Canım şu pre seed hakkında bana bilgi verirmisin?İnternetten araştırdım ama kullanan kişiden duymak daha iyi gelir. Bunu hem eşin hem sen kullanıyosun galiba. Ayrıca bundan başka neler yaptın, neler yediniz, neler içtiniz? Benim eşiminde sayısı 7 milyon. Belki bende pre seed alabilirim.
selam bitanem..çok gerildim ameliyat masasina yatinca elim ayağim titredi korkudan.doktorumda istersen anestezi ile yapalim böyle gergin olursan işlem zorlaşir sonuç kötü olur ben rahat çalişamam dedi.bende anestezi istedim..
Anestezi ile daha rahat oldu dedi..
Progestan kullaniyorum(vajinal fitil)olarak.bebeğin tutunmasini sağlayip rahim yapisini bebeğe göre hazirliyormuş.birde baybprim di sanirim adi yalniş olabilir bebek aspirini kullaniyorum kani sulandirip bebeğin oluşup tutunmasina yardim ediyormuş.
çok aşiri belim ağriyor birde ilişki yasak bize aşilamadan sonra ilişki önermedi.
Senin nasil geçti sonuçlar nasil canim ilşki yasaği varmi size de
Amin canim, darisi burdaki tum isteyen bayanlarin ve eslerinin basina...canım çok sevindim tebrik ederim
inşallah sağ salim kucağınada alırsın:teytey::dance::dance::dance:
darısı başımıza :jeyyar:
selamm arkadaşlar ne guzel hamış haberlerı gelıyoo inş gıtgıde artar inş herkes sırayla bu guzel haberı verır ve herşey guzel olur menzıl gulu senıde tebrık edıyorum bak ne guzel oldu muradın inş sorunsuz rahat hamiş olursun canım darısı tum arzu ednlerın başına ..inş.. rabbım herkesın gönlüne göre versın öbur bayrama kadarr burası dolsun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ne güzel bir haber allah kucağına almayıda nasip etsin...böyle haberler duydukça umudum dahada artıyo...inşallah bir gün bizimde gelir meleklerimiz...
TEBRIKLER CNMMMMMM hihoyyytVALLAHI COK SEVINDIM GOZLERIM DOLDU YAAA
BOYLE MUCIZEYE CAN FEDAAAAA
KURBAN OLDUGUM RABBIME SUKURLER OLSUNNNN
INSALLAH HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALIRSINN CANIM
Canımmm nurumm bidanemm Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaa:sm_cool:hihoyyyt
Canımmm menzil gülüüü Tebriklerrr gözünaydınnn Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinn inşallahh Rabbim mucizeni sana bu mübarek aydaa verdii sonsuz şükürler olsun rabbimeee Allaha emanet oll canımmm çokkk sevinçliyim hamişlerimiz çoğaldııı hopaaaaa
menzil gülü canım tebrik ederim seni ve eşini. senin adına çok sevindim. inşallah güzel bi hamilelik geçirir ve bebeğini kucağına alırsın.
Günaydın arkadaşlar nasılsınız artık tatil bitti pc başındayım yine ne kadar alışmışım sizlere çok büyük eksiklik hissettim tatil boyunca ama gelince hamiş haberlerini görünce çok mutlu oldum hemde 4 tane birden bu ne güzel bi süpriz.
Kıslar hepinizi yine tek tek kutluyorum ve darısı inşallah bizim balşımıza artık diyorum:Saruboceq:
Günaydın kızlarrrrrrrrr. Ben de geldimmm. Gelince bilgisayarı açtım ama bayramlaşmalardan yazamadım müsait olup. Herkesin günü geçsin inşallah. Yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah bugün. :Saruboceq: :dance:
Günaydın kızlarrrrrrrrr. Ben de geldimmm. Gelince bilgisayarı açtım ama bayramlaşmalardan yazamadım müsait olup. Herkesin günü geçsin inşallah. Yüzümüzü güldürecek haberler alırız inşallah bugün. :Saruboceq: :dance:
Günaydın canım, hoşgeldin.Bugün nevrosky yoklama alıcak, tam zamanında geldin :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?