- 24 Şubat 2008
- 3.183
- 1.093
- 373
İyi ki Rabbim nasip etmiş de oğlumu bize vermiş .. Bütün dünyamızı doldurdu hayata dair düşüncelerimizi değiştirdi . Birisini doğru yolda , doğru yönde yetiştirmeye çalışmak nasıl bir özveri istiyor tarif bile edemiyorum .. İnsan zaman zaman kendisiyle yüzleşiyor. Canım oğlum herşeyim , durup dururken , O' nu seyrederken , O 'na dua ederken gözlerimi yaşla dolduran bir tanem .. Seni Çok Seviyorum senağlama
Koç burcunun en belirgin özelliği inatçı olması. Oğlum doğduğunda saçları dim dikti . Hala da öyle. şimdi 1,5 yaşında. Yapma dediğim herşeyi yapıyor hemde gözümün içine baka baka.. Elinden istemediğim birşeyi aldığımda kendisini yerden yere atıyor .. :1shok: Merak ediyorum acaba ilerde nasıl bir çocuk olacak. Hep böyle inatçı mı olacak ? CADIARZU Bakalım hayırlısı ..
Koç burcunun en belirgin özelliği inatçı olması. Oğlum doğduğunda saçları dim dikti . Hala da öyle. şimdi 1,5 yaşında. Yapma dediğim herşeyi yapıyor hemde gözümün içine baka baka.. Elinden istemediğim birşeyi aldığımda kendisini yerden yere atıyor .. :1shok: Merak ediyorum acaba ilerde nasıl bir çocuk olacak. Hep böyle inatçı mı olacak ? CADIARZU Bakalım hayırlısı ..