Merhaba. 21 yaşındayım ve saçlarım son 2 yıldır yoğun şekilde döküldü. Pek önemsememiştim mevsimsel olduğunu düşünmüştüm ama dökülen saçlar geri çıkmayınca panikledim. Özel bir hastenenin cildiye bölümüne gittim. Burada tahliller yapıldı magnezyum ve d vitamini düşükmüş ama saç dökülmesi yapacak kadar değilmiş hormonlarda falan bi sorun yok büyük ihtimalle genetik dedi doktor. Çünkü tepe ve ön kısımlarda baya seyreldi genetikte böyle oluyormuş sanırım. Kerozan tablet verdi. 1 ay kullanıcam duruma göre devam edicekmişim. Bu arada saçlarım inanılmaz yağlanıyor sabah yıkıyorum öğlen yağlı yağlı oluyor. Doktora hangi şampuanı kullanmam lazım yağlanmayı ve dökülmeyi azaltmak için diye sordum ama haftada 5 6 kez saçımıza sürdüğümüz 5 dakika duran bi şampuanın etkisi olmayacağını söyledi. Kafam karıştı gerçekten. Öncelikle bu ilaç hakkında pek bilgi yok internette aramızda kullanan var mı? Ve benim gibi erkek tipi saç dökülmesi sorunu yaşayanlar bu sorunla nasıl başa çıkıyor? Yağlanmanın önüne geçebiliyor musunuz? Psikolojim alt üst oldu resmen ne yapacağımı bilmiyorum