günaydın kızlaaaarrr!! heralde en erkenci benim, hafta arası okulda oluyorum ama hafta sonları tükkanı ben açıyorumkaydirigubbakcemile3
akşam misafirim vardı. o kadar yorulmuşum ki, belimin ağrısı yeni geçti! sabaha kadar da kasıklarımda sancı oldu. çok korktum meleğime bişey olacak diye! doktor istirahat et demişti çünküama bu sondu. bi daha doğuma kadar ağır misafir yok!kaydirigubbakcemile5
hepinizin mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum!hihoyyyt a.s.
Kizlar dun geceyi degerlendirdiniz mi? Kadir gecesi olma ihtimali vardi. Burda hala gece bitmedi ve hepinizie dua ettim, yinede edicem insallah.
nevrocum sana bısey soracam..esımle bende kan uyusmazlıgı var..tedavı konusunu bılıyorum...ama bebıs olmasını engellermı????...bızde kan uyusmazlıgı olunca acaba uyusamıyoruzda ondanmı olmuyor...dıye aklımada gelmıyor degılll
yeni gelen arkadaşlar da hoşgelmişler, fazla kalmazlar umarım.
Tamam bitanem. Üzülme hemen. :teselli: Sandım biz hiç seninle haberleşemiyeceğiz. 5 cevap yazdıysam beşinden de bihaber gelince korkmaya başlamıştım. Neyse yavaş yavaş ısınırsın. Yenisin haliyle. Bir de bizim topic baya hızlı. Çabuk akıp gidiyor. Takibi zor. Şeniz
14 Eylül demişsin ama 14 Eylül geçti canım. Bir sonrakini alayım ben.
Topiğimizin meleği o...:asigim:her mesajı okur..Çünkü hepimize çok değer veriyorŞeniz
günaydın kızlaaaarrr!! heralde en erkenci benim, hafta arası okulda oluyorum ama hafta sonları tükkanı ben açıyorumkaydirigubbakcemile3
akşam misafirim vardı. o kadar yorulmuşum ki, belimin ağrısı yeni geçti! sabaha kadar da kasıklarımda sancı oldu. çok korktum meleğime bişey olacak diye! doktor istirahat et demişti çünküama bu sondu. bi daha doğuma kadar ağır misafir yok!kaydirigubbakcemile5
hepinizin mutlu bir gün geçirmenizi diliyorum!hihoyyyt a.s.
günaydın herkese,
yağmurlu ve soğuk bu sabah ama yine de güzel bir gün olur umarım hepimize a.s.
herkese selam hayırlıı ve güzel bı pazar inş..........olur............... istanbul yağmurlu kapalı ve serın....................ama çok güzel bır hava olmuş yağmur sınrası toprakk mıs kokıyor........... herkes nasıl olsa evde tatıl yanı..........güzel bı gün diliyorum dualar kabul olur inşşşşşşşşş
Günaydınnn Kızlarr Herkeze hayılırlııı ,huzurlu,mutlu bir gün geçirmenizi diliyorummm öpüyorum sizii kocaman.Ufff bu ev işleri bitmiyorr işleri kim yapacak halimm yok.Bugünde adetgünümmm gelen giden yok şimdilikkk
Bak kızıyorum artık Kırmızılarrrrr geliyorsan gellll yeterince beklettin 32gündürrr .Dayan dayan buraya kadar gellll hadiikötükedihüso :dilcikar:
Kizlar dun geceyi degerlendirdiniz mi? Kadir gecesi olma ihtimali vardi. Burda hala gece bitmedi ve hepinizie dua ettim, yinede edicem insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?