Herkes aynı değil ama çoğu erkek aynı maalesef siz bu esnada karakterini görüyorsunuz zaten derler ya bi insanı verdigi tepkilerden söylediği sözlerden tanırsınız diye gercekten öyle içlerinde var aslında bu erkekleri evlenmeden önce bi sinirlendirip öz karakterlerini görmek lazım çoğu erkek evlendim köprüyü gectim kafasında olur ailesinden kopamazsa olmaz ve bir evde kadın huzurlu mutlu olmazsa zaten hic olmazMerhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
Hayır ilk boşanmak isteyen de o oysa. Sonrasında ben çabaladım o kaçtı, pilim tükenince gitmeye karar verdiğimde o çabaladı ben istemedim. Sonra fevri mi davranıyorum diye tekrar gittim tamam deneyelim danışmanlık alalım diye o da tamam dedi sonra vazgeçti. İyice her şey çocuk oyuncağına döndü anlayacağın. Benim de hatam var yok değil ama onun yanlışları çok absürt. Üstüne bir de ağzına geleni saydı evlendiğim adamla boşandığım adam arasında nası bu kadar fark olabilir diye ağzım açık kaldı. Durduk yere seviyesiz söylemleriyle güzel anılarımızı da kirletti. İnsan gerçekten çok üzülüyor sevinceNe adam ne de koca olmayı beceremiyorlar kadınlar g*tlerine tekmeyi basıncada azıtıyorlar. Tamamen gururlarına yedirememe durumu. Annesine boyun da eğmedin ya ondan bu çirkinleşmeler. Hakkın neyse al ve kurtul bu adamdan(!) bunlara acıyıp gururlu olmaya gerek yok.
Ona kalsa annesi iyiliğimizi istiyor. Eşimle ikimiz de öğretmeniz aynı saatte işe gidip aynı saatte dönüyoruz. Annesi eşime evde zorunda kalmadıkça iş yapmaması gerektiğini falan söylemiş. Arayıp karın sana kahvaltı hazırlamıyor mu diye soruyormuş. Evimdeki çamaşıra kadar gidip onla bunla konuşmuş kadın. Neymiş ben çamaşır biriktiriyormuşum. E doğal olarak bunları duyunca eşime annene ne benim evimdeki çamaşırdan kahvaltıdan anneni ilişkimizden çıkar dedim. Kadın bu sefer de benim eşimi onlardan koparmaya çalıştığımı söylemiş. Eşim de bundan etkilenip bana annesinin cümleleriyle konuşuyor. Benim eşim bir birey olamamış büyüyememiş ki annesine ne diyim. Evliliğimizin ilk 2-3 ayı annesi bir şeye burnunu sokunca sanane diyebiliyordu. Ama bi kere sinirle boşancaz diye ayaklandık annesi fırsat bu fırsat diyip ipleri eline aldı. İnanın çok ağırıma gidiyor yaşananlar gerçekten kahroluyorumHakkınız neyse alın. Annesinin kaprisleri yüzünden yuva yıkan adama asla acınmaz. Adam yazmışım o da lafın gelişi
Hayır yani, madem annenden kopamıyorsun , sınır koyamıyorsun neden evlenip karının başını yakıyorsun ! Anne kuzusu olan, annesi ve eşi arasında denge kuramayan erkeklerden nefret ediyorum. Hakkınız neyse mutlaka alın, mehir sizin hakkınızdır. Umarım en kısa zamanda boşanır,kurtulur ve kendinize yeni, güzel bir hayat kurarsınızMerhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
Yaşınız 25 mi? Öyleyse çok çok gençsiniz. Bu kadar gençken ve çocuk da yokken boşanırsanız hiç evlenmemiş bekar biri gibi hayatınıza devam edersiniz. Her şeye yeniden başlarsınız, yaşıtlarınızla görüşürsünüz, soranlara da anlaşamadık ayrıldık dersiniz, 6 ayı kimse sorgulamaz. Lütfen boşanın ve hayatınıza bakın, okuduklarım şok etti beni. Anne değil şeytan resmen, bir insan bu kadar kötü niyetli olabilirOna kalsa annesi iyiliğimizi istiyor. Eşimle ikimiz de öğretmeniz aynı saatte işe gidip aynı saatte dönüyoruz. Annesi eşime evde zorunda kalmadıkça iş yapmaması gerektiğini falan söylemiş. Arayıp karın sana kahvaltı hazırlamıyor mu diye soruyormuş. Evimdeki çamaşıra kadar gidip onla bunla konuşmuş kadın. Neymiş ben çamaşır biriktiriyormuşum. E doğal olarak bunları duyunca eşime annene ne benim evimdeki çamaşırdan kahvaltıdan anneni ilişkimizden çıkar dedim. Kadın bu sefer de benim eşimi onlardan koparmaya çalıştığımı söylemiş. Eşim de bundan etkilenip bana annesinin cümleleriyle konuşuyor. Benim eşim bir birey olamamış büyüyememiş ki annesine ne diyim. Evliliğimizin ilk 2-3 ayı annesi bir şeye burnunu sokunca sanane diyebiliyordu. Ama bi kere sinirle boşancaz diye ayaklandık annesi fırsat bu fırsat diyip ipleri eline aldı. İnanın çok ağırıma gidiyor yaşananlar gerçekten kahroluyorum
Evet 25 yaşındayım. Eşime kalsa annesi çok iyi birisi hiç kötülüğümüzü istemiyor beni kızı gibi görüyor. Bekar biri gibi hayatıma devam edecek gücüm kalmadı. Onu o kadar çok sevdim ki… Şu sevgimden kurtulamıyorum. Eski güzel anıları düşünmekten kafayı yiycem. Onun yanlışları çok daha büyükken kendi hatalarımı düşünmekten, kendimi suçlamaktan kafayı yiycem. Sanki onu hiç unutamazmışım gibi geliyor. Resmen kalbimfe fiziksel bir acı var dayanamıyorumYaşınız 25 mi? Öyleyse çok çok gençsiniz. Bu kadar gençken ve çocuk da yokken boşanırsanız hiç evlenmemiş bekar biri gibi hayatınıza devam edersiniz. Her şeye yeniden başlarsınız, yaşıtlarınızla görüşürsünüz, soranlara da anlaşamadık ayrıldık dersiniz, 6 ayı kimse sorgulamaz. Lütfen boşanın ve hayatınıza bakın, okuduklarım şok etti beni. Anne değil şeytan resmen, bir insan bu kadar kötü niyetli olabilir
Benimde bu konuda gözlemim çok çirkin..Eşimle boşandık ama sırf boşanma aşamasında bir sıkıntı yaratmadı diye boşandıktan sonra tekrar birleşme teklifini kabul ettim..Bir ev almıştık çoğunluk benim emeğim ama çirkeflik yapabilirdi yapmadı,ama nafaka talebim olmamıştı 1 ay içerisinde boşanmıştıkMerhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
Önceki konunuzu hatırladım ben. Bu adamdan olmaz zaten. Mehir isteme konusunda da asla geri adım atmayın. Manevi tazminatınız sayın bunu, anasının ağzına bakıp sizi köle gibi kullanmaya çalışan adam bu tazminatı paşa paşa ödemeli. Belki sonraki evliliğinde ders olur.Ona kalsa annesi iyiliğimizi istiyor. Eşimle ikimiz de öğretmeniz aynı saatte işe gidip aynı saatte dönüyoruz. Annesi eşime evde zorunda kalmadıkça iş yapmaması gerektiğini falan söylemiş. Arayıp karın sana kahvaltı hazırlamıyor mu diye soruyormuş. Evimdeki çamaşıra kadar gidip onla bunla konuşmuş kadın. Neymiş ben çamaşır biriktiriyormuşum. E doğal olarak bunları duyunca eşime annene ne benim evimdeki çamaşırdan kahvaltıdan anneni ilişkimizden çıkar dedim. Kadın bu sefer de benim eşimi onlardan koparmaya çalıştığımı söylemiş. Eşim de bundan etkilenip bana annesinin cümleleriyle konuşuyor. Benim eşim bir birey olamamış büyüyememiş ki annesine ne diyim. Evliliğimizin ilk 2-3 ayı annesi bir şeye burnunu sokunca sanane diyebiliyordu. Ama bi kere sinirle boşancaz diye ayaklandık annesi fırsat bu fırsat diyip ipleri eline aldı. İnanın çok ağırıma gidiyor yaşananlar gerçekten kahroluyorum
Aile terapistine gidebilirseniz annesini karıştırmaması gerektiğini uzman birinden duyarsa belki bir farkındalık oluşabilir bunu yaptıktan sonra da bir gelişme olmazsa artık boşanınEvet 25 yaşındayım. Eşime kalsa annesi çok iyi birisi hiç kötülüğümüzü istemiyor beni kızı gibi görüyor. Bekar biri gibi hayatıma devam edecek gücüm kalmadı. Onu o kadar çok sevdim ki… Şu sevgimden kurtulamıyorum. Eski güzel anıları düşünmekten kafayı yiycem. Onun yanlışları çok daha büyükken kendi hatalarımı düşünmekten, kendimi suçlamaktan kafayı yiycem. Sanki onu hiç unutamazmışım gibi geliyor. Resmen kalbimfe fiziksel bir acı var dayanamıyorum
Merhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?
Terapisti kabul etmiyor çünkü ne kadar sağlıksız olduğunun kendi de farkındaAile terapistine gidebilirseniz annesini karıştırmaması gerektiğini uzman birinden duyarsa belki bir farkındalık oluşabilir bunu yaptıktan sonra da bir gelişme olmazsa artık boşanın
Aslında klasik kayınvalide tiplerinden.Keşke siz de biraz politik olmayı becerebilseydiniz,eşinize söylenmektense o yokken kayınvalidenize kendiniz rahatsızlığınızı dile getirseydiniz.Ebeveynlerimizin yanlışlarını insan olarak çoğumuz yaş aldıkça görebiliyoruz. Gençlikte pek anlayamıyoruz.Ona kalsa annesi iyiliğimizi istiyor. Eşimle ikimiz de öğretmeniz aynı saatte işe gidip aynı saatte dönüyoruz. Annesi eşime evde zorunda kalmadıkça iş yapmaması gerektiğini falan söylemiş. Arayıp karın sana kahvaltı hazırlamıyor mu diye soruyormuş. Evimdeki çamaşıra kadar gidip onla bunla konuşmuş kadın. Neymiş ben çamaşır biriktiriyormuşum. E doğal olarak bunları duyunca eşime annene ne benim evimdeki çamaşırdan kahvaltıdan anneni ilişkimizden çıkar dedim. Kadın bu sefer de benim eşimi onlardan koparmaya çalıştığımı söylemiş. Eşim de bundan etkilenip bana annesinin cümleleriyle konuşuyor. Benim eşim bir birey olamamış büyüyememiş ki annesine ne diyim. Evliliğimizin ilk 2-3 ayı annesi bir şeye burnunu sokunca sanane diyebiliyordu. Ama bi kere sinirle boşancaz diye ayaklandık annesi fırsat bu fırsat diyip ipleri eline aldı. İnanın çok ağırıma gidiyor yaşananlar gerçekten kahroluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?