• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Erkek ve Kız Bebeğe Uygun 0-3 aylık ikinci el ve sıfır bebek kıyafetlerimi satıyorum

Filiz_87

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
72
1
16
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar,

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, eğer doğru yerde değilse admin'ler konuyu taşırlarsa sevinirim. Aşağıda resimleri gözüken oğlumun kıyafetlerini küçük geldiği için satıyorum. 3 tane çıtçıtlı body birer kez giyildi, diğerlerinin hepsi sıfırdır. Kıyafetler 0-3 aylık bebekler için olup kız veya erkek rengine uygundur. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa sevinirim. Eğer beğenilirse biraz daha elimde kıyafet var onlarıda yükleyebilirim. Fiyat için lütfen özel'den mesaj atınız. Bebeğimin yaşına uygun kıyafetlerle de takas yapabilirim...

slnhb.jpg

slnhw.jpg

slnjp.jpg

slnkj.jpg

slnlq.jpg

slnm9.jpg

canım resimleri yükleyememişsin gözükmüyor.allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak benimde.eğer resimleri görebilirsem senle iletişime geçmek isterim.istersen özel mesaj gönder bana telefon numaranı.konuşalım.

canım resimleri yükleyememişsin gözükmüyor.allah nasip ederse ikiz bebeklerim olacak benimde.eğer resimleri görebilirsem senle iletişime geçmek isterim.istersen özel mesaj gönder bana telefon numaranı.konuşalım.

Msj atamıyorum sanırım acemiyim henüz :)
Hayırlısı inşallah. doğum gerçekleşti mi?
Bende taşınma dolayısı ile bayadır giremedim.
Resimler yüklenmiş gözüküyor ama göremiyor musun?

Son düzenleme:
Sabaha karşıda olsa başarabildim sanırım :)
Arkadaşlar hoşbuldum öncelikle :)
Benim öncelikli amacım,doğum sonrası evde geçirdiğim bu zaman dilimini sizlerden duyduğum tecrübe tespitleri idi :)
Bu zamanla büyüdü büyüdü sizlere özenip diğer amacım takas değerlendirmesi oldu :)
Hadi hayırlısı :)
Kafamda belli bir ücret yok,konuşup anlaşırız :)
Genelde bu tür eşyalarımı dağıtır, olabildiğince yarar sağlaması için uğraşırım.Fakat,yenilerini almak,giymek ve bebişimin ihtiyaçlarını bu şekilde giderebilmek istiyorum.
Bu konudaki asıl amacım yararlı olabilmek ve evde yenilerine yer açmak :)
Görüşmek üzere :)) bol şanslar :))....

Sabaha karşıda olsa başarabildim sanırım :)
Arkadaşlar hoşbuldum öncelikle :)
Benim öncelikli amacım,doğum sonrası evde geçirdiğim bu zaman dilimini sizlerden duyduğum tecrübe tespitleri idi :)
Bu zamanla büyüdü büyüdü sizlere özenip diğer amacım takas değerlendirmesi oldu :)
Hadi hayırlısı :)
Kafamda belli bir ücret yok,konuşup anlaşırız :)
Genelde bu tür eşyalarımı dağıtır, olabildiğince yarar sağlaması için uğraşırım.Fakat,yenilerini almak,giymek ve bebişimin ihtiyaçlarını bu şekilde giderebilmek istiyorum.
Bu konudaki asıl amacım yararlı olabilmek ve evde yenilerine yer açmak :)
Görüşmek üzere :)) bol şanslar :))....

adidas orjinal mi numara ve fiyat yazar mısnz

Bunların hepsi etiketli evet canım.hatta hiç denenmedi bile.
Zaten diğer kıyafetleriminde birçoğu öyle
Tekli fiyatlarını yazayım öncelikle
Sırası ile
20TL
6TL
10TL
6TL
8TL
10TL

Merhaba Arkadaşlar,

Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum, eğer doğru yerde değilse admin'ler konuyu taşırlarsa sevinirim. Aşağıda resimleri gözüken oğlumun kıyafetlerini küçük geldiği için satıyorum. 3 tane çıtçıtlı body birer kez giyildi, diğerlerinin hepsi sıfırdır. Kıyafetler 0-3 aylık bebekler için olup kız veya erkek rengine uygundur. İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atarlarsa sevinirim. Eğer beğenilirse biraz daha elimde kıyafet var onlarıda yükleyebilirim. Fiyat için lütfen özel'den mesaj atınız. Bebeğimin yaşına uygun kıyafetlerle de takas yapabilirim...

slnhb.jpg

slnhw.jpg

slnjp.jpg

slnkj.jpg

slnlq.jpg

slnm9.jpg

Toplu alımda indirim ve bi dolu hediye :)

Bende sana msj atıyordum tam :)
O sıfır ürünlerin hepsi 6 aylık canım
Kırmızı yelek var 12-15 diyor ama benim oğlum biraz iri galiba :) o da 6-12 bence :)
Ayakkabılar 18-19 onlarda 6 aya uyumlu
Daha çok fazla ürün var bende ama yükleyesim gelmedi açıkcası :(
Bu kadar kaliteli ve öldü fiyata veriyorum kimsede tık yok :d

Sebamedler üstünde etiketleri var 3 er tane almıştım deli gibi hamileyken.etiketlerine bakıp yarı fiyatını sölerim canım

Back