Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaslar ıyı geceler.bugun cok kotu bır gun gecırdım.sabah mıgde bulantısıyla uyandım.bır kusma bır kusma.afedersınız ıshalde olmusum.felakettı ya.oldum tuvalete gıde gıde.usutmusum heralde.sonra acıle gıttık.serum yedım bır tane.suan cok halsızım.hemen cıkıcam kızlar.duanızı eksık etmeyın.zaten 50 kılo varım yokum ıyıce coktum.allahım sıfa ver...hepınızı opuyorum..
İyi geceler kıslar kaydirigubbakcemile2
Ben yine hastalandım Sinir sey gündür geldi gelecek çile çektiriyor.
Bugün iftara misafirim var tuttu bugün geldi klava:
Üşütmüşümde nasıl kasıklarım ağrıyo anlatamam hap la ayakta duruyorum
Bugün yemekte görümcemde vardı.3,5 aylık hamile.Karnı ufaktan belli olmaya basladı.
İsan nasıl özeniyor anlatamam.:CüvCüv:
tabi onun adına cok seviniyorum.Bir yıldır olmuyodu onunda.İkiz bebeklerini düşürmüştü.
Şimdi cok sükür iyi.kaydirigubbakcemile2
Canım ben üzülmiyeyim diye yanımda hiç hamilelik mevzusunu bile getirmiyo
Ama işte insan yinede .......... senağlama :ecrin_bebek: senağlama
Günaydın arkadaşlarım,
ben şimdiden sizlerin bayramınızı kutlamak istiyorum çünkü belki yarın sabah erkenden yola çıkıp Ankara'ya gitme ihtimalimiz var ve o yüzden siteye giremeyebilirim,bugünde çok işim olduğu için sabahtan girip bayramınızı kutlamak istedim,Ramazan Bayramımız kutlu olsun,sevdiklerimizle birlikte sağlıklı ,mutlu ve güzel bir bayram geçiririz inşallah ve en büyük dileğim bir daha ki bayramda çoğumuzun hamiş listesine girmesi inşallah,hepinizi öpüyorum,kendinize iyi bakın,gelince görüşürüz a.s.:1hug:
günaydın herkese.
vestacım iyi yolculıklar sana.
ben de testi şimdi yaptım.bekliyorum.
daha 1-2 dk. oldu ama ikinci çizgi yok ortalarda
5 dk daha bekleyecegım.yazarım tekrar.ama yok gibi.
kızlar naklen yayın yapıyorum burdan da ama çok heyecanlıyım.kaydirigubbakcemile3kendimi maç spikeri gibi hissettim.sırnaşık şey
şimdi gölge gibi bir çizgi çıktı.kafamı karıstırdı.varla yok arası.bugun öğleden sonra kan vereyim bari.o zman kesin olur .yoksa bu butun bayram boyunca kafamı kurcalar durur.
insallah nevroskycim.belki dediğin gibidir.dün adet günümdü.çok bişey gecmedi.sagol canım benım ilgin için.hepinizden allah razı olsun.