Siz konu sahibi değilsiniz, size ne oluyor anlamadım ya neyse. Azarlamak mı? Siz öyle algılamışsınız. Muhattap olmamak lazım aslında ama yine de söylemek istediklerim var.
Teselli mi? Saçmalıktan öteye gidemez. Zorla mı hamile kalmış? Çocuğu istediği cinsiyette değil diye teselli aranması nedir, gerçekten? Kimse kusura bakmasın ama yazık o doğmamış çocuğa. Oğlumu da seveceğim falan muhabbetleri, zahmet olmazsa sever belki. Ya insanlar neler neler yaşıyorlar, yazmak istemiyorum, tekrar dile getirecek değilim zira hayatın gerçekleri her yerde ve bunu her insan da bilir. Bu nankörlük değil de nedir? Çok geri kafalı, berbat bir düşünce bu bence. Umarım en kısa sürede vazgeçer zira çocuğuna yazık. Neden böyle düşündüğünü de anlamaya çalışıyorum ama o da bana saçma geliyor, herkesin huyu farklıdır, her kardeş aynı olamaz, herkesin karakteri vs. yani bunu düşünmek çok mu zor?
Hanginiz annenizin sizin cinsiyetinizle ilgili böyle bir düşünceye sahip olmasını isterdiniz, dürüstçe cevap verin bi zahmet. Burada çocuğu olmayan insanlar da var ve konu sahibi sanki inadına böyle bir konu açmış gibi görünüyor. Kusura bakmasın kimse. Doktor yanlış görmüş olabilir mi olayına bile götürmüş.
Mesela, engelli olma durumu falan vardır doğuştan, atıyorum; böyle bişey başına gelse insan üzülür, tesellli meselli ister sonuçta o çocuk belki hayatı boyunca acı çekecektir ama bu ne? Bekarım, hatta hiç anaç falan da değilim, çocuklara karşı sempati duymam ama çocuk istesem ve çocuğum olmuyor olsa, bu konuyu okuduğumda üzülürdüm. Bana kim teselli verirdi o zaman?