Erkekler boşanırken neden çirkinleşir?

Erkekler hep cirkin aslında bizim gözümüz kör.
Özel değilse 3 ay da evliliği boşanma noktasına ne getirdi çok merak ettim.
Bir gün beni dışarı çıkaracaktı. Ufak bir atışma yaşadık ve beni almadan gitti. Ben de sen misin beni arabaya almayan ben de daha senin arabana binmiyorum diye veryansın ettim. O hatasını anladı özür diledi çiçek tatlıyla geldi ama ben inat ettim binmedim arabasına. Benim hatam fazla inattı. O da inadımı kıramayınca eh senle mi uğraşıcam boşanalım diye ayaklandı. O akşam boşanıyosak ben gidiyorum diye eşyalarımı topladım bana gitme demedi. Üstüne bir de telefonunda annesinin arkamdan dediği bazı şeyleri gördüm o gece. İyice sinirlendim çıktım gittim gitme demedi. Ertesi gün kapıma geldi konuşmak için ama ben çok sinirliydim konuşmak istemedim. 10 gün falan ayrı kaldık. Sonrasında da bana durduk yere “Senin aileme karşı tavrını çok beğeniyorum iyi ki böylesin” diyen adam bir anda beni dünyanın en saygısız insanı ilan etmesin mi? Orda anladım kendi aklıyla düşünüp hareket etmediğini ama yine de bir ay kadar sakin kalıp düzelmesini bekledim. Baktım düzelmiyor görevimin başka yere verilmesi için milli eğitime dilekçe verdim o saatten sonra eşim de kaybetmekten korkmuş olacak ki beni gezmelere götürmeye, tatlı dilli davranmaya, bir anda bol bol öpüp koklamaya başladı. Ama ben çok yıpranmıştım ve bu kez de ben çok düzeltme taraftarı olmadım. Sonra bu adam bu kadar uğraşıyor haksızlık mı yapıyorum diye ben yumuşadım tam iyiye giderken tatili ful annesinin yanında geçirmek istemesi ile yine kavga ettik ve ben de artık bu işten olmayacak diye mehri istedim. Kabaca olaylar bu şekilde

6 aylık evlisiniz ve 3. Aydan beri sorun yaşıyorsunuz yani bir şey diyeceğim de siz bu adamları anasının kucağından zorla mı çekip alıyorsunuz anlamıyorum ki. Sevgililik nişanlılık dediğiniz şeyler zaten millet evlenip birbirini yeni tanıyıp 3 ayda boşanmasın diye var. Bu adamların da analarının da ne halt olduğu o zamanlardan belliyken niye kendinize bunu yapıyorsunuz

Hemen hemen benim iliskimde böyle bozuldu ve ayrıldım.Ailesinin huyunu bilmesine rağmen sevmemesine rağmen onlaraaf etmem zoruna gitti.Gideni tutamazsiniz.
Evli miydiniz yoksa nişan mı attınız? Unutabildiniz mi? Yarım kalmışlık hissi var mı? Bir de ayrılıktan önce tüm genel sorunları tek tek tane tane konuşma fırsatınız oldu mu acaba? Benim psikoloğum son kez sorunları maddelendirip düzeltebilir miyiz diye konuşmamı tavsiye etti de kafam çok karışık.

Aynı benim kaynanam. Bizimkisi evliligimize 8 sene önce koydu dinamiti, yıllarca ceremesini çektim. Akıllı davransaydim zamanında bağımı koparıp kendime yeni bir hayat kurmuştum çoktan ama ben duygusal davranıp hayatımı mahvetmeyi seçtim

Yani kestirip atıp hayatıma mı bakmalıyım size

valla inanamam. kadin hicbirseye karismadi, nisanlin asla onun agzina bakmadi. ama imzayi attiniz, ayni eve girdiniz bir anda ilk saniyeden kadin ariza cikarmaya, eşin de annem diye agzina bakmaya mi basladi?
hayatin dogal akisina aykiri
belki sevgin cok olduğu için küçük küçük seyleri sen goremedin, büyütmedin.
neyse iyi ki yol yakinken ayriliyorsun. balayindaki ogluna cinsel hayatini soran kadinin torununu da dunyaya getirebilirdin. bu daha kötü olurdu.
zararin neresinden donsen kârdir.
ilk senelerde daha cocuk yokken bosanan insan bekar gibi oluyor merak etme. bir ayril her sey yoluna girer, birkac seneye sen de cevren de unutur gidersiniz eskiden evli oldugunu
bol sans diliyorum

Al işte yine anneci erkek ve 3-6 ay arası boşanma. Yaşananlar hep aynı. Sırasıyla hepsini ben de yaşadım. Bu tiplerin hepsi aynı demek ki. Hayatını kurtarmak istiyorsan çocuk yokken ayrıl.

Benim eski eşim aksine, üzüntünün etkisiyle sanırım, daha bi efendi olmuştu o süreçlerde. Çok uğraştı hatta barışalım diye ama olmayacağını anlayınca hiç çirkinleşmedi, hakkım olanı verdi, insanca bitirdik.
Dediğiniz genel durum mevcut bence de ama herkes de öyle değil.

Keşke şu erkek aileleri kız aileleri gibi çocuklarının evlenince artık onlardan bağımsız kendi ailelerini kurduğunu kabullenseler.Bir daha hayatında olmayacağınız sizinle iletişim kurmayacağı için yapabildikleri her türlü çirkinliği yaparlar.Hatta kendi aileniz bile yaptıklarına inanmaz biz onu iyi bilirdik derler.
Anlaşmalı boşanma hakkınız yok ama şahitlerle çekişmeliden anlaşmalıya çevirebilirsiniz.Bunun içinde dilekçeye maddi bir şey yazılmaması lazım mahkemenin uzamaması için.Tabii bunun içinde karşı tarafla anlaşmanız gerekiyor.Eğer sizi çok süründürüp yıpratıcaksa bence maddiyattan vazgeçip kurtulun bir an önce

Siz birbirinizi tanımadan evlendiniz sanırım çok kısa sürede bukadar değişiklik şaşırtıcı.

Eski konunu hatırlıyorum, bu adamdan koca olmazzz, boşuna uğraşma, anasına postala...

Bence 6 ay boşanmaya karar vermek için yeterli bir süre değil,hazır da değilsiniz zaten.Evlilige alışmak uyum sağlamak belki onun için zaman alacaktır.Aileyle dengeyi kurmayı beceremedi diyelim.Simdi böyle cirkinlesti diyorsunuz da,tmm peki bosanalim deseydi bu defa da bu kadar kolay mıydı diyecektiniz.

Bence boşanmayı düşünmek yerine sorunları çözmeyi düşünün öncelikle.İyice emin oluncaya kadar çocuk düşünmeyin.Kin tutmadan profesyonel olun ve sorunları çözün.

Hakkınızda hayırlısı

Not : Boşanma davası açtığım için olabildiğince cirkinlesen bir ex eşe sahibim ama sizin durum daha farklı.

Acaba son kez sorunları konuşmalı mı yoksa gerçek yüzünü gördün diyip bitirmeli mi ikilemindeyken yorumunuz çok iyi geldi. Teşekkürler

Acaba son kez sorunları konuşmalı mı yoksa gerçek yüzünü gördün diyip bitirmeli mi ikilemindeyken yorumunuz çok iyi geldi. Teşekkürler

İlk sene ailesi yüzünden çok baba evine gitmişimdir. Bana ben ana kuzusuymuşum , seni anlayamamışım diyor şimdi. Aileler maalesef mahvediyorlar ilişkiyi. Sabır tavsiye ediyorum. Görüşme bile dedi benim ev huzurum daha önemli dedi. İnada bindirmeyin boşanmayacaksanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…