• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek sertlesmemesi

eylullu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2025
8
1
1
34
Merhaba kizlar 2 gün önce otrivella igen yaptım 19 ml yumurtam büyümüştü doktora gittiğimde doktorun verdiği birleşme gunu birlikte olamadık kocamın sertleşme sorunu oldu sürekli ilk kez böyle bisey yaşandı iğne sonrası kac gun daha birliktelik yaşansa şans artar lütfen yardim

Merhaba kizlar 2 gün önce otrivella igen yaptım 19 ml yumurtam büyümüştü doktora gittiğimde doktorun verdiği birleşme gunu birlikte olamadık kocamın sertleşme sorunu oldu sürekli ilk kez böyle bisey yaşandı iğne sonrası kac gun daha birliktelik yaşansa şans artar lütfen yardim
Çok mu stres yaptı ? Eliyle bir süre devam ettirsin tek amaç gebelikse boşalmaya yakın birleşme olsun

Bence stresten dolayı sertleşme sorunu olmuştur

Görev gibi hissetmiş olmalı hevessiz,isteksiz.
Tartışma vs oldu mu hiç bu bebek çalışmaları hakkında ?
Eşinize anlayış gösterin biraz.

Sorunuza gelince de ertesi gün de denersiniz sorun değil de yeter ki istek olsun. Maalesef zorla olmuyor.

İnan bilmiyorum ama zorlama yapılan her şeyin sonu böyle hüsran oluyor. Sizin için sakıncası yoksa eliyle yapsın boşalmaya yakın birleşme olsun. Hatta sertleşip o havaya giremiyorsa cinsel içerikli bir iki video izlemesine de müsade edin. Çünkü büyük ihtimalle siz tedirgin ve sonuç odaklı olduğunuz için arzu yokmuş gibi hissediliyor ve gerçekten de birliktelikte arzu şehvet yoksa olmuyor
Eet s

Evet ne yazikki bende biraz Çok zorlama yaptım işte şu saat te yapcaz vs diye amaç sadece bebek için evet ama kafayı yiycem iğne kac güne kadar etki yapıyor acava

Back