Sadece erkekler değil hemcinslerimizdede böyle olanlar var. Bazı insanlar böyle, sanırım kendi yollarını bulamadıkları için olabilir bilmiyorum. Ama beni çok rahatsız eder arkadaşım bile olsa bu tip bir insan
Bir mesleği varken bırakıp sizin yaptığınız mesleğe mı geçiş yapıyor yani ? Ben de senin mesleğini yapacağım diye söylemde bulunarak mı yapıyor bunu ?
Yoksa bu tamamen sizin kendi hisleriniz mi ?
Bir mesleği varken bırakıp sizin yaptığınız mesleğe mı geçiş yapıyor yani ? Ben de senin mesleğini yapacağım diye söylemde bulunarak mı yapıyor bunu ?
Yoksa bu tamamen sizin kendi hisleriniz mi ?
Sadece işi bırakıp sizin mesleğe geçmesi ve siz taşındınız diye taşınması durumu mu var yoksa başka şeyler de var mı ben ne yapsam aynısını yapıyor dediğiniz?
Kendi kapıldığınız bir düşünce gibi geldi de bana. Olabilir yani meslek de ülkede sizin tekelinizde değil sonuçta. Gelip sizin elinizden işinizi almıyor sonuçta
Sadece erkekler değil hemcinslerimizdede böyle olanlar var. Bazı insanlar böyle, sanırım kendi yollarını bulamadıkları için olabilir bilmiyorum. Ama beni çok rahatsız eder arkadaşım bile olsa bu tip bir insan