Merhaba kızlar. Henüz 6 aylık evli bir kadınım. Eşimle çok severek evlendik sevgililik, nişanlılık hayatımız çok güzeldi. Ama evlendikten sonra 3. ayda karşılıklı bazı hatalar ve kaynanamın gereksiz müdaheleleri yüzünden patladık. Annesine toz kondurmadı, sınır çizemedi, sınır çizmesini istememi saygısızlığa yordu. Normalde de çok iyi ve eğitimli biridir eşim. Ama annesi için aynısını söyleyemeyeceğim. 3. Ayda boşanıcaz diye ayaklandık yeri geldi o toparlamaya çalıştı yeri geldi ben toparlamaya çalıştım ama kaçan kovalanır hesabı ikimiz de bir diğeri çabalayınca gurur yaptık. Neyse benim sorum bu değil. Benim sorum zamanında mükemmel bir ilişki yaşadığım, çok eğitimli olduğunu düşündüğüm, beni sevgiye boğan adam nasıl ve neden bu kadar çirkinleşti? Etrafımda hiç normal boşanabilen adam yok hepsi illa bir çirkinleşiyor. Mehrimi istedim diye saymadığı laf kalmadı mehri düşürmeye çalışıyor. Toparlama sürecinde de bir kere kavga ettik aşırı seviyesizleşti. Erkekler neden boşanırken bu kadar çirkinleşiyorlar? En gencinden yaşlısına, her türlü eğitim seviyesinden erkek nası hep aynı şekil saçmalayabilir? Sizin de böyle deneyiminiz ya da gözleminiz var mı? Ne yapmalıyım?