yarabbim bu ne güzel haber böyle hamişlerimiz çoğalmış ben gelmeli neler kaçırmışım
hepinizi tebrik ederim kızlar allah mutluluğunuzu kat kat katlasın
hep yüzünüz gülsün
allah ım bebelerinizede uzun ömür sağlık saat versin
elleri ayakları düzgün,hayırlı evlatlar olsunlar:Saruboceq:
:ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile2 gamyoncuiremsu
Canım sesini duyan olmamış ama bir şekilde halletmişsin. Tıkır tıkır sonuna kadar işlesin , bebişin sağlıkla gelsin inşallah. a.s.
ben geldım..kızlar.eve gırdım pc nın basında buldum kendımı...şimdı gercı mısafır gelecek...uzgunum onlar gelene kadar..yazılanları okuyum dedım.gercı nevrocum gunluk gazate yayınlıyor..
zeynep hosgeldın aramızaaaaaa
Öncelikle hepinize merhaba demek istiyorum.a.s.
14 aylık bir evliliğimiz var.Evlendikten sonra ilk bir yıl çocuk yapmayı düşünmedik.Bir yılın ardından çocuk yapma konusunda çalışmalara başladık.
4 aylık çalışmalarımız sonucunda bir sonuç alamayınca "acaba" lar kafamızı kurcalamaya başladı.:uhm:
Ağustos ayında bir kadın doğum uzmanına gittik.Yapılan muayene sonucunda bende herhangi bir sorun olmadığı ortaya çıktı.Eşimden sperm tahlili istendi.Eşim sperm tahlili yaptırdı ve doktor "herşey normal,sadece iltihap var yazdığım ilacı 1 ay boyunca kullan" dedi.İlacın bitişi benim adet dönemimin bittiği döneme rast geldi.:dance:Bir umutla çalışmalara devam ettik.Ama Eylül ayında da sonuç yok.
İnternetten arama yaparken bu foruma ulaştım.Biraz inceledim ve oldukça samimi geldi.Hemen üye oldum.
Evet biz de çocuk sahibi olma özlemi içerisindeyiz.Allahım bizler gibi sıkıntı çeken bütün anne-baba adaylarının yüzünü güldürsün.Onlara nur topu gibi bebeler nasip eylesin.
Şimdi benim sizden bir konuda yardım isteğim var.Sperm tahlili sonuçları hakkında hala eşimin çekinceleri var.:uhm:Maalesef kendinde bir eksiklik görüyor.Ben onu ne kadar rahatlatmak istesemde...Elimde sperm tahlili var.Ben bunu sizinle paylaşayım ve bir fikir verin.Malum burada bu konuda bilgili kimseler de var.Tahlil sonuçlarına bakın ve bir aksilik var mı yok mu bize yazın.Yazın da biraz rahatlasın eşim.Ya da yol yakınken daha ciddi tedavi alalım...
Doğrudan bu sayfaya ekliyorumUmarım sorun yaratmaz...
günaydın kızlar ...hepinizin günü süper geçer inşallah...hoşbulduk rapunzelcim...baktım olmuyo artık bende bu tatlı bayanlara katılayım dedim.:sm_cool:..malum sorunlar aynı..:çok üzgünüm: inşallah birer birer nevroskynin süper pembe köşesine geçeriz...orasının manzarası çok göz alıcı gözüküyo...bende oraya girmek istiyom banane
amin canım insallah sag salim saglıklı bir sekılde alırım kucagıma.:Saruboceq:
ugrastım didimdim yaptım cetvelide canım elimden kurtulamadıkaydirigubbakcemile3
Günaydın zeynepcim. :1hug: Sen de erken kalkmışsın maşallah. Ben evde olsam daha uyuyordum mirmirmirmir kaydirigubbakcemile3
İnşallah seni de yakında orada görür , adını koca koca yazarız :lepi: Merak etmeyin hepinize yetecek kadar yerimiz var. :dance: Yeterki Allahım "ol" desin. İnşallah o günler yakındır. :Saruboceq: :CüvCüv:
Şu anda ben de rahatladım biraz.Ama bu Lökosit dediğiniz sorun ciddiye alınması gereken bir sorun mu?Acaba bu sorun ne şekilde aşılabilir?Çünkü eşimin görevi dolayısıyla bulunduğumuz ilçede kadın doğum uzmanı vb.yok
ahh bende uyurdum ama benim tatlı canavarım kurulmuş saat gibi saat 7,30 da ayakta hemen benide kaldırıyo..gamyoncuiremsu .ee bünyede alıştı artık bende uyanıyom o saatte ....çok kararlıyım bende girecem o listeye:CüvCüv: ama nasıl bilmiyom...CADIARZU
Canım Allah bağışlasın. a.s. Bir çocuğun olduğunu biliyorum ama kız mı erkek mi , yaşı kaç bilmiyorum. Biraz bahsedermisin bizlere?
Kapıdan girersin. Olmadı bacadan. Bir şekilde hepimiz gireceğiz. kaydirigubbakcemile3
Canım benim ; sen niye erkenden kalktın? Çalışıyormusun yoksa sen de bugün?
canım oğlum var 5 yaşında bu sene anaokula gidiyo...acayip hareketli bir çocu gözünü açtımı uyku onun için bitmiştir..gamyoncuiremsu.güne hızlı bir giriş yapar hemen...o sorunsuz dünyaya geldi ama kardeşi çok nazlanıyo...inşallah sizlerde yaşarsınız bu duyguyu canım...:Saruboceq:
yok canım ben evdeyim.pazartesi baslıyorum işe.
nurcum sen bu ay ateş takibi yapmışmıydın? Yaptıysan yazabilirmisin buraya. Ben ve birkaç arkadaşımız kendi çapımızda ölçüyoruz da. kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?