hoşbuldum canım :1hug:hosgeldın umutlu99a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum canım :1hug:hosgeldın umutlu99a.s.
hoşbuldum canım inan yazdığnı şimdi gördüm daha önceki topicimiz bu kadar canlı değildi burada ben mesaj yazana kadar sayfa atlıyor o yüzden hızlı değilim ama zamanla bende size ayak uydururum inşallah.:1hug:
kız nevrosky valla süpersin benim şair ruhlu arkadaşım :hooray:
nevrosky canım şiirlerin çok güzel emegine sağlık valla cuk oturmuşlar:lepi::içelim:
arkadslar ben bıraz gıdeyım.kocıs kızıyor..yuzunu goremıyoz artık dıye.gece gunduz nettesın napıyosun anlamadım dıyor.bıraz gıdeyım gonlunu alayım.yarın haftasonu ısde yok.rahatım.buralardayım.gelırım yıne.herkese ıyı aksamlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3![]()
ayol yetişilmez size kızlar :mymeka:
git bacım git kocişi kızdırma he belki adamın işi vardır senlene zaman gelirsen gel ben burdayım uykun kaçarsa gece beklerim
![]()
Tamam canım git. Sonra yasaklarsa gelemezsin valla. Fazla da şansımızı zorlamamak lazım. kaydirigubbakcemile
hoşbuldum canım geç cevap verdim kusura bakma :1no2::zamanla yetişeceğim inşalah...hoşgeldin deyipte yazsını göremediğim arkadaşlar varsa özür diliyorum....umutlu99 hoşgeldin aramıza
Sağolun canlarım. kaydirigubbakcemile3 Ramazan manilerimiz çok güzel. Şeniz Sahurda alıyorum davulu elime çıkıyorum. :dance:
ben geldım evıme nevrocum.ama hıc ıyı haberlerle gelmedım.
gıttıgımız yerde moralım cok bozuldu..
yaslı bır teyze vardı eltımın cocuklarını sordu.yanında esımın amcasının hanımı oturuyordu.
dedıkı ona ee kucuk yenı dogum yaptı bununda cocukları var dıgerının yokmu dedı benden ıcın.
amcanın karısıda yok bunun cocugu daha kucukmus buyuyecekmıs dusunmuyormus dedı..klava:senağlama
neye ugradıgımı sasırdım ne dıyecegımı sasırdım..
suan cok kotuyum kıslar..
neden bu kadar ınsanlar densız ve dengesız olurlar..
sınırden sıkıntıdan basıma agrı gırdı.yemekte hıcbırsey yiyemedım.
keske gtmeseydım kocıse dıcem,calısmalar bıtıne denk onun aılesınden kımseyı gormek ıstemıyorum.
hepsınden nefret edıyorum..senağlama
canım yazını henuz farkettım dedıgın gıbı gormemısım..,
Canım aslında bunlara alışman lazım. Maalesef milletin ağzı torba değilki büzesin. Elbet canını sıkan olaylarla karşılaşacaksın. Herkes anlayışlı ve ince olamaz. Bunlarla karşılaşmamak için kendimizi soyutlayamayız ki. Kendi kabuğumuza çekilemeyiz ki. Ya bunlarla yaşamasını öğreneceğiz. Ya da ele güne karışmayacağız. Çünkü bu insanları eğitemeyiz. Ama üzülmek en son yapman gereken şey. Biz burda seni böyle görmek istemiyoruz. Mutlu görmek istiyoruz. İki kendini bilmez kişinin sözüyle yıkılacak insan değilsin sen. Seni güçlü görmek istiyorum. :lepi: :1hug: :asigim: Şeniz
canım aramıza hosgeldın.Merhaba ben yeniyim beni tanımıyorsun ama yazdıklarını okuyunca kendimi gördüm,demekki tüm çocuk sahibi olmayanlar aynı şeyleri yaşıyorlar aynı rahatsızlıkları hissediyorlar,bende bu durumdan okadar şikayetçiyimki sanki soranlar bakacaklar çocuğumuza,yeni tanıştığın biri önce adını sorar sonra çocuğun varmı diye sorar,Akrabaları ve arkadaşları işin içine katmıyorum onlar sürekli soruyorlar zaten usandım artık ne cevap vereceğimide şaşırıyorum çünkü her cevabıma muhakkak yorumları var.İstemiyorum dersin seni fikrinden caydırmaya çalışırlar,hayırlısı ols dersin sürekli birşey varmı hamilemisin diye sorarlar zaten evliliğinin üzerinden zaman geçince sana kendi çaplarında yardım etmeye çalışırlar ve damgayı kadına vurarlar şunu ye bunu ye...vsproblemin kimde olduğu önemli değildir oysa çocuk olmuyorsa olmuyordur bu eller niye karışırki hayatımıza!OFFFF!Kafanı şişirdim ben çok dertliymişim ya,arkadaşlardan biri yazmış bayramın gelmesini istemiyorum diye,gerçekten bende istemiyorum kimseye hesap vermeye yüreğim kalmadı gücüm kalmadı kimseyi görmek istemiyorum.NEYSE,ALLAH HEPİMİZİN HAKKINA HAYIRLISINI VERSİN,ŞU MÜMAREK GÜNLERDE ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN.
canım aramıza hosgeldın.
Senıde kendı uzuntumu anlatarak hüzünlendırmek ıstemezdım.:1no2:
Dedıgın gıbı allah ınsallah dularımızı kabul ederde bıran once meleklerımız gelır.. :saruboceq:
soğol canim hoşbulduk.amin inşallah gelir meleklerimiz.