Canım ne gibi belirtilerin var? Beklemiyordun sanırım bunu aslında. Ne güzel olur canım ya. Tabi sen şimdi çok sevinmek istemiyorsun. Kan testini görmeden tebrikleri de kabul etmek istemiyorsun. Ama bunca ay çift çizgiyi görmedin hiç. Biraz relax ol. Keyfini çıkarmaya çalış canım. a.s.Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak. O var , orada. Seninle. Rabbim onu sana bağışlayacak.
iyi geceler kızlar ne haber diyicem ama gördüm ki çok güzel haberler varmış narencim şimdiden tebrik ederim bence hamilesin çünkü hamilelik olmassa silik bile çıkmaz ben test yaptığımda teste bakmaktan gözlerim bozulacak gibi oluyor hani belki silik çıkmıştır diye ama yok inşallah yarın kesin sonucu bize bildirirsin :CüvCüv:
sağol canım ya vermezmiyim nasıl uyuyacağım onu bilmiyorum.aslında 6.30 gibi yaptım .bilgisayar yoktu sonrada arkadaş vardı.yazamadım.o gidince hemen geldim iş yerinde bilgisayarların hepsinde internet var kesin yazarım.inşalla doğrudur.canım bu kadarı bile süper bir duygu.
hepinizden Allah razı olsun kızlar.inşallah hamileyimdir.inşallah hepimiz pembe listede teker teker yerimizi alırız.daha öncede yazmıştım yine hepimiz hamile kalırız da beraber bu defada aldığımız kilolardan bebişlerimizin kilolarından,bebeklerimizin gaz problemlerinden ,isimlerinde konuşuruz inşallah Yarabbim.
Allahım bizim her ay yaşadığmız sıkıntıyı çekmeyen bilemez.bizleride bebişlerimizle ödüllendirir Yababbim. eğer hamileyem sizin sayenizde kızlar buraya keşfettikten sonra zaman çok çabuk geçti hiç düşünmedim ve stres yapmadım.Allah hepimize verir inşallah bebişlerimizi.
^^sabirsiz^^ ; üzülme bitanem.. Seni seviyoruzzzzz. Ve her zaman destekçiniz.
:teselli: şeniz :1hug: Kaydirigubbakcemile5hihoyyyt :saruboceq: :cüvcüv: :ecrin_bebek:
canım ben gelsem olurmu ben doğma büyüme oralıyım...evlendim istanbula geldim ama oraları yinede çok severim..hele fethiye caddeniz süper...
kızlar ya bu ay bendede bi değişiklik var ama umutlanmak istemiyorum...nomalde 26 günde bir adet oluyorum 12. günden beri göğüslerim şiş ve ağırıyo bugün 15. günüm hala devam ediyo...bide öksürürken veya hapşururken sağ kasığıma ağrı giriyo...gerçi benimki boşa heves eminim yanılıyorumdur ama ne bileyim işte yinede bir umut...
naren 1981
insallah buraya yarin sevincli haberlerinle donersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?