Erkek İnfertilitesi Erkek İnfertilitesi yüzünden hamiş kalamayan bayanların listesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
çok sık bişeyler yazmıyorum ama sıkı takip ediyorum.Bagımlılık yapıyo gercekten :)

meraba nevroski cevap yazdığın için teşekkür ederim.biz bir yılıdr korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bebek olmadı bundan dolayı bir kontrolden geçelim dedik ve daha bu hafta sonu sonuçları aldık.ve eşimim sperm sayısı düşük çıktı.ve ben çok üzüldüm.sana zahmet ben sonucları yazayım bir yorumla olurmu.ayrıca bu hafta sonu ürolojiye gidiceğiz bakalım nedeni ne yani muayene olcak...
sonuclar
volüm:3,5 cc
renk:krem
likefikasyon:30dk(bu ne oluyor bimiyorum)
sperm sayısı:10 milyon
2.saat inleme yok
normal hareketli:%10
az hareketli:%20
hareketsiz:%70
normal sperm%50
anormal sperm:%50
mikroskopi:2-3 lökasit ,7-8 epitel hücre,yer yer agregasyonlar görüldü
ph:8,0
sonuc bunlar arkadaşlar bana bunları açıklarsanız seviirim sonuçlar kötü biliyorum ama bu konuda daha yeni olduğum için çok telaşlı ve ne yapacığımı bilniyorum.eşimin durumu iyi görünüyor.durumun ehemmiyetini daha kavrayamadı ondanm mı yoksa bana karşı güçlü olmayamöı çalışıyor bilmiyorum.
ama inşallah sonuçlarda yanlışlık vardır. hafta sonu muayenede iyi sonuçları çıkmasını temenni ediyorum.allah hepimize yardım etsin.birde sizce bu durumda tedavi olmadan aşılama yaparlarmı yaparlarsa sonuç ne olur şansımız yüksekmi....
daha yolun başındayız bunu biliyorum ama ben hemen bebek sahibi olmak istiyorum yani sonuçlar beni korkkuttu.cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

evet neser cim sende hosgeldin aramiza daha oncede yazmisin ben gozden kacirmisim umarim sende hemen pembe listeye gecersin ugurlu gelir site sanada

neser canim insallah olmaz hemde uzakta kalma senide tanimak isteriz memnun oluruz yani ben kendi adima oyle
evet bagimlilik yapiyor

yabangülüm canım gerçekten üzüldüm ama allahtan ümit kesilmez sabırla beklemek gerekli ve elbet bizimde birgün bebişlerimiz gelecek

laluz canim sanirim sizin sayida ve harekette problem var ama morfoloji guzel gibi yanilmiyorsam nevrocum aksam gelir iyice inceler hepinize keciboynuzunu bende oneriyorum

herkese slm olsun ama topik bom boş maşallah asicim canım sen varsın sadece birde ben nasılsın canım keyifler nasıl

bizim durum biraz ümitsiz sanırım 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz ama gelmedi

canım aramıza hoşgeldin bu sayılarla doğal yoldan hamile kalan arkadaşlarımız oldu sakın üzülmeyin fenada değil ama tabi düşük biraz ürolog sizi yönlendiri zaten burdaki arkadaşların çoğu keçiboynuzu kürü içiriyor eşlerine oda hareket ve sayıyı arttırıyor e vitamini kullanıyorlar canım

bizim durum biraz ümitsiz sanırım 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz ama gelmedi

canım biz 4 yıllık evliyiz hiç korunmadık ve 1 yıl önce erken doğum oldu daha da birşey yok canım allahtan ümit kesilmez sabretmemiz lazım ve bol bol dua etmeliyiz tatlım:Saruboceq::Saruboceq:

herkese slm olsun ama topik bom boş maşallah asicim canım sen varsın sadece birde ben nasılsın canım keyifler nasıl

evet canim pek kimse kalmadi millet nereye gitti bilmiyorum
iyim canim allaha sukur sen nasilsin keyifler nasil benim moralim cok guzel neden bilmiyorum kara bulutlar kalkti gibi uzerimden tedavi tarihimiz belirlendi oyuzden galiba

neser canim umitsiz diye bir sey yok sen bizim topiki iyi takip etmiyorsun galiba etsen boyle konusmazsin cunku ben simdi gecmise donup baktim sonuclariniza senden cok cok kotu durumdakiler hamis oldu bence kafana takma insallah gelir bebisin

kizlar topik bos kalmasin diye bekledim artik bos degil size gorev teslimde bulunsam nasil olur ben cikiyim artik yemek saati zaten birazdan damlarlar yemekler yenmistir

evet canim pek kimse kalmadi millet nereye gitti bilmiyorum
iyim canim allaha sukur sen nasilsin keyifler nasil benim moralim cok guzel neden bilmiyorum kara bulutlar kalkti gibi uzerimden tedavi tarihimiz belirlendi oyuzden galiba

bende iyiyim canım allaha şükür evet canım tarihin belli olmasına çok sevindim hayırlı olur senin ve eşin için inşallah allahım kucağını sağlıklı bebişler le doldurur inşallah hamiş:CüvCüv: haberini alırız canım en kısa zamanda :teytey:

elinize kolunuza sağlık arkadaşım çok güzel içime su serpti bu yazılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…