canım benim şimdi gördüm.inşallah becerip kabul ettim.ben testi inşallah yarına kadar adet olmazsam yarın yaptırmayı düşünüyorum.kan veririm yani.sonucunu muhakkak yazarım size ama çok korkuyorum .allahım yardım et bana.hakkımda hayırlısını ver.yarım saatte bir tuvalete gitmekten sıkıldım artık.ha bire gidip gidip bakıyorum varmı bişey diye.her seferinde ohh çok şükür deyip sevinçle kalkıyorum. oldukça komiğim aslında.bide durumu eşime çaktırmamaya onuda heveslendirmemeye çalışıyorum.zaten oda hiç ihtimal vermiyor.şu son sonuçlardan sonra.bana diyorki sen unut şimdi bunu.bu hormanal bi gecikme.sen önümüzdeki ayı düşün.kaç yumurtan toplanacak.kaçı döllenecek kaç tane transfer olacak.neyse hayırlısı olsun...
Cerencim hoşgeldin. :1hug: Seni özledik valla. :asigim: Her ne kadar canın tek başına birşeyler yemek istemese de yemelisin. yerimseniben
kızlar napıyosunuz ne güzel resimle bunlar
canım bende sizleri çok özledim. 9 gün tatilde aklım burdaydı:) kavuştuk. öpüyorum hepinizii
ben de şimdi geldim.bugun biraz yorgun hissediyorum .uyudum gün boyudamirmirmirmir.bir de üstüne ishal olmusum.besin zehirlenmesi mi diye korktuk.bu aralar ne bulsam atıyorum da agzımakaydirigubbakcemile3neyseki şimdi iyiyim.ugrayıp bakayım dedim ne var ne yok diye.
Aman canım uzan dinlen sen. Ve kendine dikkat et. Geçmiş olsun. a.s.
İştah açıldı diyorsun yani. sengözlerimebaksanab cokacimcoook hihoyyyt
sagol canım. iştah hemde nasıl açıldıcokacimcoookşimdiden 3-4 kilo aldım. zayıfım da çok belli degil.ama böyle giderse ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem.kaydirigubbakcemile3
ay bende çok yiyorum yaa yattığım yerden kilo verdim ama bu yemeye verdimki normal yesem nolurdu acaba kanamam az da olsa sürüyo evde tekim aklım hep karnımda yarın size müjdeli haberler versem herkesin içine iyi şeyler doğuyomuş bakalım bu arada 11 gün oldu alt katımdaki kocamın tayfasından bir allahın kulu merak etmedi ya onlara inat asıl bebeğimmmmmm
Selam canlarım ben bugün döndüm tatilden ne kadar özledim sizleri bilemeziniz hepinizi öpüyorum hasretleŞeniz Hamişlerimiz çoğalmış çok sevindim hepinizi kutluyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah:Saruboceq:direk pcyi açıpta bu haberleri
almak süperdi başka neler var neler yok ben bi geriye bakıyım ama sizlerde yeni haberlerden beni haberdar edin lütfen atlamıyım hiç bi olayıa.s.
Canımmmmmmmmm , hoşgeldinnnnnn. :1hug: Şeniz :asigim: Valla ben de seni çok özledimmmmm bitanemmmmm. :1hug: 1 haftada 4 hamiş çıktı.İnşallah devamı gelir canım. Bir sayfa öncesinde haberleri görebilirsin tatlım. Sen yine de okuyabildiğin kadar oku tabi. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?