- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 248
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam aliyorum canm ozelden atamiyorum sen hesap numarani gonder ozelden bende adresimi mail aticam telefon numaranida yazarmisin
Tamam canım ben salı günü kargoya verebilirim
mrhb.adresinize mail attım bakabilir misiniz.
özelden hakkım yok malesef.tekrar gönderdi.hotmail adresinize.
Benimki geldimi peki cwp atmadinzda
slm.toplu birkaç parça almak istiyorum fiyatta yardımcı olursanız.0-3 ay ayakkabılar,ilk resimdeki beş tulum,zara marka 6-9 aylık olan beyaz kapşonluyu,ve son eklediğiniz kıyafetlerin tümü.bunlarla ilgili yardımcı olursanız ciddi alıcıyım.anlaşırsak elinizde başka kıyafetler varsa onlarla da ilgilenirim zevkinizi beğendim.bol kazançlar.adidas ayakkabıyı da beğenmiştim ama geç kaldım.alan arkadaşa hayırlı olsun.
Birazdan dönücem sana 2 bebe varda başımda
Canım hepsine 149 ediyor ama sana 140 diyeyim bir çoğu hiç kullanılmadı hepsi marka ve emin ol kullanılanlarda sıfırdan farksız
iki çocuk zor allah yardımcınız olsun.bizim de kızımız olcak inşallah.140tl çok benim için hiç indirim yapmamışsınız((110tl verebilirim ancak.hangi şehirdesiniz bir de kargo varsa!
doğru haklısınız ama siz daha iyi bilirsiniz ki bu dönemde hesaplı olmam gerekiyor daha çoook eksiğimiz var.hangi şehirdesiniz acaba.
valla haklısınız herşey çok pahalı.ben de ankarada oturuyorum buna sevindim.umarım daha çok alışverişimiz olur.ortada buluşalım o zaman 120tl olur mu?