allah allah bu msja cok guldum evde kahkayayla nevro bi alemsin
ben geldim cicişler nasılsınız bakimm
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün dün gece yatmadınız sanırım sayfalar amma birikmişhihoyyyt
hayırlı günler kızlar nasılsınız bakiyim benim bugün adet günüm çok sitresliyim ya acaba oldummu olacammı diye kendimi harap ettim daha şu saate kadar bişey gelmedi bakalım artık ne olacak çok merak ediyorum bugün balsuratında adet günüydü oda daha adet olmamış inşallah bu hafta güzel haberler veririz sizlere hamişler listesine de adımızı yazdırrız.
selammm hava soğuk ve kapalı böyle zamanlarda canım daha da sıkılıyorbenneyaptımki
geceleri sohbet bayağı koyu oluyor ben de oku oku bitiremiyomklava: evde olanlara çok özeniyom valla ben yorgunluktan akşam bile 11 de sızmışım sabah erkenden sınavda gözetmendim her sabah keşke çalışmasam diyerek zorla kalkıyom:teselli:
Merhaba arkadaşlar,hepimize güzel pazarlar diliyorum.Şu an burada hava yağmurlu..
Eşim gazete okuyor,arada tv ye bakıyor.Ben de sizlere bakayım dedim..Bu gün son kez aldım yasmini.Umarım ayın 24 ünde adet olurum.25 inde anestezi randevum var.ayrıca eğer 2. ya da 3. güne gelirse mikroenjeksiyon için ilaç tedavim de başlamış olacak.Şu günleri kazasız belasız atlatırız inşallah..burada sizlerle bunları paylaşmak çok güzel..inşallah hamiş arkadaşlarımız daha çok artar..morallerimiz katlanır Şeniz:1hug:
ben de sizi dikizliyorum arada bir.:jeyyar:bir sürü sayfa birikmiş gece.anca okudum bitirdim.muhabbetimiz böyle bol olsun...göbişler bebişle dolsunnnnsositososito
hava soguk bugun de .böyle havalarda sıcacık evde oturup sizleri takip etmek çok keyifli.
yeni arkadaslar hepınıze selamlar.insallah en kısa zamanda güzel haberleri patlatırsınız.
balım ve mekselina insallah gelmez sizinkiler dokuz ay boyunca:CüvCüv:ben de son haftaya gırdım.bariz bir belirti yok.olmazsa da olmaz daha önümde cokkkkk zaman varhihoyyyt
ya nevrosky valla kıskanıyorum bu neşeni
yok zaten eşim sağolsun yardımcı oluyor ama nereye kadar işte sonuçta o da bir erkek. ama bi daha almam zaten böyle kalabalık yemekli misafir. dün akşam 12 anne-baba, 11 de çocuk geçti üstümdensabah kahvaltıdan sonra 1 dakika oturmadım heralde! namazlarımı bile kılamadım Allah affetsin!
neyse bugün iyicene dinlendim. önümüzdeki 3 gün de yemeğe biz davetliyiz. yatarım bende:)
hepinizi öpüyorum kızlaaaarrra.s. ben kaçıyorum. ramazan dolayısyla çok yoğunum pek katılamıyorum muhabbetlere. ama hepsini tek tek okuyorum.
Rosemcim; kocişe çok kızdım canım. ama onunda bunalmış olma ihtimalini düşün.kaydirigubbakcemile5 aynısı geçen yıl bizimde başımıza geldi,tam yumurtlama zamanı ama biz küsüz:1shok: napim boynumu büktüm kocişin yanına gittimçok ruhsuz oluyo küs olunca da ama, meleğimiz için herşeye değer!
Mekselina ve balsurat umarım sizde hamişler kervanına katılırsınızhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?