ınsallah dedıgın gıbı tez zamanda cenelerı kapanır.canım kimileri böyle oluyor, boşver! düşüncesiz insanlara ne diyebilirsin:1no2:
korunduğunuzu mu sanıyorlar hala? gerçi farketmez, korunmayı bıraktık desen,2 ay geçse bu seferde bunun çocuğu olmuyor derler! Allah'ım çenelerini kapatır inşallah tez zamanda!
hoşbuldum nevroskycim:1hug:Canımmmmmmm hoşgeldinnnn. Seni ben ekledim hazır ama bir arkadaşımızdan haber bekliyorum onu da listeye ekleyeceğim. İki kere arka arkaya vermemek için bekliyorum. Gel tabi bitanem. Seni görmek istiyorum burada. Canım arkadaşım. Şeniz
hoşbuldum nevroskycim:1hug:
sanırım ters bir zamanda geldim......
rosem canım senin için çok üzüldüm ama ne yazıkki bu tür konuşmalar hep bayanlardan geliyor dikkat edin bu tarz konuşan kişiler genelde kendi çocuklarından memnun olmayan ama olmuş gibi görünen kişiler ...En azından benim gördüklerim öyle idi...o yüzden takma kafana canım Rabbim ne verirse hayırlısını versin.:Saruboceq:
ben geldım evıme nevrocum.ama hıc ıyı haberlerle gelmedım.
gıttıgımız yerde moralım cok bozuldu..
yaslı bır teyze vardı eltımın cocuklarını sordu.yanında esımın amcasının hanımı oturuyordu.
dedıkı ona ee kucuk yenı dogum yaptı bununda cocukları var dıgerının yokmu dedı benden ıcın.
amcanın karısıda yok bunun cocugu daha kucukmus buyuyecekmıs dusunmuyormus dedı..klava:senağlama
neye ugradıgımı sasırdım ne dıyecegımı sasırdım..
suan cok kotuyum kıslar..
neden bu kadar ınsanlar densız ve dengesız olurlar..
sınırden sıkıntıdan basıma agrı gırdı.yemekte hıcbırsey yiyemedım.
keske gtmeseydım kocıse dıcem,calısmalar bıtıne denk onun aılesınden kımseyı gormek ıstemıyorum.
hepsınden nefret edıyorum..senağlama
inşallah canım..pozitif güçlerimizi birleştiririsek neden olmasın yüreği güzel arkadaşımŞenizCanım arkadaşım umutlu99 aramıza hoşgeldin canım. :1hug: İnşallah seni de en kısa zamanda PEMBE KÖŞEMİZDE görürüm. :Saruboceq: Ve diğer başlığımızın hamiş listesinde. kaydirigubbakcemile3 :CüvCüv: voltran yerimseniben
canım dedıklerınde cok haklısın.
bende senın gıbı bayramı dusunuyorum..
eskıden bayram gelıyor dıye sevınırken sımdı bayramlarda ınsanlarla karsılasmak ıstemıyorum.bır sekılde cocuk meselesı acılıyor cunku..:1no2:
inşallah canım..pozitif güçlerimizi birleştiririsek neden olmasın yüreği güzel arkadaşımŞeniz
haydi voltran voltran voltran:lepi::lepi:yerimseniben
canım çok teşekkür ederim inşallah diğer köşe ne renk bilmiyorum ama umarım 3 aya kadar o renkteki listeniz boş kalır da hamiş kalamayan kimse olmaz:Saruboceq:.. Seni de ekledim canım. Bak bakalım yerine. İnşallah öbür ay hamişlerin arasına geçersin. :1rolleyes: yerimseniben Şeniz
KESİN BEN BAHSE GİREBİLİRİMkafamçokkarıştıAtasözünü hatırlıyorum da orası kim olacak? :jeyyar: :roflol: :roflol: :roflol:
arkadslar ben bıraz gıdeyım.kocıs kızıyor..yuzunu goremıyoz artık dıye.gece gunduz nettesın napıyosun anlamadım dıyor.bıraz gıdeyım gonlunu alayım.yarın haftasonu ısde yok.rahatım.buralardayım.gelırım yıne.herkese ıyı aksamlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aramıza hoş geldin canım umarım tez zamanda bebişine kavuşursun a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?