günaydın kızlar, güzel bi arife günü olsun hepimize
Valizi yerleştirmeye başlıyorum artık.Nur test sonucunu yazmamış daha, tekrar uğrayıp bakarım.Bugün keyfimizi artıracak bi cevap gelir umarım.
İyi geceler kıslar kaydirigubbakcemile2
Ben yine hastalandımSinir sey gündür geldi gelecek çile çektiriyor.
Bugün iftara misafirim var tuttu bugün geldiklava:
Üşütmüşümde nasıl kasıklarım ağrıyo anlatamam hap la ayakta duruyorum
Bugün yemekte görümcemde vardı.3,5 aylık hamile.Karnı ufaktan belli olmaya basladı.
İsan nasıl özeniyor anlatamam.:CüvCüv:
tabi onun adına cok seviniyorum.Bir yıldır olmuyodu onunda.İkiz bebeklerini düşürmüştü.
Şimdi cok sükür iyi.kaydirigubbakcemile2
Canım ben üzülmiyeyim diye yanımda hiç hamilelik mevzusunu bile getirmiyo
Ama işte insan yinede .......... senağlama :ecrin_bebek: senağlama
:teytey: ben geldim nasılsınız kızlar nevrosky canım benimbilgisayarım bozuldu sizden ayrıldıgım su günler 1 yıla bedeldi sizi özledim hamiş cıkan varmı ben hastalandım carsamba günü hihoyyytözledim sizi canlarım:1hug:
kızlar iyi gecelera.s.
arkadaşalr iyi dilekleriniz için çok sağolun.umarım bu sefer bu ymurtaları balıklar sıkı sıkı sarınmıştır.:Saruboceq:.kısa yoldan bebişime kavuşubilerim..bekle bekle 5 sene ya nasıl geçmiş. eee artık yetmezmi 40 ayşına şurda kaç sene kaldı.senağlama
İyi geceler kıslar kaydirigubbakcemile2
Ben yine hastalandımSinir sey gündür geldi gelecek çile çektiriyor.
Bugün iftara misafirim var tuttu bugün geldiklava:
Üşütmüşümde nasıl kasıklarım ağrıyo anlatamam hap la ayakta duruyorum
Bugün yemekte görümcemde vardı.3,5 aylık hamile.Karnı ufaktan belli olmaya basladı.
İsan nasıl özeniyor anlatamam.:CüvCüv:
tabi onun adına cok seviniyorum.Bir yıldır olmuyodu onunda.İkiz bebeklerini düşürmüştü.
Şimdi cok sükür iyi.
Canım ben üzülmiyeyim diye yanımda hiç hamilelik mevzusunu bile getirmiyo
Ama işte insan yinede .......... senağlama :ecrin_bebek: senağlama
Canimm arkadaşlar bugün songune girdik arefe............ Rabbim dualarimizi makbul eylesin...............inş kisa zamanda bebişler nasip eylesin tum arzu edenlere.....................sikintilarimizi gidersin............
Günaydın arkadaşlarım,
ben şimdiden sizlerin bayramınızı kutlamak istiyorum çünkü belki yarın sabah erkenden yola çıkıp Ankara'ya gitme ihtimalimiz var ve o yüzden siteye giremeyebilirim,bugünde çok işim olduğu için sabahtan girip bayramınızı kutlamak istedim,Ramazan Bayramımız kutlu olsun,sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ,mutlu ve güzel bir bayram geçiririz inşallah ve en büyük dileğim bir daha ki bayramda çoğumuzun hamiş listesine girmesi inşallah,hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın,gelince görüşürüz a.s.:1hug:
Bütün arkadaşların bayramı kutlu olsun. :1hug: Şu birkaç gün adetinin gelip gelmeyeceğini merakla bekleyen arkadaşlar varsa inşallah adet olmazlar ve hamişlerdir.:CüvCüv: Hepinizi öpüyoruummmmmm. hihoyyyt
kızlar hepinize iyi bayramlar:) ben memlekette olduğum için nete çok sık giremeyecem. cumartesi akşam evimdeyim inşallah. bir haber varmı? nurcum inşallah hayırlı haberlerle dönersina.s.
Ultra Mega Gold; antioksidan özellikli,vücudun günlük kullanım ihtiyacı olan 41 çeşit vitamin,mineral,bitki ve enzimler ile, günlük beslenme ihtiyacını desteklemede kullanılabilecek bir üründür.Yüksek potensli B vitaminleri ile strese karşı ve enerji verici olarak da kullanılır.Yüksek potensli B vitaminleri,folik asit,B6 ve B12 vitaminleri bioflavonoidler ve E vitamini,antioksidan özellikli yeşil çay,alfa lipoik asit,likopen, n-asetil-l-sistein trimetilglisin ile desteklenmiştir.Formülünde yer alan sindirim enzimleri ile özellikle ileri yaşlarda ve sindirim problemleri olan kişilerde de tercih edilmektedir.
Günlük 2 tabletteki toplam değerler
Vitamin A : 20.000 IU (75% as beta-Carotene and 25% as Acetate)
Vitamin C : 500 mg
Vitamin D : 400 IU
Vİtamin E : 300 IU
Tiamin (B1) : 100 mg
Riboflavin (B2) : 100 mg
Niasin (B3) : 100 mg
Pantotenik Asit (B5) : 100 mg
Vitamin B6 : 25 mg
Biotin (B8) : 100 mcg
Folik Asit (B9) : 400 mcg
Vitamin B12 : 150 mcg
Doğal Karetonoid Kompleks : 15 mg
Likopen : 200 mcg
Çinko : 15 mg
Selenyum : 150 mcg
Kalsiyum : 50 mg
Demir : 10 mg
İyot : 100 mcg
Magnezyum : 50 mg
Bakır : 2 mg
Mangan : 10 mg
Krom : 100 mcg
Molibden : 150 mcg
Potasyum : 10 mg
Kolin Bitartarat : 50 mg
Para-aminobenzoik Asit : 50 mg
Sitrus Bioflavonoid Kompleks : 25 mg
İnositol : 25 mg
Trimetilglisin : 25 mg
Yeşil çay yaprakları ekstresi : 15 mg
N-Asetil L-Sistil : 10.5 mg
Amilaz : 10 mg
Kuersetin : 10 mg
Rutin toz : 10 mg
Selülaz : 5 mg
Hesperidin Kompleks : 5 mg
Lipaz : 5 mg
Alfa - Lipoik Asit : 4.5 mg
Proteaz : 2 mg
Bor : 1 mg
Biz bunu kullanmaya başladık kızlar. İçeriklerini tek tek internetten yazarak araştırabilirsiniz. Hepsi çok yararlı vitamin , mineral ve bitki enzimleri. Önemli bir sağlık problemi olmayan , kronik hastalıkları bulunmayanlarda doktor tavsiyesine gerek kalmadan kullanılabiliyor. Eşim günde 2 tablet kullanıyor. Normalde 2 tablet alınması gerekli. Ben de bu nimetlerden mahrum kalmak istemedim. 1 tablet de ben kullanıyorum. Kendimi daha dinç hisseymeye başladım. Belli vitamin ve minerallerin eksikliğini çekiyordum sanırım. İçinde bulundurduğu selenyum , çinko , e vitamini , folik asit , likopen (domates çorbası) ve doğal karoteneid kompleks (havuç suyu) , vitamin A (yine karoten deposu) ile morfolojiye iyi geleceğini düşünüyorum. Sizlerle de paylaşmak istedim. Şeniz
Canım bişey sormak istiyorum. Sakın yanlış anlama.Bu ilaçlarıın hiç yan etkisi yok mu? Çünkü doktora danışmadan eşime kullandırmak istemiyorum.Eğer değerler düşerse benim başımın etini yer sonra. Ayrıca ben fazla ilaç kullanma taraftarı olmayan biriyim. Adetliyken bile ne kadar karnım,belim ağrısa ağrı kesici bile içmem. Belki size saçma gelebilir bu ama napıyım ilaç içmeyi sevmiyorum. Yan etki konusunda beni bilgilendirir misin nevrosky....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?