- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.866
- 298
Valla annenizin tavırlarına bi anlam veremedim. İnsan evladına böyle yapar mı hiç? Annenizi bilmem de, erkekler böyledir... Benim abim de böyle... Nişanlısını görünce dünyayı unutur! Kendi kendilerine eşya beğendiler, aldılar ettiler... Biz soruyoruz; ''Kime sordunuz da aldınız? İnsan bi anasının babasının fikrini alır.'' diyoruz, ''Biz beğendik ya o yeter.'' diyo. Ama herşeyi kızın anasıyla beraber alıyolar! Kız buna öfüre pöfüre konuşsa da abim kıza dönüp ''hihihi'' yapıyo, annem güzellikle bi fikir verecek olsa hemen dönüp ''hırhırhırhır'' yapıyo! Erkekler böyle işte.. 250 gr. etin kuyruğuna yapıştılar mı, gözleri kararıyo! Ama dur bakalım, bi evlensinler de sonra bakalım kalıyo mu o kızları nazlandırmalar... Ben kendimden biliyorum! Benim eşim de aynıydı. Evlendik, sahibim oldu ya, şimdi işler değişti tabii... Ben bişey isteyince özellikle yapmıyo sanki, ama aynı şeyi kayınvalidem söylesin, hmen haklı buluyo nedense :)) Allah'tan kayınvalidemle kafalarımız uyuşuyo da benim söyleyeceklerime tercüman oluyo bilmeden :)
Senin kocan niye 250 gr etin kuyruguna yapisinca seni umursamadi da anneci oldu o zaman?
Tabir cok cirkin. Bir kadinin kendi cinsine yapacagi son yakistirma bu olmali. Bu zihniyetler yuzunden kadinin adi yok bu ulkede
Konuyu boldugum icin konu sahibi kusura bakmasin ama bir kadin olarak bu konuda birkac sey yazmak istedim sadece