• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler boşanırken neden çirkinleşir?

Bir insan neyse odur en iyi ayrılırken tanınır kadın programlarında boşanan kadınların erkeğe de ailen şöyle anan böyle baban böyle diye kirli camasirlari kokmuş herşeyi rezilliği ortaya dökmesi gibi.Kadın yada erkek yaptırımlar kabul edilmediğinde bulunmaz Hint kumaşı değil dünyadaki milyarlarca insandan biri olduğunu fark ettiğinde yaşadığı o ego zedelenmesi beyni zehirler ağzı ishal yapar avamlik derecesine göre tepki verir .Hani sen beni bırakmadınki sen kimsinki ben kaşıkçı elması gibiyim vs vs.Aslnda zaten reddedilmeyi sindiren insanlıkla ayrılmayı beceren insan olayı çözen insan oluyor.ilerde çoluk çocuk ayrılıp hayatınıza ambargolu bir şekilde devam etmektense köle olunan eş ailesi zihniyetinden çıkmak istemeniz anne koca ve kadın üçgeninde Üç kişilik yaşamı kabul etmemeniz son derece insani.Sizin kabul etmediklerinizi kabul eden beyim bilir beyimin annesi anam sultanım diyen yuvayı dişi kuş yapar erkek kuş afedersiniz içine eder hatta yuvada erkek kuş olmasada ben kendi kendime onun anasıyla ömür tüketirim kafasında birini bulup yola devam edebilir.Ha o bulduğu sinir hastası olmuş kime ne ilerde.Çirkefleşiliyorsa şimdiden merak etmeyin o deli sevginizi anne oğul Elele bitirirler sevgi biten bir duygudur eskir özen anlayış ve sevgide iki kişilik kafasında olmayanların evliliği.Bakiniz geçmiş geleceğin aynası bakınız eski konunuz
Bilemiyorum. Yarım kalmışlık hissi yaşayacağım hayatıma odaklanamayacağım diye çok korkuyorum. O kadar keyifli vakit geçirdiğim, güle eğlene sohbet ettiğimiz, oyunlar oynadığımız, birbirimizi çok sevip şefkat duyduğumuz zamanlar nasıl aşılır? İnanın çok zor geliyor. Ama ne kadar zorlansam da bunu ona çaktırmamaya çalışıp kuyruğu ona karşı dik tutuyorum

Madem ayrılmayın çocuk da yapmayın az bekleyin sevgi saygı tam tükensin nefret yada bıkkınlık la ayrılın buda bir seçenek

Şımarık erkek çocuğunun elinden oyuncağını alın neler yapıyor izleyin her şeyi anlıyorsunuz.

En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir?

Ahlaklı olmak eğitim seviyesine bakmıyor çünkü.

. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti?

Ya kaybetmeyi kabullenemedigi için cirkinlesiyor. Ya da kaybetmek istemediği için saçmalıyor.

Birey olamıyoruz çünkü. Anne babamızı mutlu edebilmek için kendimizden vazgeciyoruz. Kaybettiklerimizi goremiyoruz. Öyle bir aile sistemimiz var ki bizi mutluluktan uzaklaştırıyor. Bizi bizlikten çıkarıyor.

Erkek olmakla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Kadinlar da çirkinleşiyor boşanma sürecinde.

Ahlaklı olmak eğitim seviyesine bakmıyor çünkü.

Ya kaybetmeyi kabullenemedigi için cirkinlesiyor. Ya da kaybetmek istemediği için saçmalıyor.

Birey olamıyoruz çünkü. Anne babamızı mutlu edebilmek için kendimizden vazgeciyoruz. Kaybettiklerimizi goremiyoruz. Öyle bir aile sistemimiz var ki bizi mutluluktan uzaklaştırıyor. Bizi bizlikten çıkarıyor.
Ben de kaybetmek istemediği için saçmaladığını düşünüyorum biraz. Çünkü beni ne kadar çok sevdiğini evlilik bitmesin diye çabalarken çocuklaşma şeklinden bile anlıyorum. Bu süreçte namaza başlamıştı sonradan arkamdan namaza Allaha ilişkimiz düzelsin diye dua etmek için başladığını söylediğini öğrendim. Bizim işimizi ancak Allah çözer diyormuş millete. Yılbaşında aramız düzelsin diye beni eğlenceye götürmüştü orda ben eğlenirken beni gözleri parlayarak izliyordu. Daha iki hafta önce yine düzelmesi için çabaladığı günlerden biri beni gelip sen ne tatlısın ya diye deli gibi sıkıştırmış, sıkıştırırken de gözlerinin içi gülmüştü. Ama sonra 15 tatilde benle vakit geçirmek yerine ailesinin yanına gitmeyi tercih edince ne olursa olsun hep annesini seçeceğini anlayıp anlaşmalı bitirelim mehrimi getir dedim ve aşırı çirkinleşti. Amacını anlamakta zorlanıyorum

Ben de kaybetmek istemediği için saçmaladığını düşünüyorum biraz. Çünkü beni ne kadar çok sevdiğini evlilik bitmesin diye çabalarken çocuklaşma şeklinden bile anlıyorum. Bu süreçte namaza başlamıştı sonradan arkamdan namaza Allaha ilişkimiz düzelsin diye dua etmek için başladığını söylediğini öğrendim. Bizim işimizi ancak Allah çözer diyormuş millete. Yılbaşında aramız düzelsin diye beni eğlenceye götürmüştü orda ben eğlenirken beni gözleri parlayarak izliyordu. Daha iki hafta önce yine düzelmesi için çabaladığı günlerden biri beni gelip sen ne tatlısın ya diye deli gibi sıkıştırmış, sıkıştırırken de gözlerinin içi gülmüştü. Ama sonra 15 tatilde benle vakit geçirmek yerine ailesinin yanına gitmeyi tercih edince ne olursa olsun hep annesini seçeceğini anlayıp anlaşmalı bitirelim mehrimi getir dedim ve aşırı çirkinleşti. Amacını anlamakta zorlanıyorum

Boşanmak istemiyorsanız basanalim diye tehtitlerde bulunmayın.

Amacı yüzde doksan sizi egitmek ,yanlizlastirmak.

Merhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
çok severek evlenen birisi 6 ayda boşanması bana irreti geldi bak bacım ilk başta bunu kavra çok severek evlenseniz 3. şahıslar evliliğinize engel olamaz evliliğinizde o çok severek diye tanımladığınız kişi sizsiniz eşiniz değil eğitimli diyerek üstüne basa basa söylemişsiniz ama okullarda evlilik eğitimi verilmiyor boşanmaların çoğu zaten eğitimli dediğiniz sınıfta olur 6 ayda ne yaşadınızda boşanma kararına gitti konu anlamadım zira anlattığınız şeyler boşanma için basit şeyler eşiniz annesinin memesinden daha ayrılamamış bunuda kabul edin geçinmeye gönlü olan geçinir mehirlerinizin peşine düşeceğinize eğitimli kocanızla aile terapistine gidin

Boşanmak istemiyorsanız basanalim diye tehtitlerde bulunmayın.

Amacı yüzde doksan sizi egitmek ,yanlizlastirmak.
Ben de beni terbiye etmeye çalışmasına kızıyorum zaten. Boşanmak istiyor muyum bilmiyorum. Ama psikoloğum eğer bitecekse de her sorunu madde madde yazıp üstüne konuşup hepsini tek tek nasıl çözebiliriz diye değerlendirip olmazsa yollarınızı ayırın, ancak o zaman yarım kalmışlık hissi olmadan hayata devam edebilirsiniz dedi. Fakat madde madde değerlendirip hepsini çözsek de bu çirkin yüzünü bir kere gördüm ya unutamam gibi geliyor nasıl çirkinleştiğini. Ama bitirsem de onu tamamen unutamam gibi. Anlayacağınız iki arada bir derede kaldım. Bir de diyelim ki bunu yaptık çözdük, onca olandan sonra benim adımımla çözülürse “Ben ne yaparsam yapıyım yine bu kız peşimden koşacak” gibi düşünmesinden çok korkuyorum.

Önceki konunuzu hatırladım ben. Bu adamdan olmaz zaten. Mehir isteme konusunda da asla geri adım atmayın. Manevi tazminatınız sayın bunu, anasının ağzına bakıp sizi köle gibi kullanmaya çalışan adam bu tazminatı paşa paşa ödemeli. Belki sonraki evliliğinde ders olur.
Önceki konu ne? Bulamadım

Önceki konu ne? Bulamadım
Konuyu sildim genel sorunlardan bahsetmiştim. Bizi boşanmaya getiren hatalardan. Benim hatalarım, onun hataları… Bazen ilişkiyi devam ettirmek için sevmek yetmiyor. Karşılıklı olarak birbirini yıpratınca sevgi kurtarmıyor maalesef.. Ben de nelerin bizi yıprattığından bahsetmiştim

Konuyu sildim genel sorunlardan bahsetmiştim. Bizi boşanmaya getiren hatalardan. Benim hatalarım, onun hataları… Bazen ilişkiyi devam ettirmek için sevmek yetmiyor. Karşılıklı olarak birbirini yıpratınca sevgi kurtarmıyor maalesef.. Ben de nelerin bizi yıprattığından bahsetmiştim
Keşke silmeseydiniz daha net yorum yapardık. Ayrıca konu silmek yasak diye biliyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. konuyu geri getirebilirlerse iyi olur

Merhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
Erkekler hep cirkin aslında bizim gözümüz kör.
Özel değilse 3 ay da evliliği boşanma noktasına ne getirdi çok merak ettim.

bu kaynana gökten düşen melekti de siz evlenince mi kanatlari yolundu? nisanliyken her b.ka karışmıyor muydu? esya suresinde nisan zamani sizin fikirlerinizi onaylayip anasinin agziyla fikir degistirmiyor muydu? sizi coook seviyordur, kirsa da gönlünüzü aliyordur, harika cicim aylariniz vardir, es dost yedi duvel nisanda oynamisken yüzük atacak kadar büyük olaylar yaşamamis olabilirsiniz.
ama persembenin gelisi carsambadan bellidir. bu adamin goz gore gore geldigine eminim. sadece siz pembe gozluklerle oldugunuz icin gorememissinizdir. yoksa kimse bir imzayla degismez.
bosanan, Kocasindan memnun olmayan kadinlarin cogu kocasinin ne bk oldugunu evlenmeden de bilirdi sadece o zaman hosgorurdu bence (aldatma vs bu tarz seyleri demiyorum). ama sevgiliyken adam disariya karsi kavga etmeye hazir gezen barzo oluyor, kadin "herkese aslan bana kuzu 🥰🥰🥰" diyor, evleniyor. arkadasimin alyans secimine bile kaynanasi geldi " su kac para, bu kac para" diye sorup en ucuzunu aldirdi, nisanlisi anasi ne derse ona derdi. ayni zamanda kiz neye heveslense "bosa masraf askim ne gerek var" derdi. Ben arkadasi olarak uyardim zamaninda ama gözünü beyaz gelinlik bürümüş, o heyecanli zamanlari umursamadi. evlendi daha ilk aydan "kaynanamin ağzına bakiyor" diye yakinmaya basladi. on yildir ittir kaktir gidiyorlar, hala adam cimri, hala adam anasinin agzina bakiyor. bir yakin arkadasimin da sözlüsü diyeyim, sevgilisi cumadan kavga cikarir engeller pazartesi acardi plani varsa. simdi kiza iki guzel laf, evlenme teklifi falan. heveslendi evlenecek. o basarma - evlenme - toplum normlarina uyma hazzı yasayacak ilk aydan didisecekler sonu bosanma. ya da ittir kaktir coluk cocuk devam edip cile cekecek. ama sorsan "evlenince degisti" diyecek.
bence is biraz da kadinda bitiyor. herkes belli eder kendini ama millet olarak yoldaki isaretleri görmüyoruz, onemsemiyoruz. sonra da dag oluyor böyle tosluyoruz

Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı?

Çünkü kaybedeceklerini anlayınca tüm tuşlara aynı anda basıyorlar ve asıl kişilikleri ortaya çıkıyor çırılçıplak bi şekilde. Asıl yüzleri de o aslında. İyi de oluyor boşver. Gerçekten anlayacaksın neden böyle dediğimi. İyi ki iyice çirkefleşiyorlar. Sen de buz gibi soğuyorsun, iyi ki ayrılmışım diyorsun. Öyle yok yas tutayım yok özledim yok anılarım diye üzülmüyorsun. Aklına o son halleri geliyor.

bu kaynana gökten düşen melekti de siz evlenince mi kanatlari yolundu? nisanliyken her b.ka karışmıyor muydu? esya suresinde nisan zamani sizin fikirlerinizi onaylayip anasinin agziyla fikir degistirmiyor muydu? sizi coook seviyordur, kirsa da gönlünüzü aliyordur, harika cicim aylariniz vardir, es dost yedi duvel nisanda oynamisken yüzük atacak kadar büyük olaylar yaşamamis olabilirsiniz.
ama persembenin gelisi carsambadan bellidir. bu adamin goz gore gore geldigine eminim. sadece siz pembe gozluklerle oldugunuz icin gorememissinizdir. yoksa kimse bir imzayla degismez.
bosanan, Kocasindan memnun olmayan kadinlarin cogu kocasinin ne bk oldugunu evlenmeden de bilirdi sadece o zaman hosgorurdu bence (aldatma vs bu tarz seyleri demiyorum). ama sevgiliyken adam disariya karsi kavga etmeye hazir gezen barzo oluyor, kadin "herkese aslan bana kuzu 🥰🥰🥰" diyor, evleniyor. arkadasimin alyans secimine bile kaynanasi geldi " su kac para, bu kac para" diye sorup en ucuzunu aldirdi, nisanlisi anasi ne derse ona derdi. ayni zamanda kiz neye heveslense "bosa masraf askim ne gerek var" derdi. Ben arkadasi olarak uyardim zamaninda ama gözünü beyaz gelinlik bürümüş, o heyecanli zamanlari umursamadi. evlendi daha ilk aydan "kaynanamin ağzına bakiyor" diye yakinmaya basladi. on yildir ittir kaktir gidiyorlar, hala adam cimri, hala adam anasinin agzina bakiyor. bir yakin arkadasimin da sözlüsü diyeyim, sevgilisi cumadan kavga cikarir engeller pazartesi acardi plani varsa. simdi kiza iki guzel laf, evlenme teklifi falan. heveslendi evlenecek. o basarma - evlenme - toplum normlarina uyma hazzı yasayacak ilk aydan didisecekler sonu bosanma. ya da ittir kaktir coluk cocuk devam edip cile cekecek. ama sorsan "evlenince degisti" diyecek.
bence is biraz da kadinda bitiyor. herkes belli eder kendini ama millet olarak yoldaki isaretleri görmüyoruz, onemsemiyoruz. sonra da dag oluyor böyle tosluyoruz
İnanır mısınız kaynanam düğün zamanı nerdeyse hiçbir şeye karışmadı aslında. Nişanlığımın ve gelinliğimin açık olmasına hafif takılmıştı sadece. O dönem de eşim arkamda durmuştu benim için kıyafetinde problem yok demişti. Kaynanam balayımızda oğluna malum konuyu sorduğunda oğlu sanane diyebilmişti. Ama aramız kötü olunca bir anda annesinin laflarıyla konuşmaya başladı. Annesini de hiç böyle bilmezdim gerçekten bazı şeyleri ona kondurmakta çok şaşırıyorum şu an

Back