- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
- Konu Sahibi CennetiMelegiM
-
Öncelikle merhabalar.. Nişanlım ve ben ayrı şehirlerde olduğumuz için annem bohça işini çeyiz serme gününe bıraktı ve bu durum benim canımı çok sıkıyor kendimi kötü hissediyorum. Sizce bu nişan bohçasını çeyiz serme gününe bırakmak mantıklımı kafayı buna takmış durumdayım benAnnemle bu durumu konuşunca bana kızıyor çok üzülüyorum .. nişanlım nişan bohçamı eksiksiz herşeyimi fazla fazla yaptı ona karşı utanıyorum bu durum nişanlımın umrunda değil hiç bu konuda konuşmadık bile ama ne bilim garip hissediyorum işte annem de eksiksiz yaptı herşeyi bizde fazla fazla aldık ama bohça öyle evde bekliyor 20 nisanda çeyizimle beraber götürecekmişiz uf beni bu konuda rahatlatabilecek birileri var mı bu aralar her şeye takmaya başladım iştah falan herşey kesildi
Canim oncelikle hayirli ugurlu olsun Allah tamamina erdirsin
Cok dert edilecek bir konu degil ama haklisin bu kadar gec zamana birakilmamali hele ki de hazirlanmis birseyin vaktyle usuluyle goturulmes mumkunken.neden annenin kararina birakiyorsun ki bohca senin icin nisanlin icin yapiliyor aileleri cok da fazla karistirmamak gerektigine inaniyorum ben
Hakkinda hayirlisi olsun canim madem yuzun tutmuyor nisanlina rahatsizligindan bahset ve annenin dedigi gibi yap canim
Amin teşekkür ederim.. Anneme fazla sözüm geçmiyor onu üzmekte istemiyorum hasta kıyamıyorum nişanlıma bu durumu söyleyemiyorum oda üzülür ben içime atmaya alıştımAnneme kaç kez söyledim kardeşlerin okuyor onları bırakıp nasıl götürelim diyo hafta sonu gidelim diyorum herkes gelmek istiyor diyo çeyiz sereceğimiz gün yakınlarımızla beraber götürürüz acelesi yokki diyo biraz anlayışlı ol kızım diyo ama ben anlayışsız değilim ki
İkinizede çok teşekkür ederim derdimi sıkılmadan okuduğunuz ve paylaştığınız için :) Benim yapım çok farklı benimle beraber üzülebilecek yakınlarıma arkadaşlarıma asla derdimi söyleyemem kimsenin benim için üzülmesini asla istemem kaç zamandır öyle odama kapanıp ağlıyorum nişanlımın yanındayken dünyayı bile unutuyorum ama yalnızken öyle olmuyor sürekli aklıma birşeyler takılıyor biri bir şey söylese altında bir şey arar oldum neden böyle olduğuna anlamda veremiyorum sürekli içimden ağlamak geliyor
Dugun stresi canim aynisi bende de var
Tez zamanda sevdigine kavusursun insallah da bugunler de gerginlikler de tatli birer ani olarak kalir Allahin izniyle
Öncelikle merhabalar.. Nişanlım ve ben ayrı şehirlerde olduğumuz için annem bohça işini çeyiz serme gününe bıraktı ve bu durum benim canımı çok sıkıyor kendimi kötü hissediyorum. Sizce bu nişan bohçasını çeyiz serme gününe bırakmak mantıklımı kafayı buna takmış durumdayım benAnnemle bu durumu konuşunca bana kızıyor çok üzülüyorum .. nişanlım nişan bohçamı eksiksiz herşeyimi fazla fazla yaptı ona karşı utanıyorum bu durum nişanlımın umrunda değil hiç bu konuda konuşmadık bile ama ne bilim garip hissediyorum işte annem de eksiksiz yaptı herşeyi bizde fazla fazla aldık ama bohça öyle evde bekliyor 20 nisanda çeyizimle beraber götürecekmişiz uf beni bu konuda rahatlatabilecek birileri var mı bu aralar her şeye takmaya başladım iştah falan herşey kesildi
Hayırlı olsun canım. Bunlar için canını sıkma bence. Bizde nişan bohçası yapmıcaz. Gerekte yok bence.
öncelikle hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsin inşallah tam olarak nerelisin nerde yaşıyorsun adetleriniz nasıldır bilmediğim genel olarak cevap verceğim biz nişandan üç gün sonra nişan alışverişinde aldığımız bohçayı tül ve kurdelayla süsleyip güzel bi bohça yaptık yaklaşık dokuz on kişiyle birlikte nişanlımın evine gittik bizim burda ters nişan deniliyo buna ve hep böyle oluyo çeyiz serme düğüne yakın oluyo sanırım ve o zaman nişanında gitmesi biraz gerekdsiz olmayacakmı zaten o zaman gidecek aldıklarınız ve düğün telaşıyla karışacak bence anneni güzel bi dille ikna et bi büyüğün konuşmasıda faydalı olabilir ilerde bu tarz şeyler çok konu edilip yüze vurulabiliyo o yüzden erken yapmak her zaman iyidir canım
Teşekkür ederim.. Annemle çok konuştum ama bana her konuştuğumda kızdı diğer büyüklerime söyledim bu durumu onlarda anneme katıldılar benim küçük kardeşim çiğneme refleksi yoktu bu sene düzeldi fakat hala mama ile besleniyor kardeşin perişan olur diyo kıyamıyorum kafamı bu duruma taktım diyebilirimBu arada rizeliyim bizde nişandan 1 hafta sona kıza bohça gelir ondan sonraki haftada kız tarafı bohça götürür büyüklerle beraber ve bir tepsi baklava ile ... Nişanlımla ayrı şehirlerde olduğumuz için zor olacağını söylüyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?