Sadece erkekler mi kötü dunyanin civisi cikmis her yönüyleSlm kızlar...2 çocukla boşanmış bir kadınım bdv ye hemen hemen her gün girerim artık açılan konular beni korkutmaya başladi,Bu kadar kötülük beni korkutuyor bu erkek milleti çok kötü olmamış mı ya baştan aşağı hesapçı,dayakçı,maddiyatçı kocaları okuyoruz ya daha demin 7 aydır ayrı kocası için sebebini söylersem gülersiniz bu ayrılığın diyip ardından şiddetli,uzaklaştırmalı karakolluk bir olay çıkan bir konu okudum yani artık şu an enflasyondan dolayı pahalılık algımızı kaybettiğimiz gibi,erkek milletinin çok kötü olmasından dolayı kötülük algımızı da mı kaybettik..2 çocuğu tek başına büyüten bir kadın olarak bu kötülük beni ürküttü,biraz iyi birilerinin de olduğunu duymaya ihtiyacım var gerçekten burası bdv de olsa yitirilen kötülük algısı beni tedirgin etti..,..Nispet olarak algılamayacağim gerçekten bir yerlerde iyi eşlerin,merhametli erkeklerin varlığını bilmeye ihtiyaç var..Bence konu açan arkadaşlarında bunları okumaya ihtiyacı var...Kötü,olumsuz durum yaşayan kadınların bunun kötü olduğunu analiz etmesi için iyilere ihtiyaç var...İyilikle,güzellikle kalın...
Dertleşme konularında bu tarz şeylerin yazılması çok sinir bozucu.Varlar tabi ki.
Ama benim gibilerin eline düşüyorlar.
Yorum yazarken genelde senin sinirlerini düşünmüyorum Ferhans. Sıkıntı yok o yüzden.Dertleşme konularında bu tarz şeylerin yazılması çok sinir bozucu.
Kötülük veya kötüler her dönemde her yerde var ama genel olarak bdv baktığınız için kötü şeyler görmeniz normal biraz forumun diğer taraflarına bakarsanız burada dert savaşı varken bir tarafta çeyiz dizenler var yaniSlm kızlar...2 çocukla boşanmış bir kadınım bdv ye hemen hemen her gün girerim artık açılan konular beni korkutmaya başladi,Bu kadar kötülük beni korkutuyor bu erkek milleti çok kötü olmamış mı ya baştan aşağı hesapçı,dayakçı,maddiyatçı kocaları okuyoruz ya daha demin 7 aydır ayrı kocası için sebebini söylersem gülersiniz bu ayrılığın diyip ardından şiddetli,uzaklaştırmalı karakolluk bir olay çıkan bir konu okudum yani artık şu an enflasyondan dolayı pahalılık algımızı kaybettiğimiz gibi,erkek milletinin çok kötü olmasından dolayı kötülük algımızı da mı kaybettik..2 çocuğu tek başına büyüten bir kadın olarak bu kötülük beni ürküttü,biraz iyi birilerinin de olduğunu duymaya ihtiyacım var gerçekten burası bdv de olsa yitirilen kötülük algısı beni tedirgin etti..,..Nispet olarak algılamayacağim gerçekten bir yerlerde iyi eşlerin,merhametli erkeklerin varlığını bilmeye ihtiyaç var..Bence konu açan arkadaşlarında bunları okumaya ihtiyacı var...Kötü,olumsuz durum yaşayan kadınların bunun kötü olduğunu analiz etmesi için iyilere ihtiyaç var...İyilikle,güzellikle kalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?