• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El erkek kıyafetı 4 yas

nakna

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
144
1
68
İstanbul
cok uygun fıyata 4 yas erkek cocuk ıcın kıyafet arıyoruz bırısıne yardım amaclı gıdecek

Ben bir şeyler ayarlayabilirim.İstanbul ,üsküdar da oturuyorum.Aslında 3 yaş ama 4 yaş çocuğuna da olacağı kanaatindeyim.

Özel mesaj kutunuz dolu olduğu için size mesajı gönderemedim.Elimdekileri size ulaştırabilmem adına daha önce yazıştığımız gibi tamam belirli bir yer olsun.Çakmak köprüsü dedinizde aklıma geldi.5 yıl casper 'da çalıştım.5.yılını tepeüstü çakmak köprüsü durağından hani renault firması var ordaydı plaza.O yüzden çakmak köprüsü durağı var orda.ismi bu mu bilmiyorum tam olarak.Karşısında durağın akbank şubesi ,ehliyet sürücü kursu vs var.O durakta bile buluşabiliriz.Yarın için misafirlerim gelip gidecek ama kaçta gelip gidecekler bende bilmediğim için bir şey diyemiyorum.Pazar bile benim için uygun.Ertelemeyelim bir an önce teslim edeyim eşyaları.Pazar eşiniz ,çocuklarınız vs var düşünürseniz pzt de olabilir.Sizin için ne zaman uygunsa ben de hazır olurum.Gerekirse oğlumu anneme bırakırım gelirim.

Back