• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek tipi saç dökülmesi sorunu

mermas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2017
99
80
3
merhabalar bende erkek tipi saç dökülmesi var. yaklasık 4 senedır dökülüyor heryeri seyreldı :( ve artık kalıcı bi çözüm istiyorum piskolojim bozulma evresınde :KK43: dört ay olcak minoxil ve pan plus kapsül kullanıyorum doktorun verdiği ama düzelcekmi yenı sac cıkcak mı bilmiyorum:KK43: başına gelenler varmı varsa yazsın lütfen motive olcak birşeyler duymak istiyorum beş ay sonra düğünüm var ve nişanlım bu sorunum olduğunu bilmiyor tesettürlüyüm :KK43: :( :( :( :( :( :(

Merhaba hormonlarınız ne durumda?
Testesteron total testesteron ve enönemlisi dht
Saçı döken şey erkek tüpinde dhtdir minoks dht yüksekse hiçbi işe yaramaz.

Dhtnin ilaçla tedavisi var lakin bıraktığınız an eskiye döner saçlarınız

Bende de var ayni durum
Doktor genetik olduğunu söyledi ama ailemde tek bende var
Keşke evlatlık olsm:))
Geçmiyor ama dökülme azalıyor market sampuanlarini kullanmayin eczanexen alin

üç senedir yapmadıgım sey kalmadı doktorlarada cıktım vitamin vediler minoxil verdiler ama düzenli kullanmadım. doktorda teşhisi öyle koydu şuan düzenli kullanıyorum ilaçları

Bende saç dökülmesi için doktora gittim. Erkek tipi olunca nasıl oluyor? Benimde dökülüyor doktor erkek tipi demedi. Neye göre karar veriyorlar ona?

hormonlarımda düzgün cıktı

Bende saç dökülmesi için doktora gittim. Erkek tipi olunca nasıl oluyor? Benimde dökülüyor doktor erkek tipi demedi. Neye göre karar veriyorlar ona?
devamlı dökülüyor ve seyrelmeler oluyor :(

Gene de doktora sorun yanlış yönlendirmek istemem benimki vich
Dökülme durdu denecek kadar azaldı
inanın okadar kötüyümki üç senedir saclarımı acamıyorum evde açığım sonucta tesettürlüyüm normalde ama bes ay sonra evlenıcem ne yapacagımı bilmiyorum asistan bir doktor P.R.P sac mezoterapisi önerdi onu yaptırabilirsin dedi ama maliyetlıymıs bir seanstada bitmiyormus ıse yararmı bilmiyorumkı

Dht bakıldı mı? Erkek tipinin sorumlusu bu çünkü
cilidye kadın doğuma yönlendırdı kadın doğum hormonlarıma baktı normal dedı adet düzensizliğim vardı ondada bir sorun yok denildi erkek tipi sac dökülmesinin oldugunu ıkı sene önce söyledı bı doktor buzamana kadarda aşırı seyrek sacım oyuzden evet dedı şimdiki doktorda minoxil ve pan plus ilacı verdi

inanın okadar kötüyümki üç senedir saclarımı acamıyorum evde açığım sonucta tesettürlüyüm normalde ama bes ay sonra evlenıcem ne yapacagımı bilmiyorum asistan bir doktor P.R.P sac mezoterapisi önerdi onu yaptırabilirsin dedi ama maliyetlıymıs bir seanstada bitmiyormus ıse yararmı bilmiyorumkı
Bana doktorum böyle bir şey demedi bile bilsem yaptirirmiydim bilmiyorum:( üç çocuğum var çünkü kendime olabildiğince az harcıyorum
Ama bana dediği gecmeZ ama azalir dedi
O şampuan iyi oldu bana bide stres yapma lütfen zaten stres başlıca tetikler
Saçım azdır zaten benim ama tam tepeden seyrek bazen kazitayim diyorum cok yavaş uzuyor
Zeytinyaği sür ek olarak
Ama önce bi hormonlarina da baktır belki ona göre bi tedavi uygular doktor

cilidye kadın doğuma yönlendırdı kadın doğum hormonlarıma baktı normal dedı adet düzensizliğim vardı ondada bir sorun yok denildi erkek tipi sac dökülmesinin oldugunu ıkı sene önce söyledı bı doktor buzamana kadarda aşırı seyrek sacım oyuzden evet dedı şimdiki doktorda minoxil ve pan plus ilacı verdi

Saç dökülmesi için neden kadın doğuma yönlendirdi demekki bişey farketti dr.
Dhtye bakılmadan asla normal denemez erkek tipi saç dökülmesi akabinde gözeneklerdr genişlemenin sebebi bu.

Devlet hastanesinde yapıldıysa enabızdan testleri görebilirsin

Bana doktorum böyle bir şey demedi bile bilsem yaptirirmiydim bilmiyorum:KK43: üç çocuğum var çünkü kendime olabildiğince az harcıyorum
Saçım azdır zaten benim ama tam tepeden seyrek bazen kazitayim diyorum cok yavaş uzuyor
Zeytinyaği sür ek olarak
benimde düğünüm olucak maasım ceyize oraya buraya gıdıyor :( iyi gelcegini bilsem belkı bişekide yaptırırdım

Bana doktorum böyle bir şey demedi bile bilsem yaptirirmiydim bilmiyorum:KK43: üç çocuğum var çünkü kendime olabildiğince az harcıyorum
Zeytinyaği sür ek olarak

Şampuanla erkek tipi saç dökülmesi durmaz sadece biotin çinko kafein katkılı şampıanlar tedaviye ek berilir yüzde 1bile etkisi yok.
Sizin durduysa mevsimseldir yada yavaş ilerliyodur.

Saç dökülmesi için neden kadın doğuma yönlendirdi demekki bişey farketti dr.
Dhtye bakılmadan asla normal denemez erkek tipi saç dökülmesi akabinde gözeneklerdr genişlemenin sebebi bu.

Devlet hastanesinde yapıldıysa enabızdan testleri görebilirsin
adet düzensizliği etkili oluyormus bu duruma oyuzden yönlendirdi ama oda normal cıktı suan tahlillerim yanımda deği bakıcam dediğiniz tahlil yapılmısmı dıye

benimde düğünüm olucak maasım ceyize oraya buraya gıdıyor :KK43: iyi gelcegini bilsem belkı bişekide yaptırırdım
Belki yaptırıp iyi geldi diyen gelir buraya
Hwp kapamayon saçınızı hava alsin her gun yıkayın kurutun maske yapın
Dökülme azalirsa daha iyi oluyor

Şampuanla erkek tipi saç dökülmesi durmaz sadece biotin çinko kafein katkılı şampıanlar tedaviye ek berilir yüzde 1bile etkisi yok.
Sizin durduysa mevsimseldir yada yavaş ilerliyodur.
banada doktorum sampuan vermedi suyla akıp gıdıyor o dedı ilacları altı ay duzenlı kullanmamı soyledı ama cokta ılgılı degıldıler :( benım ıcın bukadar onemlı bır konunun ılgısızce davranılması uzuyor sınırlendırıyor :S

Back