kizlar nasilsiniz...
Aranizda klomenle aşilama yaptiran var mi acaba...
Alilama yaptirip yaptirmama arasinda kararsizim...
Bu ay yaptirsam mi acaba yarin doktor kontrolüm var kesin karar vermemlazim..
Aşilama yapanlar bilgi verebilirmisiniz.
çok ağrili bir işlem mi ne kadar can yakiyor..
günaydın kızlar inşallah allahın izniyle güzel sağlıklı ve müjdeli haberlerin olduğu güzel bir gün olması dileğiyle bugünümüz geçen günlerimizi aratmasın inşallah...
Canım günaydın ben iyiyim sen nasılsın diycem ama senin kafan biraz karışık galiba ben sana yardımcı olamıycam hiç aşılama yaptırmadım ama şimdi kıslar gelir sorunu cevaplıycaklardır mutlaka ben hatrını sormak istedim sadece:1hug:
EVET TATLIM YA KAFAM ÇOK KARIŞIK YAPTIRSAM MI BEKLESEM Mİ BİLEMEDİM...VE KORKUYORUM ÇOK ACIRSSA DİYE..
SEN NASILSIN TATLIM...:1hug:
Canım günaydınkaydirigubbakcemile5 ne güzel dilekler bunlar bu mesajı alıpta günün kötü geçmesi mümkünmühihoyyytŞeniz
inşallah balımdan müjde alıcaz günümüz dahada güzelleşicek.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün tez zamanda:Saruboceq:
Merhaba...Günaydın kılzar herkezeHayırlı, güzel,huzurlu,neşeli bir gün geçirmenizi diliyorum.Smhsmh canım güzel dileklerin için sağol :)Ben hala adet olmadım gelmedi kızrmılar gecikmenin 3.günü hehe ama hala umudum yok
:jeyyar::asigim:
kizlar nasilsiniz...
Aranizda klomenle aşilama yaptiran var mi acaba...
Alilama yaptirip yaptirmama arasinda kararsizim...
Bu ay yaptirsam mi acaba yarin doktor kontrolüm var kesin karar vermemlazim..
Aşilama yapanlar bilgi verebilirmisiniz.
çok ağrili bir işlem mi ne kadar can yakiyor..
günaydın kızlar inşallah allahın izniyle güzel sağlıklı ve müjdeli haberlerin olduğu güzel bir gün olması dileğiyle bugünümüz geçen günlerimizi aratmasın inşallah...
günaydın kızlar,nasılsınız,inşallah bugününüz dünden daha güzel olur,balım güzel haberleride senden alırız inş. hihoyyyt
Merhaba...Günaydın kılzar herkezeHayırlı, güzel,huzurlu,neşeli bir gün geçirmenizi diliyorum.Smhsmh canım güzel dileklerin için sağol :)Ben hala adet olmadım gelmedi kızrmılar gecikmenin 3.günü hehe ama hala umudum yok
:jeyyar::asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?