Erkek kardeşim (benmi abartıyorum yoksa normalmi)

cincancon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2011
484
35
73
34
Erkek kardesimin düğünü tarihi ile dogum yapıcagım tarih aynı...bildikleri halde o tarihe gün alındı salon tutuldu.kardesim benden bi yas küçük arkadas gibi büyüdük kardesten cok.birdefa nişanlısını alıp gelmedi 3 kez davet ettim.gelmesine.nisanda künye aldım annesi demişki ablası taka taka künye taktı insan bilezik takar demiş.bende sinir oldum hediyesi fiyatı söylenemez.800 liraya aldım az bi paramı küçümsenicek bişeymi bilsem hiçbişey almazdım eşimde kızdı ben sana bi çeyrek al git dedim dedi dahada canım sıkıldı.kız bi hoşgeldin demedi nisanda.şimdiye kadar 4 kere
Gördüm zaten.bişeye karışmam boh çaları bile nişanda gördüm.karışmam etmem nerde hata yaptım bilmiyorum.annem kızımı cok sever ben umrunda bile degilim doğumdan sonra 40 gün sende kalıcam kızınla ilgilenicem diyor.bende dayanamadım kızımın degil benim bakıma ihtiyacım var dedim cocuga bakıcam sanada kocan baksın dedi.esim 40 gün annemle benle kızımla nasıl ilgilensin .bide kV var tabi bu adam ne yapıcak iş yerinden izin alcakmış misafir agırlıycakmış. 40 gün nasıl dayanICAM bilmiyorum.kızımın doğumunda annemi kızıma meme vermeye calışırken yakaladım.verdigi cevap beni sevsin alışsın die dedi düşünün artık doldum yani...elimde ailemle arasına iyice mesafe koydu ...ben napıyım sanki herkes bana cephe almış

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

üzülme cnm .. bebeğini sağsalim doğur ..
evlenen evlenir .. hediyeyi küçümseme kısmına bende cok kızdım ..
kim ne takabilirse takar , akıl vereceklerine para verseler birde ..

üzülme cnm .. bebeğini sağsalim doğur ..
evlenen evlenir .. hediyeyi küçümseme kısmına bende cok kızdım ..
kim ne takabilirse takar , akıl vereceklerine para verseler birde ..

Aynen öyle esim de oyle diyor ama kardes işte yinede kıyamıyorum.psikolojim bozulmadan bi dogum yapsam baska bişey istemiyorum

boşverin. anneniz düşünsün.
sen dogurucaksın bi gün sonra sana yorgun argın gelicek...
kardeşinde şimdiden hanım kötlü olmuş...
ortada bi durum var 2 gün sonraya alın ne var yani.. az daha bekleyin öldünüzmü...

nişanda taktıgınızıda boşver aldırmayın. terbiyesizlik etmişler...
sag salim bebeginizi kucagınıza almaya bakın siz

Erkek kardeşinizin evliliği pek parlak durmuyor üzgünüm ama böyle düşünüyorum
Sanırım nişanlısının her dediğine evet diyerek şımartmış biraz
Sana bir hoş geldin bile dememesi apaçık saygısızlık, terbiyesizlik
Evlendikten sonra cicim ayları bitsin bakalım neler olacak:ssz:
Tabii Allah mutlu mesut etsin başta herkes bunu ister ama gelininizle zor:26:

nişanda aldığınız 800 liralık künyeye burun kıvrılmasının üstüne ben olsam düğünde hiçbir şey takmam.

çabucak iyi olursunuz da annenize çok muhtaç kalamzsınız inşallah. hayırlı doğumlar dilerim.

boşverin. anneniz düşünsün.
sen dogurucaksın bi gün sonra sana yorgun argın gelicek...
kardeşinde şimdiden hanım kötlü olmuş...
ortada bi durum var 2 gün sonraya alın ne var yani.. az daha bekleyin öldünüzmü...

nişanda taktıgınızıda boşver aldırmayın. terbiyesizlik etmişler...
sag salim bebeginizi kucagınıza almaya bakın siz

Annen bana uyumaya gelir doguma 7 hafta kaldı bu halimle gelir yatar canım sunu cekti bunu istedi der uyur yer içer gider.kardesim hiç saymıyorum zaten .nişanlısı ikinci cocugu aldırdı arka arkaya ama hiç bişey yokmuş gibi devam yatıp kalkıyor ben utanıyorum annemde yanlız bırakıp bize geliyor başbasaa kalsınlarmış bıktım ailesinden utanıRMI insan utanıyorum

Annen bana uyumaya gelir doguma 7 hafta kaldı bu halimle gelir yatar canım sunu cekti bunu istedi der uyur yer içer gider.kardesim hiç saymıyorum zaten .nişanlısı ikinci cocugu aldırdı arka arkaya ama hiç bişey yokmuş gibi devam yatıp kalkıyor ben utanıyorum annemde yanlız bırakıp bize geliyor başbasaa kalsınlarmış bıktım ailesinden utanıRMI insan utanıyorum

Evlensinler madem neden zırp pırt kürtaj oluyor. Madem istemiyor korunsunlar. Bunu da bilmiyorlarsa hiç yaşamasınlar o şeyi.

annenizin gelmemesi daha hayırlı bence...
normal dogummu? yapıcaksınız.
görümceniz falan yokmu? 1-2 gün kalsa yanınızda.

ohhh maşallahhh. aldırdıkları cocukların vebalini nasıl ödücekler acaba:50:

Bunu anlamıyorum işte, günler torbaya girmiş gibi sen kalk ablanın doğum yapacağı gün düğün yap olacak iş değil. Doğum ertelenemez ama düğün ya öncesinde ya sonrasında pekala yapılabilir. Böyle birşeyi eşim olacak kişi istese ben istemezdim. Kaldı ki bir kardeşin bu kadar duyarsız olmasını da aklım almıyor bir türlü?

Takı olayına gelince kız kardeşim de nişan da bana bileklik taktı, ondan hatıra daha anlamlı oldu. Kolumdan hiç çıkarmıyorum, ki bunu gelinin ailesinin söylemesi de ayrıca bir yüzsüzlük. Herkes gönlünden ne geçerse onu takar, takı hediyedir zaten, önceden kimse sormuyor sana ne takayım diye? Ya da bunu takın denmiyor. Dillendirilmesi abes.

Kardeşinizle aranızda bir problem mi var? Yoksa kopuk muydunuz? Çünkü 4 kere çağırmanıza rağmen davetinizi önemsemesi garip bir durum?

Erkek kardesimin düğünü tarihi ile dogum yapıcagım tarih aynı...bildikleri halde o tarihe gün alındı salon tutuldu.kardesim benden bi yas küçük arkadas gibi büyüdük kardesten cok.birdefa nişanlısını alıp gelmedi 3 kez davet ettim.gelmesine.nisanda künye aldım annesi demişki ablası taka taka künye taktı insan bilezik takar demiş.bende sinir oldum hediyesi fiyatı söylenemez.800 liraya aldım az bi paramı küçümsenicek bişeymi bilsem hiçbişey almazdım eşimde kızdı ben sana bi çeyrek al git dedim dedi dahada canım sıkıldı.kız bi hoşgeldin demedi nisanda.şimdiye kadar 4 kere
Gördüm zaten.bişeye karışmam boh çaları bile nişanda gördüm.karışmam etmem nerde hata yaptım bilmiyorum.annem kızımı cok sever ben umrunda bile degilim doğumdan sonra 40 gün sende kalıcam kızınla ilgilenicem diyor.bende dayanamadım kızımın degil benim bakıma ihtiyacım var dedim cocuga bakıcam sanada kocan baksın dedi.esim 40 gün annemle benle kızımla nasıl ilgilensin .bide kV var tabi bu adam ne yapıcak iş yerinden izin alcakmış misafir agırlıycakmış. 40 gün nasıl dayanICAM bilmiyorum.kızımın doğumunda annemi kızıma meme vermeye calışırken yakaladım.verdigi cevap beni sevsin alışsın die dedi düşünün artık doldum yani...elimde ailemle arasına iyice mesafe koydu ...ben napıyım sanki herkes bana cephe almış

başta gebelik alınganlığımı dedim ama
:50::50::50::50:
ilginç bir aile yapın varmış

annenin bebeğine meme vermesi nedir ya hu
:53::53::53::53::53::53:

mustakbel yengenin daha şimdiden aldığın hediyeyi eleştirmesi

ben kardeşini alıyorum sizinle işim yok dermişcesine davetlere icabet etmemesi

birde en çok yadırgadığım
2 tane çocuk aldırması

bu nasıl bir yapıdır bu insanlar nasıl iale kurumunu ifa edecek
:50::50::50::50::50::50::50:

yaa ailen tuhaf gerçekten
ama belliki senin düzenin normal
çok ta içli dışlı olup kendinizi de karıştırtmayın bence
:45::45::45::45::45:

Valla annenizin tavırlarına bi anlam veremedim. İnsan evladına böyle yapar mı hiç? Annenizi bilmem de, erkekler böyledir... Benim abim de böyle... Nişanlısını görünce dünyayı unutur! Kendi kendilerine eşya beğendiler, aldılar ettiler... Biz soruyoruz; ''Kime sordunuz da aldınız? İnsan bi anasının babasının fikrini alır.'' diyoruz, ''Biz beğendik ya o yeter.'' diyo. Ama herşeyi kızın anasıyla beraber alıyolar! Kız buna öfüre pöfüre konuşsa da abim kıza dönüp ''hihihi'' yapıyo, annem güzellikle bi fikir verecek olsa hemen dönüp ''hırhırhırhır'' yapıyo! Erkekler böyle işte.. 250 gr. etin kuyruğuna yapıştılar mı, gözleri kararıyo! Ama dur bakalım, bi evlensinler de sonra bakalım kalıyo mu o kızları nazlandırmalar... Ben kendimden biliyorum! Benim eşim de aynıydı. Evlendik, sahibim oldu ya, şimdi işler değişti tabii... Ben bişey isteyince özellikle yapmıyo sanki, ama aynı şeyi kayınvalidem söylesin, hmen haklı buluyo nedense :)) Allah'tan kayınvalidemle kafalarımız uyuşuyo da benim söyleyeceklerime tercüman oluyo bilmeden :)

sen anam kardaşım diye ağlayacağına uzak dur onlardan kocanla yavruna bak onların sana ihtiyacı var dert çekmeye gelmedin sen bu hayata ben olsam o anneyi de eve almam Allah sana selamet versin bacım bence uzak dur ailenden uzun bir süre:47:

sezaryen bile olsa 1 haftada kalkarsınız ayaga neden böyle diyen annenizi çekeceksiniz ki.misafir size sormadan gelmez heralde

Arada lafları kim taşıyor merak ettim doğrusu ?

Valla annenizin tavırlarına bi anlam veremedim. İnsan evladına böyle yapar mı hiç? Annenizi bilmem de, erkekler böyledir... Benim abim de böyle... Nişanlısını görünce dünyayı unutur! Kendi kendilerine eşya beğendiler, aldılar ettiler... Biz soruyoruz; ''Kime sordunuz da aldınız? İnsan bi anasının babasının fikrini alır.'' diyoruz, ''Biz beğendik ya o yeter.'' diyo. Ama herşeyi kızın anasıyla beraber alıyolar! Kız buna öfüre pöfüre konuşsa da abim kıza dönüp ''hihihi'' yapıyo, annem güzellikle bi fikir verecek olsa hemen dönüp ''hırhırhırhır'' yapıyo! Erkekler böyle işte.. 250 gr. etin kuyruğuna yapıştılar mı, gözleri kararıyo! Ama dur bakalım, bi evlensinler de sonra bakalım kalıyo mu o kızları nazlandırmalar... Ben kendimden biliyorum! Benim eşim de aynıydı. Evlendik, sahibim oldu ya, şimdi işler değişti tabii... Ben bişey isteyince özellikle yapmıyo sanki, ama aynı şeyi kayınvalidem söylesin, hmen haklı buluyo nedense :)) Allah'tan kayınvalidemle kafalarımız uyuşuyo da benim söyleyeceklerime tercüman oluyo bilmeden :)

O ne demek ya?
Siz kendinizi 250 gr'mlık görüyo olabilirsiniz. Ama her erkek ve kız böyle görecek diye bir kaide yok.
Kendi evlerine eşya alıyorlar siz mi beğencektiniz pardon da?

Kürtaj yasak değil mi?
Anneniz ortam hazırlıyormuş maşallah ya.
Allah sabır versin ne diyeyim.:26::26:

Niye 40 gun bakiliyosunuz ki anlamadim, bikac hafta yardimci olunur tamamdir..

Kv hakli, esin niye izin alacakmis annen evindeyken

Kardesinin tarih mevzuunda yaptigi ayip gibi duruyor ama ozel bi durum icin o tarih secildiyse bilemem detay vermemissin

Onun harici sex hayatlari sizi ilgilendirmez, kendi ozelleri

Sen dolmussun bence biraz yani buyutuyosun

Son düzenleme:
Sabredemiyorlar gençler diyecektim ama olayı çoktan aşmışlar annenin yalnız bırakıp zinaya ortak olması, çıcuk aldırmalar.. Bunların üstüne aldığım hediyeye laf eden insanlara sümüğümü layık görmem gitmemde gelmesinlerde.

Back