Erkek parası yemek

Venuslukedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2020
151
98
24
SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI 💖💖💖 benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl buluyorlar 🥺 sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler

Edit : zamanını parasını cömertçe harcayan sevgisini de harcıyor. İltifat etmekten sevgi göstermekten de kaçınmıyorlar. Cimri olan her türlü cimri :KK43:

Son düzenleme:
SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI 💖💖💖 benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim 🥺 sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Seven adam alıyor diyeyim de biraz daha delir 😂😂😂

Ciddi malesef. Böyle sözümden çıkmayan gözümün içine bakan bol para harcayan bir erkek istiyorum anca o zaman sevildiğimi anlarım
Bol para harcayan bir erkek isteyen bir kadını herhangi bir adam niye sevsin? Aklıma bir sebep geliyor sadece, onda da sevgi var mı emin olamadım.

SELAMLAR KADINLAR KULÜBÜ GÜZEL KADINLARI 💖💖💖 benim bir sorum olacak... Çevremde de sürekli görüyorum özel gün olmamasına rağmen sevgilisine bir sürü kıyafetler alanlar, çiçek yollayanlar, deli gibi para harcayanlar... Ben sevgilimle olan ilişkim bakıyorum iki senede bir tane kolye almış gümüş (150 tl civarı dır) ama benim ona aldığım hediyelerin haddi hesabı yok. Mekanda hesabı ortak ödüyoruz. Ama hediye konusunda böyle. Diğer erkekler böyle değil. Ben de baya güzel bakımlı genç bir kadınım. Bunu nasıl beceriyorlar, ne yapmam lazım ya da böyle sevgisini parasını bol harcayan erkeği nasıl bulabilirim 🥺 sizin çevrenizde var mı böyle hikayeler
Para harcamayı bırakarak

Kudra golddiggerlığı konu dışı tutarsak, bu tezin doğru aslında bence. Cimri adamın sevgisi de cimri oluyor. :KK53:
Yok bence de kısmen doğru da öyle adamlar da bana para harcasığğn, hediyeğğ alsııığn diyen hatunlara pek yüz vermiyor.

Seven adam da kadın da sevdiği insanı mutlu etmek için bişeyler yapmak ister, içinden gelir. Ama bunun parayla da çok ilgisi yok, düşündüğünü göstermeyi ufak jestlerle de olsa bilir, bir yolunu bulur.

Giriş gayet iyiydi de sonlarda niyet de bozuldu 😀

Sevgilinizle uyumlu mutlu ve huzurluysanız bu gibi şeylere takılmayın ama ilişkinizde alma/verme dengesini de bozmayın, yani sürekli bi şeyler almayın.

X