Rose maria demek koptum ya akşam akşam iyi geldii .Bu arada rosme bizi geberticek dönüştee:roflol:
Evet bu ay sende bende yazılıcazzz inşallahh.
Ben şimdik biraz çıkıyorum kızlarrr eşim oyun oynucakmış pcyi istedii uyuzzkötükedihüso
ÖPÜYORUMM SİZİ SONRA GÖRÜŞÜRÜKK
ula herkez burda msn kapalı oklava geliyo iyi geceler bayanlar nasılsınız
pişt beni yoklama da var yazın bakim! benim mazeretim var,imza atıp kaçacam.kaydirigubbakcemile3 doktor teyze yat dedimirmirmirmir öpüyorum hepiciğinizi. byeeehihoyyyt
İyi geceler canımmm. Bir balımmm vardı , bir de ballım geldi. Tadından yenmez bu gece bu topic artık. :icecream:
Çok iyiyiz canım , çok şükür. Sen nasılsın? İyisindir inşallah. Bebiş baya büyümüş maşallah.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bitanem. :Saruboceq: :ecrin_bebek: a.s.
selam kızlarrrrrrr.nasılsınız hayat nasıl akıyor bakalıııım?
bende iyiyim valla
bebiş büyüyo size hızlı geliyo ama bide bana sorun
rabbim en kısa zaman da sizlerede nasip etsin :Saruboceq:
benim de kucağıma almayı nasip etsin:1hug:
ula herkez burda msn kapalı oklava geliyo iyi geceler bayanlar nasılsınız
kızlar selam nasılsınız ben hala adet olmadım yarın 4 gün geçmiş olacak ama ağrılarım var bakalım belki yarın test yaparım
dıptıss çok güzel ya çok sevindim senin için
sadece rosem değil ki süngere de bi haller oldu artık eskisi gibi uğramıyorklava:
aha benümkü gelmüş
avrupa yaksı izliyorum dönücem ben size şakkıdı
selam kızlar keyifler nasıl??????
ben idrar testi yaptım.2.çizgiyi ilk defa gördüm.ama biraz silik.beni haiş listesine almayın.yarın kan testi yaptıracağım oradaki değeri görmedeğen inanmam.ama bu gerçek 15 aylık evliyim yaklaşık 20 tane test yaptım o ikinci çizgiyihiç görmemiştim.yarın saat 2,30 gibi alırım sonucu.inşallah doğrudur.çok heyecanlıyım ama inanamıyorum.çünkü benim ablam 2 tane zayıf gebelik yaşadı ondan korkuyorum.dua edin arkadaşlar inşallah doğrudur.
snhsmh cim canımın içi kız buraları bilyosan bugün çık gel bacım.valla çok iyi ağırlarım seni en güzelinden.cokacimcoookcokacimcoooka.s.
ben idrar testi yaptım.2.çizgiyi ilk defa gördüm.ama biraz silik.beni haiş listesine almayın.yarın kan testi yaptıracağım oradaki değeri görmedeğen inanmam.ama bu gerçek 15 aylık evliyim yaklaşık 20 tane test yaptım o ikinci çizgiyihiç görmemiştim.yarın saat 2,30 gibi alırım sonucu.inşallah doğrudur.çok heyecanlıyım ama inanamıyorum.çünkü benim ablam 2 tane zayıf gebelik yaşadı ondan korkuyorum.dua edin arkadaşlar inşallah doğrudur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?