bu kaynana gökten düşen melekti de siz evlenince mi kanatlari yolundu? nisanliyken her b.ka karışmıyor muydu? esya suresinde nisan zamani sizin fikirlerinizi onaylayip anasinin agziyla fikir degistirmiyor muydu? sizi coook seviyordur, kirsa da gönlünüzü aliyordur, harika cicim aylariniz vardir, es dost yedi duvel nisanda oynamisken yüzük atacak kadar büyük olaylar yaşamamis olabilirsiniz.
ama persembenin gelisi carsambadan bellidir. bu adamin goz gore gore geldigine eminim. sadece siz pembe gozluklerle oldugunuz icin gorememissinizdir. yoksa kimse bir imzayla degismez.
bosanan, Kocasindan memnun olmayan kadinlarin cogu kocasinin ne bk oldugunu evlenmeden de bilirdi sadece o zaman hosgorurdu bence (aldatma vs bu tarz seyleri demiyorum). ama sevgiliyken adam disariya karsi kavga etmeye hazir gezen barzo oluyor, kadin "herkese aslan bana kuzu
" diyor, evleniyor. arkadasimin alyans secimine bile kaynanasi geldi " su kac para, bu kac para" diye sorup en ucuzunu aldirdi, nisanlisi anasi ne derse ona derdi. ayni zamanda kiz neye heveslense "bosa masraf askim ne gerek var" derdi. Ben arkadasi olarak uyardim zamaninda ama gözünü beyaz gelinlik bürümüş, o heyecanli zamanlari umursamadi. evlendi daha ilk aydan "kaynanamin ağzına bakiyor" diye yakinmaya basladi. on yildir ittir kaktir gidiyorlar, hala adam cimri, hala adam anasinin agzina bakiyor. bir yakin arkadasimin da sözlüsü diyeyim, sevgilisi cumadan kavga cikarir engeller pazartesi acardi plani varsa. simdi kiza iki guzel laf, evlenme teklifi falan. heveslendi evlenecek. o basarma - evlenme - toplum normlarina uyma hazzı yasayacak ilk aydan didisecekler sonu bosanma. ya da ittir kaktir coluk cocuk devam edip cile cekecek. ama sorsan "evlenince degisti" diyecek.
bence is biraz da kadinda bitiyor. herkes belli eder kendini ama millet olarak yoldaki isaretleri görmüyoruz, onemsemiyoruz. sonra da dag oluyor böyle tosluyoruz