erkek tipi saç dökülmesi sorunu

Evet evet biliyorum en az 3 ay ve hangi burcu sectiysek onda devam edilmeli:) emzirirken illaki dokuluyor ama emzirirken dokulenler geri çıkıyor dert etme.

canım bende aynı sorunu yaşadım kedilerimden bile çok kendi saçlarımı topluyordum her yerden her yolu da denedim defalarca doktora gittim olmadı komşum keratin kullananlar oluyor işe yarıyor sende dene diyince hemen doğal olandan aldım onda da çok fazla varmış ya kimyasal içerikli olan falan o yüzden patentli olandan aldım şükür şimdi dökülmem falan yok.

Asiri dokulmeler bende de basladi.Sanirim 4 aydir var kotu olaylar atlattim stresten dedi doktor ama baya acilmam oldu testlerimde bir anormallik yok ama psikolojim alt ust oldu
Ankarada ozel klinik medilifela gorustum bunun hakkinda bana bi oneride bulundu mezoterapi prp ve kok hucreyi birlertirmisler sanirim.Biraz maliyeti var oncesi sonrasi fotograflarini gorterdiler denemekte fayda var diye dusunuyorum.Ensemde acilmalar sacimi ayirdigim yerde de var.Yaptiran duyan bilen var mi ?

acaba formulün içinde ne var siz biliyormusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…