Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler kızlar ben geldim a.s.
Canım hoşgeldin. :1hug: Dün gece asayiş berkemalmiş. :1rolleyes: Kimsecikler geçmemiş kapının önünden , ne diyosun? yerimseniben
hoş bulduk canım evet dün kimsecikler geçmedi asayiş berkemaldisen ne yapıyosun nevroscum benim misafirim biraz erken geldi bekliyordum ama müsaitmiyim değilmiyim sormadan bu genin yarısı çıkıp geldi :jeyyar:neyse sağlık olsun anladın demi canım yani hastalandım
Canım arada kaldı görmedin sandım mesajımı yeniledim pardon.
Haydaaaaa. :mymeka: Ama artık o da çok oldu. Çat kapı geliyor. Uyarmak yok , sormak yok. Elini kolunu sallayarak geldi yine demek. Şöyle uzun bir seyahate çıksa 9-10 aylık , gelmese olmaz mı? Bir dünya turuna gönderelim biz onu en iyisi. kaydirigubbakcemile3 Tedavi düşünüyordunuz canım sanırım Ramazan'dan sonra. Ama bu ay da geçer artık. Öbür aya kalır. Genelde tam tedaviye başlayacakken geliyor bu veletler. İnşallah öbür aya hayırlı haber alırız. :Saruboceq:
merhaba kizlar
nasilsiniz?
ben iyiyim bildiginiz gibiyim :)
esim uyudu bende geldimmmmmmm
hoş geldin canım ben iyiyim iyi ettin geldin benim eşimde uyuyor ben sahura kadar oturuyorum sonra eşimi kaldırıyorum ama bu gün hastalandım yarından sonra ben oruç tutmayacağım için ona erken hazırlarım artık sabaha kadar oturmam:1hug:
Merhaba kızlar.Masallah herkes ayakta.Bende sadece ben uyumuyorum sanıyordum kaydirigubbakcemile3
Ben de cok üzüldüm bebek ölümlerine.Hele rinin 7 yıl sonra olmus.O da ölmüş senağlama
En cok ta ona üzüldüm.
Rabbim kimseye yasatmasın böyle bir acıyı:1no2:
Merhaba kızlar.Masallah herkes ayakta.Bende sadece ben uyumuyorum sanıyordum kaydirigubbakcemile3
Ben de cok üzüldüm bebek ölümlerine.Hele rinin 7 yıl sonra olmus.O da ölmüş senağlama
En cok ta ona üzüldüm.
Rabbim kimseye yasatmasın böyle bir acıyı:1no2: