arkadaslar merhaba.herkes ıyıdır ınsallah.nevrocum aymes balım muallım heja elcın ve adını hatırlamadıgım herkes ıyıdır ınsallah.ben cok kotu gunler gecırıyorum malesef.bırhafta kadar once daha yenı evlenen amcakızının hamıle oldugunu ogrendım.tam ona alıstım derken benımle aynı gun evlenen(kacarak evlendı)cok sevdıgım ve benımle aynı derdı paylasan dıger amca kızınında ıkı haftalık hamıle oldugunu ogrendım.dungece aglamaktan gozlerım sıstı.esım benı tesellı ettı durdu.ama nafıle.nolcak bu ıs boyle bılmıyorum.ben cok rahatsızım psıkolojık olarak.bayramdan sonra bır kursa baslıcam dıkıs kursuna.ınsallah bıraz kafamı dagıtırım.cok kotuyum.elım ayagım tıtrıyo dunden berı.esımde cok uzuluyor.ben aglamıyorum ıcıme atıyorum uzulme sen dıyor bana.canım ya onuda mahvettım kacgundur.burnundan geldı vallahı ramazan.ben mutlu olabılmeyı takmamayı nasıl becerıcem arkadaslar.oooooofff sızıde kacgundur dertlerımle uzuyorum.ne olur kusura bakmayın.gecmıs sayfalara pek bakmadım.ınsallah herkes ıyıdır.kızlar hepınız cok ıyısınız.allah razı olsun sızden.sızde olmasanız bukadar kım dınler benı...