Bebek İkinci El ERKEK NİKE SUNRAY sandalet arıyorm

arkadaşlar ben haala arıyorum ya ilaan tarihime bakın aaylardır arıyorum desem yeridir inanın
cidden ihtiyacm var kaç tane bulduysam ya nosu küçük yada büyük oldu
artık bulmak istiyorum

Cnm bende tazdim ama kimsede yok galiba.kimseden ses soluk cikmadi malasef((((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende erkek bebek için arıyorum 23 numara, sunraylerin kalıbı darmış sanırım, ama bi türlü bulamadım 😔

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende erkek bebek için arıyorum 23 numara, sunraylerin kalıbı darmış sanırım, ama bi türlü bulamadım 😔

Merhaba canım,sana mesaj yazdım ama mesaj kutun doluymuş
ben de birakç hafta önce malum ikinci el satışı yapan siteden bulabildim,isim verebiliyormuyuz bilmiyorum...,30tlye aldım,kalıbı da gayet normal geldi,sadece cırtcırt ipi biraz daha uzun olsaymış iyimiş,
benim oğluşun tombik ayaklarına tam oldu:)
o sitede az önce baktım 49tlye sıfır satıyor biri, 23,5noymuş...
Umarım bulabilirsin,sevgiler

Tşk ederim canım nette sıfırların altında açıklama olarak dar kalıplı yazıyodu da o yüzden öyle dedim, bizimki 22 giyiyo numarasını mı alayım bulursam yarım veya 1 numara büyüğünü mü ne dersin?

Bence bir no büyüğünü al,ben de öyle yaptım,şuan tam 20noyuz ve 20alsam tam olucakmış,yani bana kalıpları normal geldi,ama her zaman bir no büyük almanda fayda var hatta aldığın kişiye cm olarak ölçüsünü de sorarsın garanti olur.
Burda farklı model bir nike sandalet gördüm tık tık fiyat da iyi gibi...

Canım ben sunray istiyorum burnu kapalı olması daha iyi, çünkü yeni yeni yürüyo, düşerse canı yanmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…