• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler eşleriyle yaşadığı problemleri neden ailelerine anlatır

Akli olan hicbi erkek karisiyla sorununu annesine anlatmamali illaki yardima ihtiyaci olan bi konu varsa arkadasiyla dertlessin sacma ve cocukca geliyor anneyle konusma

Benim eşim bir kez Anlattı anında ayyuka çıkınca yani KV bana hesap sormaya gelince çok pis olay çıkardım :KK12:ilk ve son oldu:KK45:

Akli olan hicbi erkek karisiyla sorununu annesine anlatmamali illaki yardima ihtiyaci olan bi konu varsa arkadasiyla dertlessin sacma ve cocukca geliyor anneyle konusma
Aynen oyle fakat onceki mesajlarimdan birinde erkeklerin dusunme yeteneginin az oldugunu soylemistim . Anneyi e yakin ve korumaci oldugunu bildigi icin onunla konusmayi daha akillica zannederler bu yuzden de olaylar cigirindan cikar genelde aman Allah k.v araya girdimi cik isin icinden cikabilirsen zaten bisey olsada karissam diye tetikte bekliyorlar

Benimki hiç belli etmez ve anlatmaz. Ben unutu gitti diye düşünürken. Başbaşa kaldığımız an yüzü asiliyor:110: gerekmedikce ağzından laf çıkmıyor

Kırdım ama hatamı kabul ettiğimi yüzüne soyledim. Bunu yapmaması gerektiğinide ama yınede gıttı.
Bunu soylediginiz halde boyle davraniyor. Bilemicem artik . :KK64::KK64:Nazli bi kocaniz var erkegin nazlisida hic cekilmiyor. Size kolay gelsin ne diyim daha da yorum yapamicam . Rabbim hicbirimizin yuvasina huzursuzluk vermesin .

Back
X