- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
İyi de doğum tarihiniz günü gününe nasıl belli oluyor bu imkansız öncelikle doktorlar sadece yaklaşık bir gün söylerler ama o günde doğan bebek çok azdır bir kızınız varmış bilmeniz lazım. Benim kuzenlerime hep birşeyler dendi ama hiç o tarihte doğmadı geçte olabilir erken de sezeryan ise zaten tarihini belirliyorsunuz siz. Takı olayına takılmayın beğenir beğenmez boşverin. Annenize neden kızıyorsunuz anlamadım kadın 40 gün yanınızda klacak kızımı seviyor beni sevmiyor ne demek siz onun çocuğusunuz. Torun her zaman evlattan tatlıdır derler. siz resmen annenizi kendi çocuğunuzdan kıskanıyorsunuz. Anneniz ben kıza bakarım derken size ayak bağı olmasın, rahatsız etmesin rahatça bebeğinle ilgilen diye demiştir çünkü onun da istekleri olacak. Annen kızla mı ilgilensin seninle mi bebekle mi onu da düşünün. İnanın sırf kızla bile ilgilense kardır. Eh tabi evin işini yemeğini de yapar sonuçta nede yapmasın 40 gün. Siz de rahatça emzirir altını değiştirir uyutursunuz o uyuduğu zamanlarda da uyursunuz o da torunu hem neden onu yok saysın ne alaka. Şükredin bir anneniz var öyle böyle gelip bakacak ya annesi olmayanlar ne yapsın kıymetini bilin benim annem şehir dışında bir kardeşim var sürekli gelip uzun kalma şansı yok ben napıyım. Geline karşı da ön yargılı olmayın bence. Çok sevmezseniz mesafe koyarsınız.