Erkek pantolon satan yok muuuu

gocum

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2013
261
9
16
34
Diğer
erkek PANTOLON ARIYORUM ARKADASLAR 32*32 BEDEN (EŞİMIN PANTOLUNUNDA BEDEN BOYLE YAZIYOR )
ELİNDE OLAN VAR MI ACABA

erkek PANTOLON ARIYORUM ARKADASLAR 32*32 BEDEN (EŞİMIN PANTOLUNUNDA BEDEN BOYLE YAZIYOR )
ELİNDE OLAN VAR MI ACABA
benim elimde Levis ltb polo dkny pantolonlar var fakat hepsinin kalıbı değişiyor. tam olarak bel ve boy olcusunu yazarsaniz ona gore olcup koyabilirim.hatta gomlek tişört de ariyorsaniz birçok marka da var elimde

Son düzenleme:
Bel ölcünü pantolondan lçüp geliyorum hemen
gömlek l beden gıyoyor sizdekıler kac beden acaba

Pantolonun arkasından olctum sadece
45 geldi
nasıl ölçülür anlamamda yoksa yuvarlak olarak herherınden mı olcecektım

ELİNDE OLAN VAR MI ACABA

32 32 olan erkek kot pantolon var bende sıfırdan farksız haldeler sevenhill ve c&a mağazalarından alınmış beden artık olmadığı için 1-2kere giyildiler sonra olmadı

32 32 olan erkek kot pantolon var bende sıfırdan farksız haldeler sevenhill ve c&a mağazalarından alınmış beden artık olmadığı için 1-2kere giyildiler sonra olmadı

yükeyeblırmısınız acaba sayfanıza bakıyorum ama cok oldugu için goremedım

gıyecegını sanmıyorum sayfanıza baktı ama baska pantolon goremedım bu mdelden baska var mı elınızde

aslında var ama sormam lazım hangisini giyiyor hangisini giymiyor o yüzden şimdlik bu kadar bendekiler

hazır konu açılmışken ben de 33/32 34/32 beden erkek kot alabilirim elinde olan varsa

bunlar guzelmmış fiyatları nedır

fiyatları: 1- ltb 17.5 tl
2 polo 17.5
3-levis 140 etiket fiyatı 27
4-ltb-12
4-dkny 220 tl ye alındı hiç giyilmedi desem yeridir 27
eşime beden olarak olmuyorlar artık o yüzden satıyım dedm yoksa sorunsuzlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…