pi üzerine daha iyi bir kokuya rastlamadım :)

aynen katılıyorum çok güzel bir koku ve cidden çok kalıcı. tek fısla bütün gün kokuyo.

evet çok kalıcı zaten onunla birlikteyken hangi parfümü sıkarsam sıkayım kendi parfümümün kokusunu alamıyorum bu yüzden kendi parfümümü sıkmaktansa çoğu zaman pi yi kullandığımı itiraf edeyim -tatlicadiarzu-

avon nuar ve gıvenchy pi. bu iki kokuda süper: esmerlerde özellikle pi daha hoş kokuyor ve daha çok kalıcı. ben bile gizlice eşimin parfümünü (pi) kullanıyorum erkek kokusu ama napiim seviyorum:)))

Eşim uzun yıllardır Armani Gio kullanıyormuş hala onu kullanıyor ama ben ona yakıştırmıyorum. 21 Şubat'ta doğum günü, haftasonu ufak bir Boyner gezisi yaptık kozmetik reyonunda bi iki parfüm baktık :) Sevgililer günü kofrelerinden faydalanmayı düşünüyorum. Kendime bakıyormuş gibi yapıp ona da bi iki parfüm denettirdim. Gucci Pour Homme'u çok beğeniyordum bayanı da çok güzel. Tenine de çok yakıştı mutlaka bir sürpriz yapıp iki parfümü de alacağım ikimize :) Tavsiye ederim çok ferah ve erkeksi bir kokusu var. Bayanı da çok taze bir koku, ağır baharatlı bir parfüm değil.

Back