Erkekler evlenmek istediği kızla cinsellik düşünür mğ

Seven sevdiğini olduğu gibi her haliyle sever ve ben mesela bir erkeği gördüğümde enerji olarak hissederim, ona karşı arzum da olur cinsel isteğim onu görünce artar. Seven sevdiğiyle birlikte olmak ister. Fakat sadece cinsellik için beraberse bu gerçek sevgi değildir.

Eski sevgilimle ben özlediğim için barışmak istemiştim onunla bir beraberliğim olmadı çünkü ben evlenmeden izin vermiyordum kendisi barışmamiz için onun olduğu sehire gelmemi istedi arada 90 km falan var bende sen gel dedim gelmek isterim demiş bende cinsellik istiyorsan gelme beni gerçekten sevdiysen gel dedim ama gelemem ki yazmış sözde benle evlenmek istediğini söylüyordu kafam iyice karıştı brn engelledim bu insanı özlese gelmek çok mu zor
Demek ki neymiş sevmiyormuş açıkcada belli etmiş niyetini.

Eski sevgilimle ben özlediğim için barışmak istemiştim onunla bir beraberliğim olmadı çünkü ben evlenmeden izin vermiyordum kendisi barışmamiz için onun olduğu sehire gelmemi istedi arada 90 km falan var bende sen gel dedim gelmek isterim demiş bende cinsellik istiyorsan gelme beni gerçekten sevdiysen gel dedim ama gelemem ki yazmış sözde benle evlenmek istediğini söylüyordu kafam iyice karıştı brn engelledim bu insanı özlese gelmek çok mu zor
Bence kusura bakma ama seni kullanmak istiyor buna izn verme

Seven sevdiğini olduğu gibi her haliyle sever ve ben mesela bir erkeği gördüğümde enerji olarak hissederim, ona karşı arzum da olur cinsel isteğim onu görünce artar. Seven sevdiğiyle birlikte olmak ister. Fakat sadece cinsellik için beraberse bu gerçek sevgi değildir.
Yani ben engelleyerek iyi yapmışım

Son düzenleme:
Yani ben engelleyerek iyi yapmışım . Ben gerçekten beni sevdiği özlediği için gelsin isterdim sarılsa yeterdi ama amacın böyleyse gelme dediğim için gelemem dedi sanırım. Zaten baktım instgramda sacma sapan inşanları takibe almış. Bir gün gerçekten gerçek sevgiyle seven beni özlermi mersk ediyorum. Onu geride bıraktım her türlü çabaladım iki gönül bir olunca aşarız dedim gelemem dedi öyle diyimce.
Seni sevse gelirdi , boşver engelleyerek iyi yapmışsın. Üzme kendini. Hayatına odaklan. Karşına seni gerçekten hak eden iyi birisi çıkar umarım 🙏

Evet erkek evlenmek istedigi kadinla da ilişki ister ama siz "nasilsa evleniriz" kafasiyla kimseyle cinsellik yaşamayin. Cinsellik sizin icin evlilikten sonra olabilecek bir seyse imzayi atmadan yapmayin nişanli olsaniz dahi yapmayin sonra diktirmeye yer araniyor.

Back