melek23 canım yazdıklarını hikayeni okudum da gercekten de melek gibisin.eşin sana sahip oldugu için o kadar sanslı ki.bu kadar umutlu olman ve hayat karsısında güçlü durmandan çok etkilendim.insallah bebişin olur da mutlulugunuz daha da perçınleşir canım öpüyorummm
bir yandan geçmiş sayfaları okuyup bir yandan cevap yazıyorumkafamçokkarıştı
okurken kah güldüm kah agladım.hastalık oldu burası bende.
Nevrosky dogumgununu tekrar kutluyorum. Rabbim yeni yasinda bebegini sana hediye olarak versin.
Hakikaten bende sastim bu kadar ticarete dusmus olabilirlermi??
merhaba hepinize arkadaslar.
Nevrocum nice mutlu yillara birtanem..
Insallah dogum gununde esinin degerleri cok guzel cikarda sana en guzel hediye olur..
Bunu o kadar cok istiyor ve diliyorumki..
Kocisinle aranizdaki sevginin buyuklugu ve guzelligi satirlarindan oyle guzel yansiyorki..
Allah im sizi bir omur boyu hep mutlu etsin..
Endiselenme lutfen,ben inaniyorumki degerler cok guzel cikicak..
Seni boyle endiseli gorunce uzuluyorum, inan icim aciyor..
Hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz..
Doğum günün kutlu olsun.yeni yaşin bebişle olsun inşaallah.
canım nevroskyim iyiki dogdun canım inşaallah tahlıllerınız cokkkkkk iyi cıkar .balım canım inşaallah hamişsindir benım gıbı pat dıye alıverirsin hamişlik haberını :teytey: hepinizin Allahım gönlüne göre versin canlarım hadi bakalım gelsin bebişime kardesler :dance:
nevrosky DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM...
ALLAH HAYIRLI HABERLER VERSİN İNŞALLAH...
nevroscum nice mutlu senelere.bu enerjını bu pozitifliğini hiç bir zaman kaybetmemen dileklerimle....yeni yaşında tatlı tatlı bebişlerin olur insallah
evet canim haklisin o cokkk guclu bir kadin örnek alinmasi gereken birisi insallah birgun bizde o guce sahib olabilirizzzz
nevrosky canım dogum günün kutlu olsun a.s.yeni yaşın da bebişine kavuşursun inşallahkaydirigubbakcemile3
Iyiki doğdun nevroskyyyyyyyy
yeni yaşin şans getirsin nevroskyyyyyyy
bebelerin olsun bolca nevroskyyyyyyyyyyyyyyy
her şey gönlünce olsun nevroskyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
sositososito sositososito sositososito sositososito
Canlarım bugün doğum günüm ama şansıma çok yoğun geçti. :1no2: İşlerimden kafamı zor kaldırdım. kaydirigubbakcemile3 Sizlerle de yazışamadım doğru düzgün. Hepinize tek tek teşekkür ederim. Doğum günümü kutladınız , heyecanımı benimle yaşadınız , benimle sonucu beklediniz. Sizleri çok ama çooooooook seviyorum. :asigim: Birazdan işyerinden çıkacağım. Akşam evden bol bol görüşürüz inşallah. Sizlerle konuşamayınca bir yanım hep eksik kalıyor. kaydirigubbakcemile5
Balımmmmmmmmmm. İnşallah hamişsindir kız. :dance: Ama ben o akdar bekleyemem hee. Heyecandan ölürüm valla. :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?