canım kaç yıllık evlisiniz
Canım keçiboynuzu kürü yapabilirsin sayı için. Ben aslında çok sayıyla iligli bilmiyorum. Çünkü bizde sorun morfoloji. E vitamini hıza iyi geliyor. Domates çorbası , havuç suyu morfolojiye iyi geliyor. Bizim de ilk başta sayı azdı. Toplamda 12 milyondu. Trental diye bir ilaç ile e vitamini verdiler ; şimdi toplamda 200 milyona yakın. Trental antibiyotik gibi bişi sanırım. Doktorun vermesi gerekir. Bir üroloğa gitseniz. Keçiboynuzu pekmezi kullanan var , çakşır suyu kullanan var , l-arginine , l-carnitine kullanan var. Ama herkesin bünyesi farklı. Sen araştırman gerekenleri araştırmadan önce bir spermiogram daha yaptırın. Üroloğa gösterin belki ilaç yazar. Bir yandan da keçiboynuzu kürüne başlarsın. Sonra da araştırman gereken şeyleri araştırırsın canım. a.s.
SANIM 1 YILLIK EVLİYİM.6 AYDIR KORUNMUYORUZ.:1hug:
melekcim daha çok erken canim yaaa bak benim 2 yil bitti ve hiç korunmadik allah herşeyin hayirlisini versin hepimize canimmmm sakin çok takma kafana zamanla herşey hallolur:teselli:
Arkadaşlar merhaba. Eşim bu akşam üroloğa gidicek ilk defa. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Varikosel ameliyatı olmasından çok korkuyorum. İnşallah gerek kalmaz. İlaçlarla falan belki değerler yükselir.(kendimi kandırıyorum galiba) Öptüm hepinizi...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam fatmacım sen de erkencısın............nasılsın canım.......rabbım iyilik versın hayırlı bereketlı sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hemşerim nasilsin.ben bugün biraz sikintiliyim adet günümde.tuvaletten çikmiyorum vallah.
merhaba arkadaslar .
nasılsınız bakalım.
ben halen memleketteyım.cok fazla kk ya gıremıyorum.
beyz melek lutfen umudunuz yıtırme.henuz 6 ay olmus korunmayı bırakalı.
1 sene snunda hamilelik elde edenler var.
ınsallah en yakın zamanda hamıs haberını alırız.Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?