merhaba canlarım nasılsınız ben bayram günüm tek geçti eşimle yani herkezi telefonla tek tek aradık ailemden ayrı 3, bayramım okadar zoruma gidiyorki ailemden 1 kişinin bir akrabamın bile yanımda olmaması birde bugün eşimle tersleştik biraz dün negüzel gezip eğlenmiştik bugün neden ters düştük anlamadım bende biraz taktım hemen kzıp sinirlenmesine uazttım yani ama neyse yatmadan barıştık öptüm kocacişkomu
sağol canım tatlı uykular canım hepinize bende kaçıyorum öpüldünüz
arkadaslar bu sabah testi tekrarladım ve sanırım hamileyim.2. çizgi hemen beliriverdi.bu kezde silik ama ilkine göre daha belirgin.sizlerin duaları sayesinde canlarım.insallah rabbim herkese verir.daha cok seyler yazmak istıyorum ama yazamayacagım çok heyecanlıyımsenağlamasenağlama
bayramdan sonra kan testi yaptıracagım.insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:henüz eşimin bile haberi yok.uyuyor şuan.galiba son kez uyuyacakkaydirigubbakcemile3
2 gün yokum kızlar yola cıkıyorum bugun .hepinizi seviyorum.Şenizbol bol dua edecegım sizlere de...:Saruboceq:
arkadaslar bu sabah testi tekrarladım ve sanırım hamileyim.2. çizgi hemen beliriverdi.bu kezde silik ama ilkine göre daha belirgin.sizlerin duaları sayesinde canlarım.insallah rabbim herkese verir.daha cok seyler yazmak istıyorum ama yazamayacagım çok heyecanlıyımsenağlamasenağlama
bayramdan sonra kan testi yaptıracagım.insallah hersey yolunda gider:Saruboceq:henüz eşimin bile haberi yok.uyuyor şuan.galiba son kez uyuyacakkaydirigubbakcemile3
2 gün yokum kızlar yola cıkıyorum bugun .hepinizi seviyorum.Şenizbol bol dua edecegım sizlere de...:Saruboceq:
asi ,fatma,ceren hepinize ayrı ayrı tesekkür ederim.allah hepinize nasip etsin.:Saruboceq:hala içimde bir korku var.kan testiyle kesinlessin istiyorum bir an önce.şimdi yola cıkacagız cok fazla vaktim yok.yarın aksam dönecegiz.gelince anlatırım bir bir neler uyguladıgımı.
asicim ben listede yokum.sayı azlıgı bizde de vardı aslında ama aradan epey zaman gecti.(2 yıl)eşim bir daha tahlil vermemişti.durum nedir bilemediğim için listeye yazdırmadım adımı.ekimde tekrar tahlil verecekti.ama eşim sigarayı bırakmıstı bu ay onun belki etkisi oldu bilmiyorum.
hepinizi öpüyorum canlarım....Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?