Erkek kardeşim (benmi abartıyorum yoksa normalmi)

Senin kocan niye 250 gr etin kuyruguna yapisinca seni umursamadi da anneci oldu o zaman?

Tabir cok cirkin. Bir kadinin kendi cinsine yapacagi son yakistirma bu olmali. Bu zihniyetler yuzunden kadinin adi yok bu ulkede

Konuyu boldugum icin konu sahibi kusura bakmasin ama bir kadin olarak bu konuda birkac sey yazmak istedim sadece

Iğrendim.. Bir bayanın kendini böyle küçük düşürmesi beni iğrendirdi! Bayanın bile hemcinsinin değerlerini böyle aşağıladığı ülkede erkeklerin saygı duymasını bekliyoruz ya o komik oluyor. Neyse, konuştukça sinirlenmek istemiyorum.

Son düzenleme:

Önce biz kadınlar kendi değerimizi bilelim, çok talihsiz bir cümle olmuş. Ailen maddi olarak eşya için yardımda bulunsalar bile o eşyalarla yaşayacak olan kendileri, tabi ki modeline kendileri karar verirler. Sen genç bir bayan olarak onları anlaman , ailene de bu şekilde izah etmen gerekir.

Kürtaj yasak değil mi?
Anneniz ortam hazırlıyormuş maşallah ya.
Allah sabır versin ne diyeyim.:26::26:

Hayır canım yasak degil belli bi haftaya kadar.bende ona kızıyorum işte bile bile göz yumuluyor ortam hazırlanıyor neden dediğimde kardeşinlemi kötü olalım diyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sezaryen bile olsa 1 haftada kalkarsınız ayaga neden böyle diyen annenizi çekeceksiniz ki.misafir size sormadan gelmez heralde

Ya bi haftayoda bulmaz ikinci zaten hem toparlarom ilkinde herkesi topladı basımda dedikodu Bir ton agrıı varken iyim dedim zor gönderdim başımdan amaç ben degilimki

Ah nasıl uzak duruyim.anne işte olmuyor mesafe koydum olmadı konuşmadım olmadı

Evet cok ilinç oldular değiştiler cok değiştiler böyle değillerdi
.izliyorum inanamıyorum.en çok güvenmem gereken insan cocugumu emzirmeye calısıyorum aklıma geldikce nefret ediyorum

abovv oğlu sevgilisiyle/nişanlısıyla sevişsin diye evde onları yalnı bırakan bir anneyi ilk kez duydum. daha neler neler duyacağım artık kim bilir :26:

Bir bayan olarak bunlari yazabildiginize inanamiyorum. Hayir abinizi ve nisanlisini o kadar kotulemissiniz sonra da biz de aynıydik demisiniz. Yazik size!

öncelikle sağlıklı doğumlar dilerim,ben şu 40 gün olayına takıldım neden 40 gün bakıma ihtiyacınız olsun?bir bilemedin iki hafta sonra her şeyinizi kendiniz yapabilecek duruma gelirsiniz.o yüzden annenizin 40 gün kalıp da sinirinizi bozmasına ihtiyacınız yok.

yuh anne rahatlıkta aşmış böyle bi şey duyacağıma ölsem inanmazdım.onlar rahatça sevişsin diye evi boşaltıyor size geliyor öyle mi? nutkum tutuldu

Anne aşmış dağları denizleri

Konu sahibine de Allah sabır versin...

Böyle yakınmayla elinize birşey geçmez.
Tavrınızı koyun kardeşinizede annenizede.
Kardeşim benim gelemeyeceğimi bilerek düğün tarihini benim doğumuma denk getirse " ya o tarihi değiştir yada yüzüme bakma bir daha " derim heralde.
Annenizde eğer gelip ağırlanmayı bekliyorsa " anne 3 gün kal yeter, sonra ben kalkarım , hem kayınvalidem de gelicek " deyin.
Sezeryan doğumu abartmanın bir anlamı yok, hakikaten 3 günde ayaklanırsınız.

Bir bayan olarak bunlari yazabildiginize inanamiyorum. Hayir abinizi ve nisanlisini o kadar kotulemissiniz sonra da biz de aynıydik demisiniz. Yazik size!

Valla tekrar okudum yazdıklarımı acaba yanlış anlaşılmaya müsait bişey mi var diye ama göremedim. Ben kimseyi kötülemedim ki. Aksine gelinimizi de abimi de çok severim. Hiç bi sorunumuz da yok. Erkeklerin genel anlayışından bahsettim sadece. Zamanla da düzene girecek mutlaka. Bence siz yanlış anladınız bişeyi ama neyi yanlış anladınız bilemedim...

Ben de yeni evlendim. Mobilyalarımı almaya da büyüklerimizi yanımıza alıp gittik. Zaten aileler artık eskisi gibi değil. Kararı gençlere bırakıyolar. Ama saygı gereği büyüklerden en az birini yanına almak lazım. Bu bi gönül almadır. Saygı göstergesidir. Kimse zaten ben onu beğenmedim, bunu al demez ki onlara.

Ailemizin istemediği bir evlilik mi yaptiniz? Yani siz evlenirken sanki sorunlar yasanmis gibi hissettim yoksa tavirlari çok garip:/

öf midem bulandı.

O ne demek ya?
Siz kendinizi 250 gr'mlık görüyo olabilirsiniz. Ama her erkek ve kız böyle görecek diye bir kaide yok.
Kendi evlerine eşya alıyorlar siz mi beğencektiniz pardon da?

Herkes biliyor ki evlendikten sonra tüm erkekler çok değişiyor. Neden sizce? 250 gr dediğim temsili bi ifade. Burda asıl erkekleri değiştiren sahip olma duygusu. ''Sahip oldum, tamam artık nazını çekmeme gerek yok.'' mantığı. Bayanları nasıl küçük düşürdüm anlamadım. Bence sabit fikirle bakmışsınız olaya. Bir kaç eleştiri daha almışım kullandığım kelime ile ilgili. Demek ki gerçekten yanlış anlaşılmaya müsait bir cümle olmuş. Ama çok fevri yorumlar gördüm. Suçu biraz da kendinizde aramalısınız. Boşuna sinirlenip kendinizi üzmüşsünüz. Ben de biliyorum kadın neyle değer kazanır, neyle o değeri kaybeder. Kelimelere takılıp yazdığım şeyin ne anlama geldiğini fark etmemişsiniz bile. Benim bahsettiğim hiç bir erkeğin evliyken ve nişanlıyken aynı olmadığı. Nişanlıyken mıç mıç nişanlısının eteğinin dibinde olan, ne dese yapan yapmasa bile gönlünü alan, kırdığında üzdüğünde özür dileyen, pişman olan, kırdığı kalbi düzeltmeye çalışan erkek evlendikten sonra TV başında eşinin başından daha çok vakit geçirir hale geliyor. Eşinin kalbini kırdığında artık özür dilemeye gerek duymamaya başlıyor, dilese bile öyle laftan söylüyor ki insanı tatmin etmiyor. Zaten elinin altında olan, zaten sahibi olduğu insana tekrar sahip olmak için neden eskisi kadar çaba sarfetsin ki? Benim söylemeye çalıştığım buydu. Ama siz kelimelere takılı kalmışsınız. Neyse ki konu sahibi ne demek istediğimi anlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…