meraba nevroski cevap yazdığın için teşekkür ederim.biz bir yılıdr korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bebek olmadı bundan dolayı bir kontrolden geçelim dedik ve daha bu hafta sonu sonuçları aldık.ve eşimim sperm sayısı düşük çıktı.ve ben çok üzüldüm.sana zahmet ben sonucları yazayım bir yorumla olurmu.ayrıca bu hafta sonu ürolojiye gidiceğiz bakalım nedeni ne yani muayene olcak...Canım aramıza hoşgeldin. Kendini kötü hissetme. Çünkü senin değerlerinden daha düşük arkadaşlar doğal yoldan hamile kaldılar. Önce biraz sakin olmak gerekli. Canını sıkmamak gerekli. Bu konuda güçlerinizi birleştirmelisiniz eşinle. Allahım "ol "derse herşey olur. O yüzden normal yolla hamile kalamayacağım diye düşünme.
Seni listemize ekliyorum. Muhtemel adet tarihini ve eşinin kullandığı ilaç ile kürleri de yazarmısın canım bana. Onları da eklemem lazım.
Buraya bol bol gel. Yalnız değilsin. Hepimiz aynı dertlerden muzdaribiz. Ama yavaş yavaş hamişler arasında yerimizi alacağız. Göreceksin , sen de bir gün orada olacaksın. :lepi: a.s.
adetim yaklastı bugün yarın olmam lazım heycanla bekliyorum
çok sık bişeyler yazmıyorum ama sıkı takip ediyorum.Bagımlılık yapıyo gercekten :)
meraba nevroski cevap yazdığın için teşekkür ederim.biz bir yılıdr korunmadan ilişkiye girmemize rağmen bebek olmadı bundan dolayı bir kontrolden geçelim dedik ve daha bu hafta sonu sonuçları aldık.ve eşimim sperm sayısı düşük çıktı.ve ben çok üzüldüm.sana zahmet ben sonucları yazayım bir yorumla olurmu.ayrıca bu hafta sonu ürolojiye gidiceğiz bakalım nedeni ne yani muayene olcak...
sonuclar
volüm:3,5 cc
renk:krem
likefikasyon:30dk(bu ne oluyor bimiyorum)
sperm sayısı:10 milyon
2.saat inleme yok
normal hareketli:%10
az hareketli:%20
hareketsiz:%70
normal sperm%50
anormal sperm:%50
mikroskopi:2-3 lökasit ,7-8 epitel hücre,yer yer agregasyonlar görüldü
ph:8,0
sonuc bunlar arkadaşlar bana bunları açıklarsanız seviirim sonuçlar kötü biliyorum ama bu konuda daha yeni olduğum için çok telaşlı ve ne yapacığımı bilniyorum.eşimin durumu iyi görünüyor.durumun ehemmiyetini daha kavrayamadı ondanm mı yoksa bana karşı güçlü olmayamöı çalışıyor bilmiyorum.
ama inşallah sonuçlarda yanlışlık vardır. hafta sonu muayenede iyi sonuçları çıkmasını temenni ediyorum.allah hepimize yardım etsin.birde sizce bu durumda tedavi olmadan aşılama yaparlarmı yaparlarsa sonuç ne olur şansımız yüksekmi....
daha yolun başındayız bunu biliyorum ama ben hemen bebek sahibi olmak istiyorum yani sonuçlar beni korkkuttu.cevap yazan arkadaşlara şimdiden teşekkürler....
bizim durum biraz ümitsiz sanırım 5 yıllık evliyim 3 yıldır istiyoruz ama gelmedi
herkese slm olsun ama topik bom boş maşallah asicim canım sen varsın sadece birde ben nasılsın canım keyifler nasıl
evet canim pek kimse kalmadi millet nereye gitti bilmiyorum
iyim canim allaha sukur sen nasilsin keyifler nasil benim moralim cok guzel neden bilmiyorum kara bulutlar kalkti gibi uzerimden tedavi tarihimiz belirlendi oyuzden galiba
elinize kolunuza sağlık arkadaşım çok güzel içime su serpti bu yazılar11. HAMİŞİMİZ : solala - 26.09.2008 Sayı ve Morfoloji - Morfoloji %0'a yakın sayı 10 milyon - E vitamini , arı sütü , kabak çekirdiği kullandı - Ağustos'da varikosel ameliyatı olmuş kistler alınmıştı - Ameliyatın üzerinden 1,5 ay geçmemişti ki Allahım meleklerini gönderdi - Listemize girdiğinin ertesi günü hamiş köşesine transfer olup listemizin rekorlar köşesine geçti :)) Ağzımız açık kaldı- Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
12. HAMİŞİMİZ : OcerenO - 29.09.2008 Sayı - Keçiboynuzu kürü kullandı - Hayallerini ve umutlarını bavuluna doldurup Afyon'dan Antalya'ya yola çıktı - Ağustos'un sonlarına doğru başlayan bu umuda yolculuk 29.09.2008 günü pozitiften geçti - Hep içinde bir yerlerde ya boş dönersem korkusu vardı - Şükürler olsun Allahıma , ona bunu yaşatmadı - Bayram arifesinde bayram hediyesini önceden aldı - Allahın izniyle mübarek ayda 1. TÜP BEBEK DENEMESİNDE HAMİLE kaldı.
13. HAMİŞİMİZ : nur82 - 01.10.2008 Sayı - 2 yıldır bebek istiyorlardı - nur82 eşine 1,5 ay bal,tarçın,keçiboynuzu tozu,dut pekmezi karışımı uyguladı - 1 aydır sigarayı bıraktı , selenyum ve e vitamini takviyesi aldı , öncesinde doktorun önerisiyle gonalf kullandı - Hepsi bir vesileydi belki ama önemli olan azmetmekti - Allahım "ol" dedi , bir çift daha bayram etti - Bayramın ikinci günüydü haberi alındı - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
14. HAMİŞİMİZ : Menzil Gülü - 03.10.2008 Sayı , Hareket , Morfoloji – Sayı ml’de 7 milyon , morfoloji %7 , hareket %25 idi - Havuç suyu,bal,tarçın,çörek otu,ceviz,selenyum,çinko,e vitamini ve hız arttırıcı Pre-seed kullandı – Bu ay beklemiyordu , tamamen aklından çıkarmıştı – Postacı kapıyı iki kez çalarsa , MUCİZE kapıyı çalmaz direkt kırardı :)) – Zamanı gelmişti artık , meleğimiz yola çıktı - Eferim , beni de ağlattı - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
15. HAMİŞİMİZ : derendeniz - 06.10.2008 Hareket , Morfoloji – Sayı toplamda 45 milyon , morfoloji %4 , ileri hareket %0 , yavaş hareket %30 idi - Polivitamin , keçiboynuzu kürü , selenyum , çinko , l-carnitine kullandı – Önümüzdeki ay tedaviye başlayacaklardı - Yumurta kapıya dayanınca , tedaviye başlanacağını anlayınca nazlanmayı bıraktı :)) - Bir kez daha umutlarımız yeşerdi , mutluluktan gözlerimiz yaşardı - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
16. HAMİŞİMİZ : naren1981 - 09.10.2008 Hareket , Morfoloji – İleri Hareket %15 , morfoloji %4 idi - E ve C vitaminleri , Selenyum , Keçiboynuzu Pekmezi kullandı – 15 aylık evliydi , bu süre zarfında 20 tane test yapmıştı - Ama bu sefer farklıydı , ikinci çizgi silik de olsa çıkmıştı - Kan testi de doğruladı , Mutluluktan hem çıldırdı hem de çıldırttı - Listemize girdiğinin ilk ayında diplomayı aldı :)) - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
17. HAMİŞİMİZ : olymposss - 11.10.2008 Sayı , Hareket – Sayı ml'de 10 milyon , İleri Hareket %15 idi - Keçiboynuzu Kürü , E vitamini , Çinko kullandı – 3 yıllık evlilerdi , 7 aydır istiyorlardı - Doktorlar aşılama deseler de onlar kararlıydı , doğal yoldan olacaktı - Allah şifalarını verdi , amaçlarına ulaştırdı - Hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmadı - Topiğimizin en eski üyelerinden biriydi - Sonunda o da pembe köşede yerini aldı - Allahın izniyle mübarek ayda DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
18. HAMİŞİMİZ : belinay82 - 23.10.2008 Sayı , Hareket , Morfoloji sorunu vardı – Bu sorunlar varikoselden kaynaklanıyordu – Varikosel ameliyatının 3. ayında yani Mayıs ayında sonuçların düzeldiğini gördüler – Keçiboynuzu yedi , son bir aydır keçiboynuzu kürü kullandı – Sigara içmiyordu – 15 aydır bu günü bekliyorlardı – Sıra ona da gelmişti , sonunda bebeği olacaktı – Pembe köşeye ne de güzel yakıştı - Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
19. HAMİŞİMİZ : hatay1977 - 29.10.2008 İleri hareket %5 Yavaş hareket %15 Hareketsiz %80 - Kümeleşme , akışkanlık ve varikosel sorunu vardı - Önümüzdeki ay varikosel ameliyatı olacaktı - Sadece ceviz badem türü şeyler yiyiyordu - Son olarak bu ay da şansını denemek istedi - Klomen ve çatlatma iğnesi kullandı - Hamile olma vakti gelmişti ya akacak kan damarda durmazdı - Ne ameliyat , ne değerler ; hepsi geride kaldı - 3 yılın sonunda gelen bu haber herkese umut saçtı - Listemize girdiği ilk aydı - Allahın izniyle KLOMEN-ÇATLATMA İĞNESİ İLE HAMİLE kaldı.
20. HAMİŞİMİZ : nisafidan - 31.10.2008 Sayı cc'de 3,5 milyon - Eylül ayının 15'inde varikosel ameliyatı olmuştu - Keçiboynuzu kürü ve keçiboynuzu pekmezi kullandı - "Rabbim istedikten sonra herşey olur yeterki o istesin" diyordu - Öyle de oldu. Sayı azdı , yeni olmuştu ameliyatı ; mantığa göre imkansızdı - Ama bu dünyada "olmaz" diye birşey varmıydı? :) - Listemize girdiği ilk ayda ; Allahın izniyle DOĞAL YOLDAN HAMİLE kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?