• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek kardeşim lütfen yardım edin kızlar

elifsu_1051

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
2
0
1
34
merhaba kızlar , ben forma yeni üye oldum bana lütfen bi akıl verirseniz çok memnun olurum çünkü kardeşim çok üzgün ve bu konuda ona yardımcı olmak istiyorum kısaca konuya değineyim ,benim erkek kardeşim bir kurumda çalışıyor ve beğendiği bir kız varmış gerçekten onu sevdiğini anlayabiliyorum çünkü çok daldın ve hep onu düşünüyor ve kendini çok yıpratıyor , konuyu bana açtı ve benden yardım istedi bende kesin bir şey söylemek istemedim size danışmak istedim , şöyle ki hoşlandığı kız farklı bir birimde olduğu için nadiren yanına gidebiliyormuş ve gittiğinde samimi davranıyor fakat burdan hoşlanıyor anlamı çıkarmak istemiyorum diyor çünkü mizacı gereği samimi bir kızmış , kendisini sosyal medyadan ekledim aynı gün kabul ettmiş fakat sorun sürekli ben yazıyorum fakat kısa cevaplar yazıyor ve kendisi konuşmayı sürdürmek için çok çabalamıyor biraz ilgisi olan kız kendisi de konuşmayı sürdürdürmeye çalışmaz mı diyor , bazen 1 hafta yazmıyorum , sonra tekrar yazıyorum biraz daha ilgiliymiş gibi konuşmaya çalışıyor , ha ilgisizse neden kısada da olsa cevap yazıyor diyor. Acaba sadece ilgimİ istiyor yani sürekli peşinde koşan birileri olsun mu diyor . bana bir akıl ver diyor ne yapayım bu şekilde sürdürmek istemiyorum ya tamamen sileyim mi diyor , bir yandan da gerçekten hoşlanıyorum ve kaybetmek istemiyorum diyor.

Ayy bayılazaaaaaam, devamını okumadım. Ne o öyle ergen gibi facebook, mesaj, tripler, kaçmalar, kovalamacalar. Madem bu kadar hoşlanıyor, konuşup görüşmek istediğini belirtsin. Cevaba göre de emin olur düşünüp duracağına.
Kadınlar cesur erkekleri sever:cool:

Back