:dance: :dance: :dance: oh ohhhhhhhh sositososito Çok güzel gidiyor balımmmmmmm. Emin adımlarla ilerliyorsun vallaaaa :lepi:
nevrosky canim bizim sperm sayimiz oldukça yüksek 110 milyon...
Inşallah olumlu sonuç alirim yarin akşam karar verceğiz aşilama için.
Yarin adetimin 12.günü bakalim yumurtalarin durumuna göre karar vereceğiz.
Nevroky canım arkadaşım benim inşallah böyle gider:dance:Ama hep aklımdan sanki bursadan geldiğim içinmi HAVA DEĞİŞİMİ ve MEVSİM DEĞİŞİMİmi etkiledi bu kadar diye kafam kemiriyor.Ama bugun adet olmazsam testi mutlaka aldırıyorum eşimekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2
selam kızlar nasılsınız.Balsurat inşallah hamilesindir.ama yinede her şeye hazırlıklı ol.güzel haberlerini bekliyoruz bugün.
selammmmmmmm herkese hayırlı guzel bı gün.................. gününüz aydın olsun arkadşlarrrrrrrr.........
günaydın kızlar nasılsınız bakimmm
balımmm hamilesin allahın izniyle inşallahhh
saol canzi canım bende iyiyyim hamdolsun burası çok soğuk yağmur yağıyo sizin oralarda öylemi yaffff bırrrrrrrr
Kızlarrr hepinizin msj okudumm hepinizden Allah razı olsun ne güzel umutlu konuşuyorsunnn inşallah dediğiniz gibidir.Ama ben yinde tek çizgiye hazırlıklıyımaz öncede eltim tlf morelimi bozdu ramazan ayındandır diyo gecikmen insan umutlu konuşur biraz:dilcikar:
saol canzi canım bende iyiyyim hamdolsun burası çok soğuk yağmur yağıyo sizin oralarda öylemi yaffff bırrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız bakimmm
balımmm hamilesin allahın izniyle inşallahhh
Slm canım nasılsın ben iyiyim çok şükür burası dün daha soğuktu bugün güzel hava kapalı ama sonbahar olucak o kadar .
Kızlarrr hepinizin msj okudumm hepinizden Allah razı olsun ne güzel umutlu konuşuyorsunnn inşallah dediğiniz gibidir.Ama ben yinde tek çizgiye hazırlıklıyımaz öncede eltim tlf morelimi bozdu ramazan ayındandır diyo gecikmen insan umutlu konuşur biraz:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?