• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek mi ? Kız mı ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Melendan

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
2.228
2.011
333
39
Arkadaşlar birşey merak ediyorum ben 9+2 hamileyim çocuğun cinsiyeti ilk oluştuğu haftalarda zaten belliymiş fakat bunu görmek ve emin olmak için 15. hafta beklenirmiş doktorum böyle söylemişti. Ben merak ediyorum insan hamile olunca zaman geçmiyor bir türlü daha sabırsız oluyor bunu farkettim. Benim mesela karnım şişti bile görenler hamilemisin diye soruyorlar. Normalde 4. ayda kendini belli ediyormuş ama bende durum bu değil. Bu bebeğin cinsiyeti hakkında fikir verebilir mi sizce?

Canım merakını anlıyorum bende çok merak ediyordum ama bunlar gösterge değil iyice büyüyünce karnın sivri olursa erkek geniş olursa kız derler tutarda genelde..İyi tecrübeli bir dr. 12.haftada anlayabiliyor cinsiyetini.Sonra ekşimi tatlımı canın çekiyor.Ye tatlıyı doğur hakkı'yı.ye eksişi doğur Ayşe'yi derler:)))

ama tabi bunlarda kesin değil...

10. haftaya dogru genelde merak olusuyor insanda ama sabret az kaldi
karnina gore anlamanin zor oldugunu dusunuyorum
ve belirtiler de cok yaniltabiliyor.
arkadasin dedigi gibi tecrubeli bir doktor 12.haftada soyleyebiliyor. benim 12. haftada net bir sekilde kiz dedi doktor.
ben kendimden soyle bir ornek verebilirim hamile oldugum andan itibaren tatlidan tiksindim ve yemedim yiyemiyorum asla.
favorim eksi seyler ve tursu:34:

Arkadaşlar birşey merak ediyorum ben 9+2 hamileyim çocuğun cinsiyeti ilk oluştuğu haftalarda zaten belliymiş fakat bunu görmek ve emin olmak için 15. hafta beklenirmiş doktorum böyle söylemişti. Ben merak ediyorum insan hamile olunca zaman geçmiyor bir türlü daha sabırsız oluyor bunu farkettim. Benim mesela karnım şişti bile görenler hamilemisin diye soruyorlar. Normalde 4. ayda kendini belli ediyormuş ama bende durum bu değil. Bu bebeğin cinsiyeti hakkında fikir verebilir mi sizce?

Herkeste Farklı Oluyor, Sen 16. Haftayı Bekle.. :34:
Benim İçin Herkes Erkek Dedi..

Hala Doktorum Dışında Herkes Erkek Diyor..
Eşim ve Arkadaşlarım Hala Bir Sürpriz Bekliyorlar.. :1:

Çünkü Karnım Kız Karnı Gibi Yayılmadı..
Çokta Kilo Almadım..

Kız Bebekte Anne Çirkin Olur Derler, Cildim Falan Bozulmadı..
Eskisi Gibiyim Yani.. :1:

Konu İlgili Başlığa Taşınmıştır..

Son düzenleme:
Bende zaten hiçbir hamilelik belirtisi yok ne başım dönüyor ne halsizim ne de mide bulantım oluyor. Hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum.sadece karnımdaki şişlik o da çok zayıfım belkide ondan hemen belli oldu bilemiyorum aslında sağlıklı olmasından başka bir isteğim yok ama insan hep daha fazlasını bilmek istiyor. cinsiyetini öğrendikten sonrada acaba kime benziycek nasıl birşey olucak diye merak etmeye başlıycam bunun sonu yok bence:)

Bende zaten hiçbir hamilelik belirtisi yok ne başım dönüyor ne halsizim ne de mide bulantım oluyor. Hatta bazen hamile olduğumu bile unutuyorum.sadece karnımdaki şişlik o da çok zayıfım belkide ondan hemen belli oldu bilemiyorum aslında sağlıklı olmasından başka bir isteğim yok ama insan hep daha fazlasını bilmek istiyor. cinsiyetini öğrendikten sonrada acaba kime benziycek nasıl birşey olucak diye merak etmeye başlıycam bunun sonu yok bence:)

:))) oncelikle bulantilarinin olmamasi bence buyuk bir sans canim tadini cikart 6. haftamda basladi hala cekiyorum hic biseyi agzima alamiyorum benim ikinci bebisim bir kizim var kizimda bu kadar cok olmamisti bulantim hatta kilo bile verdim ben bu bebegimde en az senin kadar butun hamile arkadaslar ve ben merakla bekliyoruz aceba kizimizmi olacak yoksa oglumuzmu
arkadaslarin dedigi gibi ilk adimda 12. haftada inss ogreniriz bebislerimizi birde bu eksi tatli olaylari vs vs bana biraz bos geliyo kizim dogupta herkes gorene kadar kimse bana inanmamisti kizimin olacagina herkes erkek diyodu :)))) allahim saglikli sihhatli hayirli bir evlat nasip etsin ve herkesin kalbine gore versin.....hayirli dogumlar herkese....

Canım bende hamileyim yarın tam 13haftalik olacak bu ikinci hamileliğim oğlumda tatlıdan tiksinmistim resmen bunda deli gibi tatlı yiyorum Pazartesi öğrenicem cinsiyetini bakalım ne olacak

Ben 17. haftamdayım ve hala karnım çıkmadı sadece yanlarım genişledi gören kızınmı olacak diyor ama bu herkeste aynımı olur bilemiyorum.Genlde kızlarda karın yayvan erkekte sivri oluyormuş.

benim karnım çok sivriydi,doktorumun dediğine göre bebek tam ortaya yerleşmiş ve bu sebepten sanırım erken doğurdum...ama kızım oldu,idda konusu bile olmuştuk:)):36::36::36:

canım hiç cinsiyeti kafana takma olucağına varır ben 36.haftaya kadar kız biliyorduk 3 farklı doktor kız demişti ama erkek miş :))

Back